Aleksa. Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 [quote name='Naklejka']Ja podziwiam fotki i Dorę, ale mam takiego lenia, że nie chce mi się nic pisać :eviltong:[/QUOTE] No w sumie też tak mam :eviltong: [quote name='rashelek']Dorka śliczna :loveu: Pewnie w takich temperaturach to biedna tylko leży i czeka na chłód? Jak my wszyscy :lol:[/QUOTE] Mój piesek te upały przesypia w domku i nic nie robi :mad: [quote name='magdabroy']Mam to samo :evil_lol: Ola, jak w pracy?[/QUOTE] W pracy dobrze, malutka raczkuje :eviltong: Właściwie to już próbuje wstawać :evil_lol: Widać, że już mnie polubiła, bo czasem będąc u kogoś na rękach woli do mnie :loveu: Quote
*Magda* Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 [quote name='Aleksandra95'] W pracy dobrze, malutka raczkuje :eviltong: Właściwie to już próbuje wstawać :evil_lol: Widać, że już mnie polubiła, bo czasem będąc u kogoś na rękach woli do mnie :loveu:[/QUOTE] Tylko, żeby nie zaczęła mówić do Ciebie "mamo" :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 [quote name='magdabroy']Tylko, żeby nie zaczęła mówić do Ciebie "mamo" :evil_lol:[/QUOTE] Może nie :D Nie mam aparaciku na zębach :lol: Quote
Naklejka Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='Aleksandra95'] Nie mam aparaciku na zębach :lol:[/QUOTE] Ale fajnie :D Ulga, co? Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='Aleksandra95'] Nie mam aparaciku na zębach :lol:[/QUOTE] Już :crazyeye: Szybko ;) Quote
Aleksa. Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='marta1624']Witam się i ja ;)[/QUOTE] Cześć :eviltong: [quote name='Naklejka']Ale fajnie :D Ulga, co?[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Już :crazyeye: Szybko ;)[/QUOTE] [quote name='rashelek']To pewnie od razu Ci lżej :D[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Musi to być wspaniałe uczucie :)[/QUOTE] No jak na wadę, którą miałam, to szybko :cool3: W pewnym sensie ulga, ale jakoś mi ten aparat nie przeszkadzał i nie chciałam go zdejmować, bo bałam się efektu końcowego :eviltong: Ale jest super, a jeszcze miałam czyszczenie, polerowanie i piaskowanie, wiec w ogóle super :loveu: No i mam założony wewnętrzny drucik żeby wada nie powracała ;) Pewnie za tydzień będą jakieś fotki, jeśli wezmę aparat :P Jadę na działkę w okolice koszalina na tydzien :lol: Quote
Aleksa. Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 A jutro mam wykłady :P mówiłam Wam, że na prawko się zapisałam ? :D Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Gratuluję zapisania się na prawko ;) A aparat miałam, wiem z czym to się je :D Quote
*Magda* Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 [quote name='Aleksandra95']A jutro mam wykłady :P mówiłam Wam, że na prawko się zapisałam ? :D[/QUOTE] Ojej, jakie szaleństwo ;) Życzę gumowych drzew :) Quote
angineuuka Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 a ja dopiero ide we wrzesniu badz pazdzierniku :p Quote
rashelek Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 To powodzenia na prawku! Ja bardzo miło wspominam jazdy eLką, ale zrobienia prawka żałuję - i tak z niego nie korzystam. Mogłam kupić rower :P Quote
Sonka95 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Powodzenia na prawku :) U mnie już połowa klasy ma prawko a po wakacjach pewnie większość będzie miała a ja nawet o nim nie myślę :diabloti: Quote
Aleksa. Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='marta1624']Gratuluję zapisania się na prawko ;) A aparat miałam, wiem z czym to się je :D[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Ojej, jakie szaleństwo ;) Życzę gumowych drzew :)[/QUOTE] [quote name='Angi']a ja dopiero ide we wrzesniu badz pazdzierniku :p[/QUOTE] [quote name='rashelek']To powodzenia na prawku! Ja bardzo miło wspominam jazdy eLką, ale zrobienia prawka żałuję - i tak z niego nie korzystam. Mogłam kupić rower :P[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Powodzenia na prawku :) U mnie już połowa klasy ma prawko a po wakacjach pewnie większość będzie miała a ja nawet o nim nie myślę :diabloti:[/QUOTE] Jestem po pierwszych wykładach i lekarzu :eviltong: już nie mogę doczekać się jazd :lol: Quote
vege* Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Powodzenia :) Jazda samochodem jest bardzo przyjemna :) Quote
Ty$ka Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 To miłej nauki na prawko. Nie zabij tam nikogo :p Quote
rashelek Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Na wykładach to nudno jest. Wiadomo, jazdy najlepsze :grins: To jeszcze z miesiąc Ci został do jazd, nie? Quote
trabeska Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ej, w jakiej miejscowości dokładniej jesteś? :D Z Dorą jesteś? Teraz pogoda u nas fajna, w sam raz nad morze. Quote
Recommended Posts