Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Przepraszam nie miałam internetu.. :( dopiero od wczoraj mam ! :)[/QUOTE]
no to jak nie miałaś neta to pewnie porobiłas jakieś fotki nowe :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']ciągle pada deszcz :roll:[/QUOTE]
u nas dzisiaj już po południu piękna pogoda. Zachmurzone niebo było, ale nie padało i słońce się przebijało..i na spacer na krótki rękawek szłam.. ahhh kocham taką pogodę :loveu:

Posted

[quote name='kavala']Trudno! :diabloti: Mnie dzisiaj cały obiektyw zalało...:-?[/QUOTE]

hihi. :diabloti:
[quote name='Silky123']U nas już nie. :D :multi:
Zaczął padać to i przestanie. ;) :evil_lol:[/QUOTE]

musi. :D
[quote name='Collie']u nas też pada, a może jakieś domowe fotki ?[/QUOTE]

uwierz ..nie mam czasu . ;)
[quote name='kalyna']u nas dzisiaj już po południu piękna pogoda. Zachmurzone niebo było, ale nie padało i słońce się przebijało..i na spacer na krótki rękawek szłam.. ahhh kocham taką pogodę :loveu:[/QUOTE]

ja też tak chcę ! :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']

ja też tak chcę ! :)[/QUOTE]
to przyjeżdżaj do Wielkopolski :) i w moje rejony, bo tu rzadko pada :D a czasami tylko do połowy miasta :D chociaż i w sobotę i niedzielę popadało :)

Posted

[quote name='kalyna']to przyjeżdżaj do Wielkopolski :) i w moje rejony, bo tu rzadko pada :D a czasami tylko do połowy miasta :D chociaż i w sobotę i niedzielę popadało :)[/QUOTE]

Trochę daleko. :D ale u nas w niedzielę ma być 30 stopni .:D

Posted

[quote name='deer_1987']a iwesz jakie ciekawe foty wychodza po deszczu z tymi kropelkami, jak nie wiesz to zajrzyj do mnie :razz:[/QUOTE]

ja u Was zawsze jestem,ale nie pisze. :D