Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

Niestety jeszcze kocham mają sunie ;p edit: i jej oczy :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Śliczne koniki :loveu::loveu::loveu::loveu: mogłaś pofocić tez małe szczeniaczki :loveu:

[quote name='Aleksandra95']

Dzisiaj pojechałam z mama do stadniny w której jeździłam pare lat temu żeby zobacz jak teraz jest. :) i były szczeniaki Doga Niemieckiego :loveu::loveu::loveu: takie cuda mają 7 tyg. i takie duże już. :eviltong: w tej stadninie nawet mają dzika :cool3:

Potem pojechałam do swojej stadniny i pojeździłam na koniach. :multi:;)

mam tylko takie ! spały

Uploaded with ImageShack.us

Posted

a ja zapomniałam o tym zaległym prezencie dla Dory...:oops:

dzisiaj w którejś galerii przeczytałam, że w biedronce są rzeczy dla psów :eviltong: a , że u nas tydzień temu się otworzyła biedronka, to poszłam zobaczyć co jest. :lol:

Wyszłam ze smyczą taśmową 7,5 metra, smaki do czyszczenia ząbków i piszcząca zabawka . :loveu: będzie to jej prezencik :loveu:

Uploaded with ImageShack.us

tu smycz juz rozpakowana. :D

a ja się rozchorowałam, jak większość mojej klasy :roll:

straciłam głos,gorączka, katar :placz::placz:

Posted

Też chciałam tą smycz, podobała mi się kraciata biało-czarna i taka w kropki zielone i niebieskie :D Ale w końcu stwierdziłam, że będę się bała na tym psa wyprowadzać i za głośno chodzi jak dla mnie :P I wzięłam psu tylko wiaderko ze smakami.
A mnie też przeziębienie bierze ;/
Zdrowia!

Posted

deer_1987 napisał(a):
A tasma to jakiej firmy? bo jak nie orginalna to szybko sie rozpadnie i psiak moze uciec..

nie znam.. jakaś Delco

karabińczyk dosyć dobry.:) tej taśmy będę używała chodząc na pola.;)

Posted

Smycz jakaś biedronkowa więc nie wiadomo jak tam z jakością. U Ciebie na pola to może faktycznie starczy, ale jakbym ja miała brać dla Lastiego to jednak bym się bała bo idąc na pola musimy minąć nowo wybudowane osiedle a Lasti miewa zrywy, więc wolę nie ryzykować :) Dla mnie jak automat-to tylko flexi :>

Posted

Talucha napisał(a):
Smycz jakaś biedronkowa więc nie wiadomo jak tam z jakością. U Ciebie na pola to może faktycznie starczy, ale jakbym ja miała brać dla Lastiego to jednak bym się bała bo idąc na pola musimy minąć nowo wybudowane osiedle a Lasti miewa zrywy, więc wolę nie ryzykować :) Dla mnie jak automat-to tylko flexi :>

Znaczy to będzie smycz na zmianę.:) Zresztą zobaczymy jak to będzie.:) Na pewno zanim automat przypnę to najpierw amortyzator. :)

Posted

ja kupiłam Ciapkowi kiedyś smycz automatyczna za 36 zł :D i w sumie odpukać to nic się nie dzieje z nią, a już wyprowadzałam sporo razy i on nie umie chodzić przy nodze... czasem to gorzej niż pies zaprzęgowy... :shake::shake:

ja mam na razie 2 małe kocury i 3 nie chce :)

Posted

kalyna napisał(a):
ja kupiłam Ciapkowi kiedyś smycz automatyczna za 36 zł :D i w sumie odpukać to nic się nie dzieje z nią, a już wyprowadzałam sporo razy i on nie umie chodzić przy nodze... czasem to gorzej niż pies zaprzęgowy... :shake::shake:

ja mam na razie 2 małe kocury i 3 nie chce :)

Ta była w podobnej cenie.:) kotek ma 5 chętnych. :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Ta była w podobnej cenie.:) kotek ma 5 chętnych. :)

wiesz spróbować można :) bo moja sąsiadka kupowała flexi itp i pies przegryzał itp więc szkoda kasy mi się wydaje.
ja się cieszę, że nie kupiłam droższej, bo skoro ta wytrzymuje jeszcze to taka kiepska nie jest :)

no to będzie rozrywany, robi furorę :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

a ja się rozchorowałam, jak większość mojej klasy :roll:

straciłam głos,gorączka, katar :placz::placz:

To zdrowia! Mi jeszcze tylko kaszel został ;)

Byłam w piątek w Biedronce i nic nie widziałam, buu. Chyba znowu tam zajrzę :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
wiesz spróbować można :) bo moja sąsiadka kupowała flexi itp i pies przegryzał itp więc szkoda kasy mi się wydaje.
ja się cieszę, że nie kupiłam droższej, bo skoro ta wytrzymuje jeszcze to taka kiepska nie jest :)

no to będzie rozrywany, robi furorę :)

nom, wydaję się dobra, ale przekonamy się ! :)

Misia&Ruby napisał(a):
Rodzice też gdy ostatnio byli w Biedronce, kupili dla Ruby 2 pudełka z dentastixami :)

Podobały mi się automaty, ale pozostaję wierna Flexi :D

hihi.:)

wiki4 napisał(a):
To zdrowia! Mi jeszcze tylko kaszel został ;)

Byłam w piątek w Biedronce i nic nie widziałam, buu. Chyba znowu tam zajrzę :lol:

Przyda się !:)

Guest papillonek
Posted

oo zapomniałam:ices_bla: lecę do Biedronki :scared: