Aleksa. Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 chcecie pare fotek ?;) ale robione komórką. :( takie czy wcale ? :p Quote
wiki4 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a):chcecie pare fotek ?;) ale robione komórką. :( takie czy wcale ? :p Takie mogą być :) Quote
Aleksa. Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 wiki4 napisał(a):Takie mogą być :) Ok, to zaraz będą, ale nie mam dużo.:( byłam tylko 40 minut, bo chora jestem.:( Quote
wiki4 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Ok, to zaraz będą, ale nie mam dużo.:( byłam tylko 40 minut, bo chora jestem.:( Nic nie szkodzi, ważne że coś :) Quote
Aleksa. Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 tak w ogóle, to wywołałam około 100 zdjęć.:):) w tym około 50 Dory . :D będą wisiały u mnie w pokoju.:] Quote
kalyna Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 a do wody i tak musiała wejść :D całkiem łądne te zdjęcia komórką wychodzą :D ja też planuję wywołać parę zdjęć psów, ale nie mogę zdecydować się, które wybrać i tak myślę już od roku :D bo a nuż jakieś ładniejsze zrobię, albo cuś :D ale do października muszę się zebrać w siły :D na razie poszukałam zdjęcia psów które mieliśmy i uchwyciliśmy aparatem :) Quote
Aleksa. Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Collie napisał(a):Jaka szczęśliwa mordka ;) :) kalyna napisał(a):a do wody i tak musiała wejść :D całkiem łądne te zdjęcia komórką wychodzą :D ja też planuję wywołać parę zdjęć psów, ale nie mogę zdecydować się, które wybrać i tak myślę już od roku :D bo a nuż jakieś ładniejsze zrobię, albo cuś :D ale do października muszę się zebrać w siły :D na razie poszukałam zdjęcia psów które mieliśmy i uchwyciliśmy aparatem :) No poszłam z nią na chwilkę nad wodę.;) czym więcej zdjęć, tym taniej kosztuje jedno.:) Quote
Guest papillonek Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Chyba z nową świnką :) ja w pokoju mam jedno,ale duże zdjęcie Soni + 2 rysunki ;) Ładne te fotki :D Quote
taxelina Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 http://images40.fotosik.pl/1092/f33fce048ba05937.jpg niezla kolekcja :diabloti: Quote
Aleksa. Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 [quote name='papillonek']Chyba z nową świnką :) ja w pokoju mam jedno,ale duże zdjęcie Soni + 2 rysunki ;) Ładne te fotki :D tak, z nową świnką. :) [quote name='deer_1987']http://images40.fotosik.pl/1092/f33fce048ba05937.jpg niezla kolekcja :diabloti: jest prawie 100 zdjęć, ale nie wszystkie Dory .:P Quote
Aleksa. Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Misia&Ruby napisał(a):A ja nie widzę fotek :( nie wiem czemu..:( Quote
Lucky. Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 ja też chcę trochę zdjęć wywołać, ale to jak już będę miała remont w pokoju, nie tylko psa, ale też znajomych, etc i na ścianę powiesić :) http://images43.fotosik.pl/1101/be88c47efe60e0e5med.jpg mamy taką samą zabawkę z trixie :P Quote
Aleksa. Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 [quote name='Lucky.']ja też chcę trochę zdjęć wywołać, ale to jak już będę miała remont w pokoju, nie tylko psa, ale też znajomych, etc i na ścianę powiesić :) http://images43.fotosik.pl/1101/be88c47efe60e0e5med.jpg mamy taką samą zabawkę z trixie :P No ja też mam rózne zdjęcia. : ze znajomymi itp.;) i będą w antyramach na ścianach Quote
Aleksa. Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Co do szkoły to... :eviltong: z klasy ogólnie jestem zadowolona :diabloti: i chce Wam napisać, że są łączne ze mną 3 osoby, które planują weterynarie :loveu::loveu: Jedna dziewczyna ma 3 psiaki i kotki ! :cool3: Z jednym z jej piesków Dora jest umówiona na spacer- będzie to york Pusia :loveu: Mam nadzieję, że polubią i będą mogły chodzić na wspólne spacery :lol: Z Kasią mamy podobne charaktery :diabloti: np. ciągle się śmiejemy z praktycznie z niczego,ale mamy pompy dalej :oops::evil_lol: Kasiu, wiem że to czytasz ! dołącz do nas na dogomanie ! Quote
paulaa. Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Heh, a u mnie w klasie zero psiarzy. :shake: Sami stomatolodzy. xD Dorka śliczna. :loveu: http://images43.fotosik.pl/1101/be88c47efe60e0e5med.jpg też mamy takiego świniaka z biedronki! :eviltong: Scooby go kocha! Quote
Aleksa. Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='paulaa.']Heh, a u mnie w klasie zero psiarzy. :shake: Sami stomatolodzy. xD Dorka śliczna. :loveu: http://images43.fotosik.pl/1101/be88c47efe60e0e5med.jpg też mamy takiego świniaka z biedronki! :eviltong: Scooby go kocha! oj szkoda. :( no u mnie aż takich psiarzy nie ma. :( hehe. :loveu: Quote
vege* Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Taaa, znam ten ból u mnie też zero psiarzy :-( jedyną psiarą, kociarą i ogólnie taką osobą, która kocha zwierzęta bezgranicznie jestem ja i moja nauczycielka od biologii, która z charakteru i podejścia do zwierząt jest odzwierciedleniem mnie :loveu: Uwielbiam ją :-) Quote
paulaa. Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Heh, ja sobie wyobrażałam, że jak biol-chem to od razu same psiary ( i psiarze. :evil_lol:),a tu doopa. :-( A skąd wgl vege* jesteś ?? Bo ten nick dużo nie mówi. :eviltong: Moja babka od biologii zwariowana na punkcie swojego przedmiotu i ...jamników. :lol: Quote
Aleksa. Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='deer_1987']co tam slychac? A dobrze..;) ja się kuruję :razz: [quote name='vege*']Taaa, znam ten ból u mnie też zero psiarzy :-( jedyną psiarą, kociarą i ogólnie taką osobą, która kocha zwierzęta bezgranicznie jestem ja i moja nauczycielka od biologii, która z charakteru i podejścia do zwierząt jest odzwierciedleniem mnie :loveu: Uwielbiam ją :-) hehe.:) [quote name='paulaa.']Heh, ja sobie wyobrażałam, że jak biol-chem to od razu same psiary ( i psiarze. :evil_lol:),a tu doopa. :-( A skąd wgl vege* jesteś ?? Bo ten nick dużo nie mówi. :eviltong: Moja babka od biologii zwariowana na punkcie swojego przedmiotu i ...jamników. :lol: Moja pani od chemii to kociara. :D i moja wychowawczyni ;) Quote
Guest papillonek Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 U Nas też nie ma i nie narzekam ... ;) Quote
Recommended Posts