Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Będzie dobrze ;)

A od razu będziesz sama, czy pierwszy dzień przy którymś z rodziców?[/QUOTE]

Już sama ;) Raz byłam z babcią Lenki żeby do mnie się przyzwyczaiła.. i tak mało, ale nie było czasu na więcej, a jutro już muszę być :)
[quote name='Ty$ka']Dasz radę :D[/QUOTE]

muszę :lol:

Posted

Theoś musi "wychodzić" 20h u opiekunki, zanim będę go mogła zostawić ;) Tak jest odgórnie, z urzędu :)
Z jednej strony to dobrze, ale żeby to "wychodzić" to potrzebuję około tygodnia albo ciut więcej :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Theoś musi "wychodzić" 20h u opiekunki, zanim będę go mogła zostawić ;) Tak jest odgórnie, z urzędu :)
Z jednej strony to dobrze, ale żeby to "wychodzić" to potrzebuję około tygodnia albo ciut więcej :roll:[/QUOTE]

No właśnie też jest to dobre dla dziecka, ale niestety to sytuacja nagła. ;) Miała druga babcia wnuczki pilnować, ale ma mieć operacje i nie mają opieki nad dzieckiem, a mama do pracy wróciła. :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Fajnie, że chcieli taką młodą osobę jak Ty ;) Bo dużo szuka osoby "z doświadczeniem" :roll:[/QUOTE]

Ja doświadczenie mam :) gdybym w ogóle nie miała, nawet bym się nie podjęła takiej pracy :):eviltong:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ja doświadczenie mam :) gdybym w ogóle nie miała, nawet bym się nie podjęła takiej pracy :):eviltong:[/QUOTE]

Wiesz, bardziej mi chodzi o takie doświadczenie wieloletnie itp. ;)

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Ooo Dobra praca nie jest zła :D
Jak lubisz dzieci masz do nich cierpliwość i wyobraźnię na fajne zabawy to super ;)

Ale ze zdjęciami to leżysz ooooj leżysz![/QUOTE]

cholercia, bo nie mam czasu :D

tu jeszcze zabaw nie musze wymyślać, bo Lenka ma dopiero 7 miesięcy :D
[quote name='magdabroy']Wiesz, bardziej mi chodzi o takie doświadczenie wieloletnie itp. ;)[/QUOTE]

No masz rację :) Ale doświadczenie mam takie, że zawsze w rodzinie, u znajomych rodziców pomagałam przy dzieciach, czy nawet podczas wesela pilnowałam niemowlaka, a całe te wakacje praktycznie spędziłam na opiece nad Margaretą :p

A tu będę miała nowe doświadczenie, bo mała ma zapchany kanalik łzowy (?) i do tego ma uczulenie na mokre chusteczki :mdleje:

Posted

[quote name='magdabroy']No to pupka myta czystą wodą i będzie ok ;)

Właśnie, jak tam Margaretka?[/QUOTE]

Ma dziewczyna charakterek :diabloti: jak tatuś ogląda mecz, a nie zajmuje się dzieckiem, to potrafi zabrać mu pilota i rzucić porządnie o podłogę, tak żeby się rozwalił :evil_lol: i jest to straszna przylepa mamy :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Córeczka mamusi :loveu:
A tatusiowi dobrze tak :evil_lol:[/QUOTE]

Pewnie tak próbuje zatrzymać koło siebie mamę, bo niestety dużo pracuje, często wyjeżdża w delegacje :roll:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Pewnie tak próbuje zatrzymać koło siebie mamę, bo niestety dużo pracuje, często wyjeżdża w delegacje :roll:[/QUOTE]

Theodorek też ma teraz etap, że od Bogdana nie chce się odkleić, jak ma iść spać, to biegnie i wtula się w tatusia, itp.
Wszystko dlatego, że Bogdan jest w pracy i nie widuje tatusia, tyle co mnie ;)

Posted

[IMG]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/q73/s720x720/10302648_655416087841447_5264845623303386156_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/q71/s720x720/10155248_655416554508067_7535616175324896261_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10336719_655416094508113_8736518306594655293_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy']Theodorek też ma teraz etap, że od Bogdana nie chce się odkleić, jak ma iść spać, to biegnie i wtula się w tatusia, itp.
Wszystko dlatego, że Bogdan jest w pracy i nie widuje tatusia, tyle co mnie ;)[/QUOTE]

No właśnie tak to działa ;/

Posted

[quote name='dOgLoV']a gdzie pracujesz ? bo nie doczytałam pewnie :oops: i jak się podobało ? :)[/QUOTE]

Opiekuje się 7 miesięczna dziewczynka :) Było dobrze, mała grzeczna także super :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Opiekuje się 7 miesięczna dziewczynka :) Było dobrze, mała grzeczna także super :lol:[/QUOTE]

oooo super zajęcie ;) teraz jest ciepło to spacerki można robić i czas miją ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']oooo super zajęcie ;) teraz jest ciepło to spacerki można robić i czas miją ;)[/QUOTE]

Tak, własnie tak robię : Jak przychodzę, to akurat pora na spaerek i mała idzie spać :D a potem sobie zjada i bawi :p

[quote name='rashelek']Gratuluję zdanych matur i pracy :D Dobrze, że mała spokojna i grzeczna, to łatwiej Ci się nią opiekować :)[/QUOTE]

Dziękuję :lol: pewnie :lol:
[quote name='magdabroy']Jakie wrażenie po pierwszym dniu?[/QUOTE]

Bardzo dobrze, i dzisiaj i wczoraj było wszystko ok :loveu: no opróz tego, że dzisiaj kiedy zmieniałam jej pampersa :D uciekała mi, i włożyła całą dłoń do kremu :mdleje:

[quote name='Ty$ka']Super, kolejnych tak udanych dni życzymy :)[/QUOTE]

a dziękuję :D

Zrobiłam przed chwilą foteczki, ale takie na szybko :lol:

A z poprzedniej strony fotki obejrzane ? :)