Oscar Patric Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Ola,powodzenia na maturze:) My z braciszkiem w tym roku jesteśmy już 10 lat po maturze,ale stres nadal pamiętam:evil_lol: Quote
maxishine. Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Hej Ola, dawno cię nie widziałam na dogo. [SIZE=1] PS. znasz kogoś kto chce sprzedać juliusy kolorowe z uchwytem rozm. 0, do 50 dych?[/SIZE] Quote
Ty$ka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 E tam, matura to bzdura jak mawiają moi starsi koledzy :D Dasz radę. Powodzonka ;) Quote
Aleksa. Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='magdabroy']No to się cieszę :multi:[/QUOTE] [quote name='rashelek']Super, że wszystko sobie pozałatwiałaś :) A Dorka piękna :loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: [quote name='junoo']jak zawsze śliczna :D[/QUOTE] Dzięki :)) [quote name='unikatowydiament']Ola,powodzenia na maturze:) My z braciszkiem w tym roku jesteśmy już 10 lat po maturze,ale stres nadal pamiętam:evil_lol:[/QUOTE] (nie)dziękuję :eviltong: [quote name='Yuki_']Hej Ola, dawno cię nie widziałam na dogo. [SIZE=1] PS. znasz kogoś kto chce sprzedać juliusy kolorowe z uchwytem rozm. 0, do 50 dych?[/SIZE][/QUOTE] Niestety nie znam :shake: [quote name='Ty$ka']E tam, matura to bzdura jak mawiają moi starsi koledzy :D Dasz radę. Powodzonka ;)[/QUOTE] Tobie też (nie) dziękuję :evil_lol:;) Quote
Aleksa. Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 Fotek Dory nie mam, ale mam z zawodów ;) [url]http://s1149.photobucket.com/user/dorowa1/library/Zawody?sort=3&page=1[/url] Quote
Sonka95 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Powodzenia na maturze ;) Ja się z jednej strony cieszę , że dopiero za rok piszę ale z drugiej strony wolałabym to napisać i mieć z głowy :D Ale piękne foty z agility :loveu: :) Quote
Molowe Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Bardzo fajne zdjęcia! Powodzenia na maturze i oby Cię stres za bardzo nie zeżarł bo to w tym wszystkim jest chyba najgorsze :) Quote
rashelek Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Matura jest banalnaaa, nie ma się co stresować :grins: W ogóle, od kiedy matury w tym roku są? Quote
Molowe Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Z tego co pamiętam Ola zdaje biologie i chemie,przy rozszerzeniu to przestaje być już takie banalne.;) Quote
Aleksa. Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 [quote name='Sonka95']Powodzenia na maturze ;) Ja się z jednej strony cieszę , że dopiero za rok piszę ale z drugiej strony wolałabym to napisać i mieć z głowy :D Ale piękne foty z agility :loveu: :)[/QUOTE][quote name='Molowe']Bardzo fajne zdjęcia! Powodzenia na maturze i oby Cię stres za bardzo nie zeżarł bo to w tym wszystkim jest chyba najgorsze :)[/QUOTE][quote name='rashelek']Matura jest banalnaaa, nie ma się co stresować :grins: W ogóle, od kiedy matury w tym roku są?[/QUOTE]Ojj, u mnie ze stresem jest najgorzej :( Matury od 5 maja ;)[quote name='Molowe']Z tego co pamiętam Ola zdaje biologie i chemie,przy rozszerzeniu to przestaje być już takie banalne.;)[/QUOTE]plany troszkę się zmieniły, ale i tak bardzo się boje :( Quote
Ty$ka Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Co w takim razie zdajesz? Spodziewam się, jaki to musi być stres, ale postaraj się mimo wszystko zrelaksować, będzie dobrze! Miło się ogląda fotorelację. :) Quote
Aleksa. Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 [quote name='Ty$ka']Co w takim razie zdajesz? Spodziewam się, jaki to musi być stres, ale postaraj się mimo wszystko zrelaksować, będzie dobrze! Miło się ogląda fotorelację. :)[/QUOTE] Biologie :) ale szczerze mówiąc bardzo ją zaniedbałam.. skupiłam się na matematyce, bo miałam dużo do roboty z niej do szkoły :/ Ale angielskiego to chyba najbardziej się boję :mdleje: Quote
Ty$ka Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 O, to ja też mam plany zdawać bio. I co po tym chcesz robić? Matmy i ang też mega się boję, no ale może nadrobię, ja mam czas jeszcze w sumie. Tak czy inaczej łączę się w bólu i trzymam kciuki. Quote
Aleksa. Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 [quote name='Ty$ka']O, to ja też mam plany zdawać bio. I co po tym chcesz robić? Matmy i ang też mega się boję, no ale może nadrobię, ja mam czas jeszcze w sumie. Tak czy inaczej łączę się w bólu i trzymam kciuki.[/QUOTE] Ja mam ciągle inne plany, bo sama nie wiem, więc nawet nie pisze najnowszego pomysłu, bo zaraz pewnie mi się zmieni :P Quote
Ty$ka Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Przynajmniej będziesz miała z czgeo wybrać, skoro masz tyle pomysłów na siebie :D Quote
Aleksa. Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 [video=youtube;RdPVcAlTit4]https://www.youtube.com/watch?v=RdPVcAlTit4[/video] Quote
Naklejka Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 [quote name='Aleksandra95']Biologie :) ale szczerze mówiąc bardzo ją zaniedbałam.. skupiłam się na matematyce, bo miałam dużo do roboty z niej do szkoły :/ Ale angielskiego to chyba najbardziej się boję :mdleje:[/QUOTE] Ja tak samo... Polegnę na ustnej z obcego, sierpień czeka :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 [quote name='Naklejka']Ja tak samo... Polegnę na ustnej z obcego, sierpień czeka :evil_lol:[/QUOTE] Najwyżej będziemy razem :placz: Quote
Oscar Patric Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 nie będzie tak źle,też panikowałam,a całą od razu zaliczyłam Quote
rashelek Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Ustny jest banalny, nie ma się czego bać ;) Przepuszczają chociażby na minimum punktów, bo i tak nie jest do niczego potrzebna :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 ten filmik ...jakie słodkie kluski:loveu: Quote
łamAga Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Jeju jak dawno mnie tu nie było , a tu takie fajne kluseczki :loveu: filmik super !!!!:loveu: Quote
Recommended Posts