Misia&Ruby Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Wszystkiego najlePsiego dla Dorusi!!! :multi::new-bday: Quote
Aleksa. Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Wszystkiego najlePsiego dla Dorusi!!! :multi::new-bday: Dziękuję w jej imieniu :razz: Quote
Aleksa. Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Kaja10014 napisał(a):Sto lat! :) Dziękuję w jej imieniu. :loveu: Quote
Kasia&Mela Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 No jak to :-D? Napisałaś w komentarzu do zdjęcia "Ładne szelki i ujęcie :smile::smile::smile::smile: " No tak, to było o szelkach Dory :smile: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DORCIU :loveu: Quote
Aleksa. Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 deer_1987 napisał(a):i jak milo dzien spedzacie razem? A normalnie,nudno.. pogody nie ma.. :placz: Kasia&Mela napisał(a):No tak, to było o szelkach Dory :smile: No właśnie. :D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DORCIU :loveu: Przekaże. ;D dziękuję w jej imieniu :) Quote
Marta_Ares Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 piekny szczylek z niej był!!! Wszystkiego Najlepszego!!!! Quote
Aleksa. Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Marta_Ares napisał(a):piekny szczylek z niej był!!! Wszystkiego Najlepszego!!!! Nio była śliczna.. :loveu: Przekaże ! :D Dziękuję w jej imieniu.:) Quote
Aleksa. Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 westie_justa napisał(a):Wszystkiego najlepszego!!:BIG::BIG::BIG: Troszkę spóźnione,ale dziękuję w jej imieniu . :):):) Quote
Cavy Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Witamy :hand: Jaka masz piękna pannice w domu :loveu: Ostatnio zakochałam się w tej rasie, sąsiedzi właśnie maja też sunię i jest taka mega przyjazna i chętna do zabawy, ze nawet w zły dzień człowiekowi się pojawia uśmiech na twarzy. Taka potulna i zawsze wesoła, genialne są te psy. A jak się trafi z innymi kolorami oczu, to już w ogóle :loveu: :loveu: I wszystkiego najlepszego dla Dory! :Cool!: Quote
Aleksa. Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Cavy napisał(a):Witamy :hand: Jaka masz piękna pannice w domu :loveu: Ostatnio zakochałam się w tej rasie, sąsiedzi właśnie maja też sunię i jest taka mega przyjazna i chętna do zabawy, ze nawet w zły dzień człowiekowi się pojawia uśmiech na twarzy. Taka potulna i zawsze wesoła, genialne są te psy. A jak się trafi z innymi kolorami oczu, to już w ogóle :loveu: :loveu: I wszystkiego najlepszego dla Dory! :Cool!: Witamy, witamy :hand: A ja mam tą rasę,bo jako dzieciak 3 lata temu patrzyłam na tą ich głupią urodę ! :mdleje: w oczach miałam tylko urodę... jaka byłam głupia.. :mdleje: ej. do tej pory mi to chyba zostało ?!?! :D No,ale nic.. teraz bym za nic jej nigdy nie oddała. :diabloti: Troszkę spóźnione,ale dziękuję bardzo w jej imieniu . :lol: A dopiero u Was byłam ale jakoś śladu nie zostawiłam :oops::oops: ale już lecę,bo kotka aaa śliczna :loveu::loveu: Quote
Cavy Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Witamy, witamy :hand: A ja mam tą rasę,bo jako dzieciak 3 lata temu patrzyłam na tą ich głupią urodę ! :mdleje: w oczach miałam tylko urodę... jaka byłam głupia.. :mdleje: ej. do tej pory mi to chyba zostało ?!?! :D No,ale nic.. teraz bym za nic jej nigdy nie oddała. :diabloti: Troszkę spóźnione,ale dziękuję bardzo w jej imieniu . :lol: A dopiero u Was byłam ale jakoś śladu nie zostawiłam :oops::oops: ale już lecę,bo kotka aaa śliczna :loveu::loveu: jak to głupia urodę? Maja przepiękną, jak możesz tak mówić :angryy: :mad: :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Cavy napisał(a):jak to głupia urodę? Maja przepiękną, jak możesz tak mówić :angryy: :mad: :evil_lol: Przepiękna= głupia . :D ona myli większość ludzi. a ile hasiorów do adopcji :placz: płacą tym za swą urodę :( Quote
Cavy Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Przepiękna= głupia . :D ona myli większość ludzi. a ile hasiorów do adopcji :placz: płacą tym za swą urodę :( Oj no cóż zrobić, to w większości wina ludzi, bo przecież mieć psa z rodowodem to jak wejść na najwyższa górę :roll: Quote
Aleksa. Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Cavy napisał(a):Oj no cóż zrobić, to w większości wina ludzi, bo przecież mieć psa z rodowodem to jak wejść na najwyższa górę :roll: heh. :( osobiście Dora tez jest z pseudo,ale ja nie wiedziałam kiedyś co to jest i w ogóle.. :placz: Quote
Cavy Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Aleksandra95 napisał(a):heh. :( osobiście Dora tez jest z pseudo,ale ja nie wiedziałam kiedyś co to jest i w ogóle.. :placz: ano człowiek sie na błędach uczy :shake: ale potem się już na przyszłość wie Quote
Aleksa. Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Cavy napisał(a):ano człowiek sie na błędach uczy :shake: ale potem się już na przyszłość wie No tak ! :loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 deer_1987 napisał(a):Dobra Wy tu gadu gadu a foty gdzie? popieram!!! czekamy na zdjecia :) Quote
Cavy Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Dzień dobry z rana :cool3: Zdjęcia dawaj, gaduło niedobra :mad: Quote
Aleksa. Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 deer_1987 napisał(a):Dobra Wy tu gadu gadu a foty gdzie? Marta_Ares napisał(a):popieram!!! czekamy na zdjecia :) Cavy napisał(a):Dzień dobry z rana :cool3: Zdjęcia dawaj, gaduło niedobra :mad: A fotek nie ma.. :( Paula03 napisał(a):Spóźnione sto lat! :BIG: hehe :):) Quote
Recommended Posts