Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Państwo mają tego pieska, którego widać na zdjęciu, z 1 łapką całkiem niesprawną, chodzi na 3 łapkach, przygarnęli go. Bardzo sobie do gustu przypadli Trójłapek z Pipką :)

Posted

Ale super!!! To się nasza Pipi ucieszy jak zobaczy, że znowu sie udało, i to imienniczce:lol:
Wszystkim bardzo dziękujemy
Może dałoby się jeszce Muszce pomóc, tej która z Pipką była na stacji??(najlepiej blyskawiczny DT u Madalleny;-))

Posted

Już wczoraj wiedziałam,od Madalleny.Nie mogłam się podzielić wiadomością z Wami,bo po burzy nie było prądu,aż do dziś rano.

:multi::multi::multi::multi::multi: bardzo,bardzo się cieszę.Teraz od Pipi zależy,czy będzie dobrze.Niech się stara dziewczynka. . . . . .
. . . .nie wiem tylko,gdzie ona jest,czy daleko od Warszawy?. . .Madallena,napisz proszę.
:loveu::loveu::loveu:Dziękuję Ci,kochana ciociu,że zgodziłaś się wziąć Pipkę do siebie :loveu:
wiem,że nie miałaś z nią lekko,zwłaszcza jeśli chodzi o to lizanie :evil_lol:, ja teraz przerabiam to samo z jej mamą Muszką - liże gdzie popadnie,wszędzie.Jestem chyba o połowę cieńsza od tego lizania.Cieszę się bardzo,bo jeszcze jedna uratowana :multi:
Dzięki Ciotki,bardzo Wielkie dziękuję :calus::Rose::Rose:

Posted

Pipi, Pipka jest w Warszawie. Także jakby co - tfu, odpukać - będzie pod ręką.
Zdradliwa sucz nawet w depresję nie wpadła jak Madallena wyjechała, owszem, lekko zdezorientowana, ale to wszystko, zachowuje się, jakby z Państwem całe życie mieszkała w tym domu.
Madallena mówi, że zupełnie inaczej niż w tym domu pod Warszawą, że to TEN jedyny dom i sunia to od razu poczuła.

Posted

No proszę ... łóżko na 1 randce .... nie wiem co mam sobie myśleć o wychowaniu tych kwiatów schronisk, niewinnych suczek fiołkami pachnących przez złą i występną Madallenę ...

Posted

E-S napisał(a):
Pipi, Pipka jest w Warszawie. Także jakby co - tfu, odpukać - będzie pod ręką.
Zdradliwa sucz nawet w depresję nie wpadła jak Madallena wyjechała, owszem, lekko zdezorientowana, ale to wszystko, zachowuje się, jakby z Państwem całe życie mieszkała w tym domu.
Madallena mówi, że zupełnie inaczej niż w tym domu pod Warszawą, że to TEN jedyny dom i sunia to od razu poczuła.

ma sie rozumieć, że umowa podpisana?
a w jakiej dzielnicy Pipi mieszka obecnie?

Posted

Enia, ja nie pamietam dzielnicy, nie jestem z W - wy i nie zapamietuje takich rzeczy - trzeba Madallene na berbardynach spytac. Sory pisze jedna reka i nie dostaje do alta.

Posted

Malwi napisał(a):
a wyrzuć to świństwo ! za tą paczkę to psiak miałby pełną miskę żarcia!

Ale nie miałby Pani ... co rzucam to mam wypadek ...

Posted

E-S napisał(a):
Ale nie miałby Pani ... co rzucam to mam wypadek ...
O kurna. . . .sześć razy??????

Posted

No sześć ... jak w tamtym roku wyszłam ze szpitala w którym spędziłam prawie 6 mies. po dachowaniu bo urwało mi koło w nieprzykrytej dziurze na studzienkę i się zwaliłam z autostrady z nasypu to w 1 dzień lekarze i matka kazali mi siąść za kierownicę, bo miałam fobię samochodową - wsiadłam i ujechałam może 100 metrów w stronę sklepu po zakupy - a rzuceniem palenia dziękowałam losowi, Bogu itp. itd. że przeżyłam, nie ? No to se jadę i z naprzeciwka, jadąc pod prąd strzelił mnie czołowo pijany kierowca ... nie miałam gdzie uciekać przed wariatem, bo z prawej miałam auta na pasie a z lewej metalowe płoty i latarnie i słupy tramwajowe oddzielające dwa pasy przeciwnego kierunku jazdy, którym powinien jechać ten kretyn, z policjantem byłam do 2 nad ranem na czynnościach na tej ulicy, bo pijak uciekał, w balonik nie chciał dmuchać jak go złapali i robił cyrk, a ja stałam telepiąc się i z rozwalonymi nogami o obudowę kierownicy, wypaliłam wtedy z nerwów 2 paczki papierosów i sobie powiedziałam, że już kurde flak nie rzucam. I przyznam Wam się, że boję się nawet pomyśleć o rzucaniu. Ale palę tylko w kuchni przy otwartym oknie i na balkonie, bo mi psów i papug szkoda, żeby wdychały. Rzucałam tak raz na kwartał i wypadek też miałam raz na kwartał najdalej na drugi dzień od porzucenia nałogu. Jakoś to moja biedna, wytelepana i poobijana czacha połączyła sobie to w ciąg logiczny i koniec.
Offujemy.

Posted

Myślałam,że tylko dla mnie tak pechowo sie jeździ,bo zaliczyłam 2 wypadki.Jeden nie z mojej winy,drugi z mojej,bo wpadłam w poślizg.Jednak Tobie,to faktycznie pech sprzyja.Dobrze,że nic bardzo poważnego się nie stało,wiesz co mam na myśli.Pobyt półroczny w szpitalu jednak o czymś świadczy.Cieszę się,że palisz,bo fajki widocznie odciągają zło.Wystarczy,że się trujesz,to Góra już Ci widocznie odpuszcza resztę.Współczuję tych przeżyć.

Przepraszam za offy,więcej nie będę.