Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś się zepsuło i nie mogę cytować postów :shake:

[B]M&S [/B]a no chyba nie miała :lol:

[B]Sonka95[/B] a no też robię :eviltong:

[B]Ty$ka[/B] muszę czasem ją czymś denerwować :lol:

[B]magdabroy [/B]Dobry wieczór :loveu:

dodam filmiki, które nagrałam z Werą, jak była u mnie :loveu: co prawda mój pies jest do dupy w tym, ale jak już nagrałyśmy, to po co mają się marnować ;)

[video=youtube;cvtyPxluD7A]http://www.youtube.com/watch?v=cvtyPxluD7A[/video]

Posted

i tu z Moz jakieś ganianki :) kurcze, powiem Wam, że Dora bardzo polubiła Mozaike :loveu:

[video=youtube;MRGMga_cFiQ]http://www.youtube.com/watch?v=MRGMga_cFiQ[/video]

Posted

[B]Angi[/B], mi też działają :lol: za to cytaty już nie :diabloti:]

[B]doglov[/B], dzięki ;) jakie duże ? działka ma około 1000 m :lol: na filmiku akurat widać część działki :lol: jest jeszcze taka mała część odgrodzona bez wstępu dla psów (Dora ma to gdzieś:lol: płotek przeskakiwała, więc jej furtkę otworzyłam:diabloti:)

[B]M&S[/B] dzięki :razz:

Posted

[quote name='Aleksandra95']

[B]doglov[/B], dzięki ;) jakie duże ? działka ma około 1000 m :lol: na filmiku akurat widać część działki :lol: jest jeszcze taka mała część odgrodzona bez wstępu dla psów (Dora ma to gdzieś:lol: płotek przeskakiwała, więc jej furtkę otworzyłam:diabloti:)

[/QUOTE]

Dla psów jak widac nie ma miejsc bez wstępów :evil_lol:

Posted

[B]doglov[/B], do tego załatwia się najczęściej tam,gdzie nie powinna w ogóle wchodzić :evil_lol::eviltong: kochane psisko :loveu::eviltong:

[B]Betty[/B], a odkopane :)

[B]M&S[/B], witamy :) ja już od razu po 2 godzinach korepetycji, a potem byłam ćwiczyć z psem przywoływanie :)

[B]mam nagranie, ale piszczę do psa :evil_lol: bo wtedy lepiej się nam pracuje :evil_lol: jak się nie będziecie śmiać, to Wam je dam :evil_lol::diabloti:[/B] nie będziecie ? :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='Aleksandra95'][B]doglov[/B], do tego załatwia się najczęściej tam,gdzie nie powinna w ogóle wchodzić :evil_lol::eviltong: kochane psisko :loveu::eviltong:

[B]Betty[/B], a odkopane :)

[B]M&S[/B], witamy :) ja już od razu po 2 godzinach korepetycji, a potem byłam ćwiczyć z psem przywoływanie :)

[B]mam nagranie, ale piszczę do psa :evil_lol: bo wtedy lepiej się nam pracuje :evil_lol: jak się nie będziecie śmiać, to Wam je dam :evil_lol::diabloti:[/B] nie będziecie ? :razz::razz::razz:[/QUOTE]
będziemy :diabloti:

Posted

Proszę albo o wyrozumiałość (licze na was :evil_lol:) albo wyłączenie głosników :diabloti:

[video=youtube;Lwhz7ZOLbnc]http://www.youtube.com/watch?v=Lwhz7ZOLbnc[/video]

Posted

[quote name='monika15']nie mogłam się oprzeć i nie wyłączyłam głośników:evil_lol: ale nie było tak źle:evil_lol:[/QUOTE] no dzięki :p miło że chociaż ktoś o nas pamięta :)