Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Ja podziwiam fotki i Dorę, ale mam takiego lenia, że nie chce mi się nic pisać :eviltong:[/QUOTE]

No w sumie też tak mam :eviltong:
[quote name='rashelek']Dorka śliczna :loveu: Pewnie w takich temperaturach to biedna tylko leży i czeka na chłód? Jak my wszyscy :lol:[/QUOTE]

Mój piesek te upały przesypia w domku i nic nie robi :mad:
[quote name='magdabroy']Mam to samo :evil_lol:

Ola, jak w pracy?[/QUOTE]

W pracy dobrze, malutka raczkuje :eviltong: Właściwie to już próbuje wstawać :evil_lol: Widać, że już mnie polubiła, bo czasem będąc u kogoś na rękach woli do mnie :loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']
W pracy dobrze, malutka raczkuje :eviltong: Właściwie to już próbuje wstawać :evil_lol: Widać, że już mnie polubiła, bo czasem będąc u kogoś na rękach woli do mnie :loveu:[/QUOTE]

Tylko, żeby nie zaczęła mówić do Ciebie "mamo" :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Witam się i ja ;)[/QUOTE]
Cześć :eviltong:
[quote name='Naklejka']Ale fajnie :D Ulga, co?[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Już :crazyeye: Szybko ;)[/QUOTE]

[quote name='rashelek']To pewnie od razu Ci lżej :D[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Musi to być wspaniałe uczucie :)[/QUOTE]

No jak na wadę, którą miałam, to szybko :cool3: W pewnym sensie ulga, ale jakoś mi ten aparat nie przeszkadzał i nie chciałam go zdejmować, bo bałam się efektu końcowego :eviltong: Ale jest super, a jeszcze miałam czyszczenie, polerowanie i piaskowanie, wiec w ogóle super :loveu: No i mam założony wewnętrzny drucik żeby wada nie powracała ;)

Pewnie za tydzień będą jakieś fotki, jeśli wezmę aparat :P Jadę na działkę w okolice koszalina na tydzien :lol:

Posted

[quote name='marta1624']Gratuluję zapisania się na prawko ;) A aparat miałam, wiem z czym to się je :D[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Ojej, jakie szaleństwo ;)
Życzę gumowych drzew :)[/QUOTE]

[quote name='Angi']a ja dopiero ide we wrzesniu badz pazdzierniku :p[/QUOTE]

[quote name='rashelek']To powodzenia na prawku! Ja bardzo miło wspominam jazdy eLką, ale zrobienia prawka żałuję - i tak z niego nie korzystam. Mogłam kupić rower :P[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Powodzenia na prawku :) U mnie już połowa klasy ma prawko a po wakacjach pewnie większość będzie miała a ja nawet o nim nie myślę :diabloti:[/QUOTE]

Jestem po pierwszych wykładach i lekarzu :eviltong: już nie mogę doczekać się jazd :lol: