Sonka95 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 A to ty robisz te szarpaki co ma je dużo psiaków ;) Moja niestety nie gustuje w nich ... woli piłki :loveu: Quote
Aleksa. Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Coś się zepsuło i nie mogę cytować postów :shake: [B]M&S [/B]a no chyba nie miała :lol: [B]Sonka95[/B] a no też robię :eviltong: [B]Ty$ka[/B] muszę czasem ją czymś denerwować :lol: [B]magdabroy [/B]Dobry wieczór :loveu: dodam filmiki, które nagrałam z Werą, jak była u mnie :loveu: co prawda mój pies jest do dupy w tym, ale jak już nagrałyśmy, to po co mają się marnować ;) [video=youtube;cvtyPxluD7A]http://www.youtube.com/watch?v=cvtyPxluD7A[/video] Quote
Aleksa. Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [video=youtube;E0MuH2uXuCA]http://www.youtube.com/watch?v=E0MuH2uXuCA[/video] Quote
Aleksa. Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 i tu z Moz jakieś ganianki :) kurcze, powiem Wam, że Dora bardzo polubiła Mozaike :loveu: [video=youtube;MRGMga_cFiQ]http://www.youtube.com/watch?v=MRGMga_cFiQ[/video] Quote
angineuuka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 jestem w szoku, że działają mi filmy :diabloti: Quote
łamAga Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 filmiki :multi::multi::multi::multi: świetne macie te hopki , takie duże masz podwórko ??:crazyeye: Quote
Aleksa. Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [B]Angi[/B], mi też działają :lol: za to cytaty już nie :diabloti:] [B]doglov[/B], dzięki ;) jakie duże ? działka ma około 1000 m :lol: na filmiku akurat widać część działki :lol: jest jeszcze taka mała część odgrodzona bez wstępu dla psów (Dora ma to gdzieś:lol: płotek przeskakiwała, więc jej furtkę otworzyłam:diabloti:) [B]M&S[/B] dzięki :razz: Quote
Ty$ka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Dorcia przewróciła hopek, ale co tam :lol: Liczy się zabawa :P Quote
Aleksa. Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='Ty$ka']Dorcia przewróciła hopek, ale co tam :lol: Liczy się zabawa :P[/QUOTE] poprzeczkę zwaliła, no :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Aleksandra95'] [B]doglov[/B], dzięki ;) jakie duże ? działka ma około 1000 m :lol: na filmiku akurat widać część działki :lol: jest jeszcze taka mała część odgrodzona bez wstępu dla psów (Dora ma to gdzieś:lol: płotek przeskakiwała, więc jej furtkę otworzyłam:diabloti:) [/QUOTE] Dla psów jak widac nie ma miejsc bez wstępów :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 wow, ale filmików :) fajnie Dorcia skacze :D Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [B]doglov[/B], do tego załatwia się najczęściej tam,gdzie nie powinna w ogóle wchodzić :evil_lol::eviltong: kochane psisko :loveu::eviltong: [B]Betty[/B], a odkopane :) [B]M&S[/B], witamy :) ja już od razu po 2 godzinach korepetycji, a potem byłam ćwiczyć z psem przywoływanie :) [B]mam nagranie, ale piszczę do psa :evil_lol: bo wtedy lepiej się nam pracuje :evil_lol: jak się nie będziecie śmiać, to Wam je dam :evil_lol::diabloti:[/B] nie będziecie ? :razz::razz::razz: Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']sobotnie dzień dobry:)[/QUOTE] Dzień dobry:razz::razz: Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Aleksandra95'][B]doglov[/B], do tego załatwia się najczęściej tam,gdzie nie powinna w ogóle wchodzić :evil_lol::eviltong: kochane psisko :loveu::eviltong: [B]Betty[/B], a odkopane :) [B]M&S[/B], witamy :) ja już od razu po 2 godzinach korepetycji, a potem byłam ćwiczyć z psem przywoływanie :) [B]mam nagranie, ale piszczę do psa :evil_lol: bo wtedy lepiej się nam pracuje :evil_lol: jak się nie będziecie śmiać, to Wam je dam :evil_lol::diabloti:[/B] nie będziecie ? :razz::razz::razz:[/QUOTE] będziemy :diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Angi']będziemy :diabloti:[/QUOTE] to nie daje :siara: Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Proszę albo o wyrozumiałość (licze na was :evil_lol:) albo wyłączenie głosników :diabloti: [video=youtube;Lwhz7ZOLbnc]http://www.youtube.com/watch?v=Lwhz7ZOLbnc[/video] Quote
monika15 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 nie mogłam się oprzeć i nie wyłączyłam głośników:evil_lol: ale nie było tak źle:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='monika15']nie mogłam się oprzeć i nie wyłączyłam głośników:evil_lol: ale nie było tak źle:evil_lol:[/QUOTE] no dzięki :p miło że chociaż ktoś o nas pamięta :) Quote
Recommended Posts