Aleksa. Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 więcej nie mam, bo rozmazane wyszły.. :( aparatu nie mam od początku września do końca września :diabloti: poleciał do Hiszpanii :evil_lol: Quote
taxelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ooo to bedziesz mogla hiszpanskie widoki nam pokazac :diabloti: Quote
Aleksa. Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 deer_1987 napisał(a):ooo to bedziesz mogla hiszpanskie widoki nam pokazac :diabloti: już sporo mi siostra wysłała. :) znaczy wstawiła na fb. :D Quote
Talucha Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Na tych kolejnych zdjęciach jednak widać, że kaganiec na wysokość jest dobry:) Dawaj Hiszpanię ! :diabloti: Quote
Aleksa. Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Talucha napisał(a):Na tych kolejnych zdjęciach jednak widać, że kaganiec na wysokość jest dobry:) Dawaj Hiszpanię ! :diabloti: ale jest dobry , czy nie szczerze, bo mi się wydaję, że jest dobrze.:) nie znam się ,ale takie mojd zdanie. W ogóle Dora pięknie w nim chodzi.:):) już kocham ten kaganiec.:loveu: nie dzisiaj. :) musze wypracowanie z polskiego napisać. :D Quote
Talucha Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jak na mój gust-jest dobry. Możesz wkleić zdjęcia na wątek z tymi kagańcami to inni też wyrażą opinię :) Taa, ja też zamiast świętować urodziny dzisiaj to odrabiałam fizykę, uczyłam się jej, uczyłam się słówek na angola i uczyłam się na poprawę z matmy... Masakra. Życzę powodzenia w pisaniu :P Quote
Aleksa. Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Talucha napisał(a):Jak na mój gust-jest dobry. Możesz wkleić zdjęcia na wątek z tymi kagańcami to inni też wyrażą opinię :) Taa, ja też zamiast świętować urodziny dzisiaj to odrabiałam fizykę, uczyłam się jej, uczyłam się słówek na angola i uczyłam się na poprawę z matmy... Masakra. Życzę powodzenia w pisaniu :P a gdzie ten wątek ?możesz mi link wkleić ? :) jeszcze angielski robię, bo dzisiaj cały dzień z psem spędziłam i kagańcem :D:D Quote
Talucha Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Hah ;p Jasne, proszę: http://www.dogomania.pl/threads/27389-kaganiec/page69 Quote
Natalia&Cody Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Widzę pani Dora ma kaganiec. :loveu: Cody ma dwa, tylko mniejsze. Jeden jest taki sam jak ma Dora tylko srebrny(specjalnie go kupiłam, bo czasami straż miejska nad jeziorem, albo w jakimś innym miejscu publicznym gdzie jest dużo ludzi, ma pretensje, że nie mam w razie czego kagańca dla psa, więc kupiłam taki, bo jak jest gorąco to ten z materiału się nie nadaje, bo nie może 'dyszeć'] no a ten drugi jest materiałowy tak jak pisałam. ;) Pozdrawiamy Dorę i jej pańcie. :D Quote
Aleksa. Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Talucha napisał(a):Hah ;p Jasne, proszę: http://www.dogomania.pl/threads/27389-kaganiec/page69 dziękuję :):) Silky123 napisał(a):Widzę pani Dora ma kaganiec. :loveu: Cody ma dwa, tylko mniejsze. Jeden jest taki sam jak ma Dora tylko srebrny(specjalnie go kupiłam, bo czasami straż miejska nad jeziorem, albo w jakimś innym miejscu publicznym gdzie jest dużo ludzi, ma pretensje, że nie mam w razie czego kagańca dla psa, więc kupiłam taki, bo jak jest gorąco to ten z materiału się nie nadaje, bo nie może 'dyszeć'] no a ten drugi jest materiałowy tak jak pisałam. ;) Pozdrawiamy Dorę i jej pańcie. :D A zrobisz mu w nim kaganiec ? :) ja też ze względu na straż miejska mam ten kaganiec.:D ********** dzisiaj po szkole od razu poszłam z Dorą na spacerek .. ;) mam z 10 fotek Quote
wiki4 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ale macie fajne tereny spacerowe :D:D Quote
Aleksa. Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 deer_1987 napisał(a):no i czem nie dalas fotek? dopiero do domu wróciłam.. byłam na dodatakowym angielskim w Warszawie wiki4 napisał(a):Ale macie fajne tereny spacerowe :D:D nom.:) jest dobrze.:) Quote
Aleksa. Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 kalyna napisał(a):jak jej ładnie w tym kagańcu :) miło mi to słyszeć !:) zaraz jeszcze parę fotek.;) Quote
łamAga Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Super dopasowany ma ten kaganiec :loveu: to fizjolog ?? ;) Quote
Aleksa. Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 dOgLoV napisał(a):Super dopasowany ma ten kaganiec :loveu: to fizjolog ?? ;) tak, tak. :):) Quote
A&L Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 A dlaczego chodzi w kagańcu? Zapraszam do nas na fotki :) Quote
Aleksa. Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 A&L napisał(a):A dlaczego chodzi w kagańcu? Zapraszam do nas na fotki :) przyzwyczaja się do niego. :) a przyzwyczaja po to,że chce z nią do Warszawy jechać.;) Quote
A&L Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 I jak jej idzie? Lena w kagańcu wyglądałaby co najmniej dziwnie :P Quote
Aleksa. Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 A&L napisał(a):I jak jej idzie? Lena w kagańcu wyglądałaby co najmniej dziwnie :P bardzo dobrze.:) już sie nauczyła.:loveu: Quote
łamAga Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Aleksandra95 napisał(a):tak, tak. :):) Tak mi sie wydawało ;) bardzo zgrabnie wygląda , jak Neronowi fizjologa założe to wyglada jak by miał koszyk na rower na pysku :lol: Quote
Recommended Posts