Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talucha napisał(a):
Na tych kolejnych zdjęciach jednak widać, że kaganiec na wysokość jest dobry:)

Dawaj Hiszpanię ! :diabloti:

ale jest dobry , czy nie szczerze, bo mi się wydaję, że jest dobrze.:) nie znam się ,ale takie mojd zdanie. W ogóle Dora pięknie w nim chodzi.:):) już kocham ten kaganiec.:loveu:

nie dzisiaj. :) musze wypracowanie z polskiego napisać. :D

Posted

Jak na mój gust-jest dobry.
Możesz wkleić zdjęcia na wątek z tymi kagańcami to inni też wyrażą opinię :)
Taa, ja też zamiast świętować urodziny dzisiaj to odrabiałam fizykę, uczyłam się jej, uczyłam się słówek na angola i uczyłam się na poprawę z matmy... Masakra.
Życzę powodzenia w pisaniu :P

Posted

Talucha napisał(a):
Jak na mój gust-jest dobry.
Możesz wkleić zdjęcia na wątek z tymi kagańcami to inni też wyrażą opinię :)
Taa, ja też zamiast świętować urodziny dzisiaj to odrabiałam fizykę, uczyłam się jej, uczyłam się słówek na angola i uczyłam się na poprawę z matmy... Masakra.
Życzę powodzenia w pisaniu :P

a gdzie ten wątek ?możesz mi link wkleić ? :) jeszcze angielski robię, bo dzisiaj cały dzień z psem spędziłam i kagańcem :D:D

Posted

Widzę pani Dora ma kaganiec. :loveu:
Cody ma dwa, tylko mniejsze. Jeden jest taki sam jak ma Dora tylko srebrny(specjalnie go kupiłam, bo czasami straż miejska nad jeziorem, albo w jakimś innym miejscu publicznym gdzie jest dużo ludzi, ma pretensje, że nie mam w razie czego kagańca dla psa, więc kupiłam taki, bo jak jest gorąco to ten z materiału się nie nadaje, bo nie może 'dyszeć'] no a ten drugi jest materiałowy tak jak pisałam. ;)
Pozdrawiamy Dorę i jej pańcie. :D

Posted

Talucha napisał(a):

dziękuję :):)

Silky123 napisał(a):
Widzę pani Dora ma kaganiec. :loveu:
Cody ma dwa, tylko mniejsze. Jeden jest taki sam jak ma Dora tylko srebrny(specjalnie go kupiłam, bo czasami straż miejska nad jeziorem, albo w jakimś innym miejscu publicznym gdzie jest dużo ludzi, ma pretensje, że nie mam w razie czego kagańca dla psa, więc kupiłam taki, bo jak jest gorąco to ten z materiału się nie nadaje, bo nie może 'dyszeć'] no a ten drugi jest materiałowy tak jak pisałam. ;)
Pozdrawiamy Dorę i jej pańcie. :D

A zrobisz mu w nim kaganiec ? :) ja też ze względu na straż miejska mam ten kaganiec.:D

dzisiaj po szkole od razu poszłam z Dorą na spacerek .. ;) mam z 10 fotek

Posted

deer_1987 napisał(a):
no i czem nie dalas fotek?

dopiero do domu wróciłam.. byłam na dodatakowym angielskim w Warszawie
wiki4 napisał(a):
Ale macie fajne tereny spacerowe :D:D

nom.:) jest dobrze.:)

Posted

A&L napisał(a):
A dlaczego chodzi w kagańcu? Zapraszam do nas na fotki :)

przyzwyczaja się do niego. :) a przyzwyczaja po to,że chce z nią do Warszawy jechać.;)