Aleksa. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 westie_justa napisał(a):skrzynke masz zapchaną:P już wyczyszczona.:) Quote
Guest papillonek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ja przygarnę i przytulę,ale tylko wirtualne :) Quote
Aleksa. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 papillonek napisał(a):Ja przygarnę i przytulę,ale tylko wirtualne :) haha, a realnie ? : ) Quote
Guest papillonek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Niestety jeszcze kocham mają sunie ;p edit: i jej oczy :lol: Quote
Aleksa. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='dOgLoV']Śliczne koniki :loveu::loveu::loveu::loveu: mogłaś pofocić tez małe szczeniaczki :loveu: [quote name='Aleksandra95'] Dzisiaj pojechałam z mama do stadniny w której jeździłam pare lat temu żeby zobacz jak teraz jest. :) i były szczeniaki Doga Niemieckiego :loveu::loveu::loveu: takie cuda mają 7 tyg. i takie duże już. :eviltong: w tej stadninie nawet mają dzika :cool3: Potem pojechałam do swojej stadniny i pojeździłam na koniach. :multi:;) mam tylko takie ! spały Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dogi sa fajne tylko za duze :diabloti: ja mam zdjecia jsk sie moj doberman z dogiem bawil :D Quote
Aleksa. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 deer_1987 napisał(a):Dogi sa fajne tylko za duze :diabloti: ja mam zdjecia jsk sie moj doberman z dogiem bawil :D hehe. :):):):) Quote
łamAga Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 http://img405.imageshack.us/img405/9343/img20110910001a.jpg jakie słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: wyglądaja jak dogo kanario :evil_lol: gdyby dogi niemieckie były tej wielkosci co na zdjęciu to chciała bym takiego psiaczka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='dOgLoV']http://img405.imageshack.us/img405/9343/img20110910001a.jpg jakie słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: wyglądaja jak dogo kanario :evil_lol: gdyby dogi niemieckie były tej wielkosci co na zdjęciu to chciała bym takiego psiaczka :loveu::loveu::loveu::loveu: hehe.:) słodkie są .:) Quote
Talucha Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Oooo ja uwielbiam dogi niemieckie :) Zaraz Ci odpiszę na PW. Quote
Aleksa. Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 a ja zapomniałam o tym zaległym prezencie dla Dory...:oops: dzisiaj w którejś galerii przeczytałam, że w biedronce są rzeczy dla psów :eviltong: a , że u nas tydzień temu się otworzyła biedronka, to poszłam zobaczyć co jest. :lol: Wyszłam ze smyczą taśmową 7,5 metra, smaki do czyszczenia ząbków i piszcząca zabawka . :loveu: będzie to jej prezencik :loveu: Uploaded with ImageShack.us tu smycz juz rozpakowana. :D *************** a ja się rozchorowałam, jak większość mojej klasy :roll: straciłam głos,gorączka, katar :placz::placz: Quote
Talucha Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Też chciałam tą smycz, podobała mi się kraciata biało-czarna i taka w kropki zielone i niebieskie :D Ale w końcu stwierdziłam, że będę się bała na tym psa wyprowadzać i za głośno chodzi jak dla mnie :P I wzięłam psu tylko wiaderko ze smakami. A mnie też przeziębienie bierze ;/ Zdrowia! Quote
taxelina Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 A tasma to jakiej firmy? bo jak nie orginalna to szybko sie rozpadnie i psiak moze uciec.. Quote
Aleksa. Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 deer_1987 napisał(a):A tasma to jakiej firmy? bo jak nie orginalna to szybko sie rozpadnie i psiak moze uciec.. nie znam.. jakaś Delco karabińczyk dosyć dobry.:) tej taśmy będę używała chodząc na pola.;) Quote
Talucha Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Smycz jakaś biedronkowa więc nie wiadomo jak tam z jakością. U Ciebie na pola to może faktycznie starczy, ale jakbym ja miała brać dla Lastiego to jednak bym się bała bo idąc na pola musimy minąć nowo wybudowane osiedle a Lasti miewa zrywy, więc wolę nie ryzykować :) Dla mnie jak automat-to tylko flexi :> Quote
Aleksa. Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Talucha napisał(a):Smycz jakaś biedronkowa więc nie wiadomo jak tam z jakością. U Ciebie na pola to może faktycznie starczy, ale jakbym ja miała brać dla Lastiego to jednak bym się bała bo idąc na pola musimy minąć nowo wybudowane osiedle a Lasti miewa zrywy, więc wolę nie ryzykować :) Dla mnie jak automat-to tylko flexi :> Znaczy to będzie smycz na zmianę.:) Zresztą zobaczymy jak to będzie.:) Na pewno zanim automat przypnę to najpierw amortyzator. :) Quote
kalyna Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ja kupiłam Ciapkowi kiedyś smycz automatyczna za 36 zł :D i w sumie odpukać to nic się nie dzieje z nią, a już wyprowadzałam sporo razy i on nie umie chodzić przy nodze... czasem to gorzej niż pies zaprzęgowy... :shake::shake: ja mam na razie 2 małe kocury i 3 nie chce :) Quote
Aleksa. Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 kalyna napisał(a):ja kupiłam Ciapkowi kiedyś smycz automatyczna za 36 zł :D i w sumie odpukać to nic się nie dzieje z nią, a już wyprowadzałam sporo razy i on nie umie chodzić przy nodze... czasem to gorzej niż pies zaprzęgowy... :shake::shake: ja mam na razie 2 małe kocury i 3 nie chce :) Ta była w podobnej cenie.:) kotek ma 5 chętnych. :) Quote
kalyna Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Ta była w podobnej cenie.:) kotek ma 5 chętnych. :) wiesz spróbować można :) bo moja sąsiadka kupowała flexi itp i pies przegryzał itp więc szkoda kasy mi się wydaje. ja się cieszę, że nie kupiłam droższej, bo skoro ta wytrzymuje jeszcze to taka kiepska nie jest :) no to będzie rozrywany, robi furorę :) Quote
Misia&Ruby Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Rodzice też gdy ostatnio byli w Biedronce, kupili dla Ruby 2 pudełka z dentastixami :) Podobały mi się automaty, ale pozostaję wierna Flexi :D Quote
wiki4 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a): a ja się rozchorowałam, jak większość mojej klasy :roll: straciłam głos,gorączka, katar :placz::placz: To zdrowia! Mi jeszcze tylko kaszel został ;) Byłam w piątek w Biedronce i nic nie widziałam, buu. Chyba znowu tam zajrzę :lol: Quote
Aleksa. Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 kalyna napisał(a):wiesz spróbować można :) bo moja sąsiadka kupowała flexi itp i pies przegryzał itp więc szkoda kasy mi się wydaje. ja się cieszę, że nie kupiłam droższej, bo skoro ta wytrzymuje jeszcze to taka kiepska nie jest :) no to będzie rozrywany, robi furorę :) nom, wydaję się dobra, ale przekonamy się ! :) Misia&Ruby napisał(a):Rodzice też gdy ostatnio byli w Biedronce, kupili dla Ruby 2 pudełka z dentastixami :) Podobały mi się automaty, ale pozostaję wierna Flexi :D hihi.:) wiki4 napisał(a):To zdrowia! Mi jeszcze tylko kaszel został ;) Byłam w piątek w Biedronce i nic nie widziałam, buu. Chyba znowu tam zajrzę :lol: Przyda się !:) Quote
Guest papillonek Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 oo zapomniałam:ices_bla: lecę do Biedronki :scared: Quote
Recommended Posts