Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']No to się cieszę :multi:[/QUOTE]

[quote name='rashelek']Super, że wszystko sobie pozałatwiałaś :) A Dorka piękna :loveu:[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu:

[quote name='junoo']jak zawsze śliczna :D[/QUOTE]

Dzięki :))

[quote name='unikatowydiament']Ola,powodzenia na maturze:)
My z braciszkiem w tym roku jesteśmy już 10 lat po maturze,ale stres nadal pamiętam:evil_lol:[/QUOTE]

(nie)dziękuję :eviltong:

[quote name='Yuki_']Hej Ola, dawno cię nie widziałam na dogo.

[SIZE=1]
PS. znasz kogoś kto chce sprzedać juliusy kolorowe z uchwytem rozm. 0, do 50 dych?[/SIZE][/QUOTE]

Niestety nie znam :shake:

[quote name='Ty$ka']E tam, matura to bzdura jak mawiają moi starsi koledzy :D
Dasz radę. Powodzonka ;)[/QUOTE]

Tobie też (nie) dziękuję :evil_lol:;)

Posted

Powodzenia na maturze ;) Ja się z jednej strony cieszę , że dopiero za rok piszę ale z drugiej strony wolałabym to napisać i mieć z głowy :D

Ale piękne foty z agility :loveu: :)

Posted

[quote name='Sonka95']Powodzenia na maturze ;) Ja się z jednej strony cieszę , że dopiero za rok piszę ale z drugiej strony wolałabym to napisać i mieć z głowy :D Ale piękne foty z agility :loveu: :)[/QUOTE][quote name='Molowe']Bardzo fajne zdjęcia! Powodzenia na maturze i oby Cię stres za bardzo nie zeżarł bo to w tym wszystkim jest chyba najgorsze :)[/QUOTE][quote name='rashelek']Matura jest banalnaaa, nie ma się co stresować :grins: W ogóle, od kiedy matury w tym roku są?[/QUOTE]Ojj, u mnie ze stresem jest najgorzej :( Matury od 5 maja ;)[quote name='Molowe']Z tego co pamiętam Ola zdaje biologie i chemie,przy rozszerzeniu to przestaje być już takie banalne.;)[/QUOTE]plany troszkę się zmieniły, ale i tak bardzo się boje :(

Posted

Co w takim razie zdajesz?

Spodziewam się, jaki to musi być stres, ale postaraj się mimo wszystko zrelaksować, będzie dobrze!

Miło się ogląda fotorelację. :)

Posted

[quote name='Ty$ka']Co w takim razie zdajesz?

Spodziewam się, jaki to musi być stres, ale postaraj się mimo wszystko zrelaksować, będzie dobrze!

Miło się ogląda fotorelację. :)[/QUOTE]

Biologie :) ale szczerze mówiąc bardzo ją zaniedbałam.. skupiłam się na matematyce, bo miałam dużo do roboty z niej do szkoły :/

Ale angielskiego to chyba najbardziej się boję :mdleje:

Posted

O, to ja też mam plany zdawać bio. I co po tym chcesz robić?
Matmy i ang też mega się boję, no ale może nadrobię, ja mam czas jeszcze w sumie. Tak czy inaczej łączę się w bólu i trzymam kciuki.

Posted

[quote name='Ty$ka']O, to ja też mam plany zdawać bio. I co po tym chcesz robić?
Matmy i ang też mega się boję, no ale może nadrobię, ja mam czas jeszcze w sumie. Tak czy inaczej łączę się w bólu i trzymam kciuki.[/QUOTE]

Ja mam ciągle inne plany, bo sama nie wiem, więc nawet nie pisze najnowszego pomysłu, bo zaraz pewnie mi się zmieni :P

Posted

[quote name='Aleksandra95']Biologie :) ale szczerze mówiąc bardzo ją zaniedbałam.. skupiłam się na matematyce, bo miałam dużo do roboty z niej do szkoły :/

Ale angielskiego to chyba najbardziej się boję :mdleje:[/QUOTE]

Ja tak samo...
Polegnę na ustnej z obcego, sierpień czeka :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ten filmik ...jakie słodkie kluski:loveu: