Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta1624 napisał(a):
Witam się i ja ;)

Cześć :eviltong:
Naklejka napisał(a):
Ale fajnie :D Ulga, co?

magdabroy napisał(a):
Już :crazyeye: Szybko ;)

rashelek napisał(a):
To pewnie od razu Ci lżej :D

Ty$ka napisał(a):
Musi to być wspaniałe uczucie :)

No jak na wadę, którą miałam, to szybko :cool3: W pewnym sensie ulga, ale jakoś mi ten aparat nie przeszkadzał i nie chciałam go zdejmować, bo bałam się efektu końcowego :eviltong: Ale jest super, a jeszcze miałam czyszczenie, polerowanie i piaskowanie, wiec w ogóle super :loveu: No i mam założony wewnętrzny drucik żeby wada nie powracała ;)

Pewnie za tydzień będą jakieś fotki, jeśli wezmę aparat :P Jadę na działkę w okolice koszalina na tydzien :lol:

Posted

marta1624 napisał(a):
Gratuluję zapisania się na prawko ;) A aparat miałam, wiem z czym to się je :D

magdabroy napisał(a):
Ojej, jakie szaleństwo ;)
Życzę gumowych drzew :)

Angi napisał(a):
a ja dopiero ide we wrzesniu badz pazdzierniku :p

rashelek napisał(a):
To powodzenia na prawku! Ja bardzo miło wspominam jazdy eLką, ale zrobienia prawka żałuję - i tak z niego nie korzystam. Mogłam kupić rower :P

Sonka95 napisał(a):
Powodzenia na prawku :) U mnie już połowa klasy ma prawko a po wakacjach pewnie większość będzie miała a ja nawet o nim nie myślę :diabloti:

Jestem po pierwszych wykładach i lekarzu :eviltong: już nie mogę doczekać się jazd :lol:

Posted

Jestem na działce u babci-ogródki działkowe w Koszalinie :) na plażę pojechalysmy do .. zapomniałam miejscowości, ale za mielnem :lol:

Bez Dorciakowej :(