motyleqq Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 betty_labrador napisał(a): mam :) 10-14 :) gdzie mieszkasz? na Woli, więc mam prawie 40min jazdy :placz: chyba jednak będzie lepiej przyjechać w tygodniu któregoś dnia prosto po pracy, bo pracuję w samym centrum :lol: Quote
paulaa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 O te rybne smaczki to i mnie zainteresowały. :smile: Przy naszym rytmie spacerów, czyli Scooby puszczony non stop w biegu nie jest źle. :smile: Byłam z tatą, z którym nie da się iść na dłuższy spacer, bo ciągle słysze 'wracamy już', ale autobusem mi się nie chciało jechać. :D Jak było cieplej to i my chodziliśmy na 3-4 godzinne spacerki. ;) Quote
betty_labrador Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 motyleqq napisał(a):na Woli, więc mam prawie 40min jazdy :placz: chyba jednak będzie lepiej przyjechać w tygodniu któregoś dnia prosto po pracy, bo pracuję w samym centrum :lol: no tak to kawalek masz;) szkoda ze nie na mokotowie ;] no to chyba po pracy bedzie najbardziej korzystniej. Do ktorej pracujesz? paulaa. napisał(a):O te rybne smaczki to i mnie zainteresowały. :smile: Przy naszym rytmie spacerów, czyli Scooby puszczony non stop w biegu nie jest źle. :smile: Byłam z tatą, z którym nie da się iść na dłuższy spacer, bo ciągle słysze 'wracamy już', ale autobusem mi się nie chciało jechać. :D Jak było cieplej to i my chodziliśmy na 3-4 godzinne spacerki. ;) to tez zapraszam :D hehe nie ma to jak zmarzniety rodzic :) Quote
motyleqq Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 betty_labrador napisał(a):no tak to kawalek masz;) szkoda ze nie na mokotowie ;] no to chyba po pracy bedzie najbardziej korzystniej. Do ktorej pracujesz? 17-18, więc to musi być dzień, kiedy mój TŻ ma wolne i siedzi z psem ;) Quote
paulaa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 betty_lablador czyli rozumiem że ty w zoologicznym pracujesz ? Super, marze o takich pysznych smakach dla kłapoucha. :smile: Quote
betty_labrador Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 motyleqq napisał(a):17-18, więc to musi być dzień, kiedy mój TŻ ma wolne i siedzi z psem ;) coś wykombinujesz:) paulaa. napisał(a):betty_lablador czyli rozumiem że ty w zoologicznym pracujesz ? Super, marze o takich pysznych smakach dla kłapoucha. :smile: tak zgadza sie. Tzn sklep z artykułami dla zwierząt bo żywych zwierząt tam nie mam. malutki sklep :) a przysmaków fajnych mam dość sporo. Quote
paulaa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Musze wyciągnąć kiedyś tate, może z nawigacją trafimy, bo sama na pewno nie trafie. :D Chociaż narazie i tak dieta mojego psa stoi pod wielkim znakiem zapytania.. Quote
motyleqq Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 betty_labrador napisał(a):coś wykombinujesz:) na pewno, jak przyjdzie taka mała, zmarznięta i wymęczona to będę ja:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 paulaa. napisał(a):Musze wyciągnąć kiedyś tate, może z nawigacją trafimy, bo sama na pewno nie trafie. :D Chociaż narazie i tak dieta mojego psa stoi pod wielkim znakiem zapytania.. trafisz-wiesz jak latwo? od centrum kazdy tramwaj jadacy na mokotow-czyli 4,18. Do morskiego oka ;) motyleqq napisał(a):na pewno, jak przyjdzie taka mała, zmarznięta i wymęczona to będę ja:evil_lol: haha :evil_lol: Quote
paulaa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Wiesz co, ja codziennie wracając ze szkoły jestem na 'Metro Ratusz Arsenał', to chyba obok centrum, ale chyba żaden z tych tramwai tam nie jeździ, tym bardziej z Bielan.. A jak się dokładnie przystanek obok ciebie nazywa ? 'Morskie oko', bo nie kojarze takiego ? :D Quote
betty_labrador Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 paulaa. napisał(a):Wiesz co, ja codziennie wracając ze szkoły jestem na 'Metro Ratusz Arsenał', to chyba obok centrum, ale chyba żaden z tych tramwai tam nie jeździ, tym bardziej z Bielan.. A jak się dokładnie przystanek obok ciebie nazywa ? 'Morskie oko', bo nie kojarze takiego ? :D z metra ratusz mozesz dojechac dwa przystanki do metra centrum i tam sa te tramwaje ;) tak "morskie oko". Quote
Natalia&Cody Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 betty_labrador napisał(a):a tego nie znam. Jaka firma? i jak to wyglada? Już nie pamiętam. ;) To było takie...hmm...całe zielone opakowanie, a same smakołyki były w formie takich pasków, na zewnątrz były zielone-szpinak, a w środku takie różowe, beżowe-kurczak. :) Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 M&S napisał(a):Cześć w Poniedziałek:) hejka.:):) Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Aleksandra95 napisał(a):hejka.:):) I mily dzien byl? :) Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 deer_1987 napisał(a):I mily dzien byl? :) dopiero ze szkoły wróciłam.:D ale źle nie było.:p Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Jeszcze cale popoludnie moze byc milo :razz: Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 deer_1987 napisał(a):Jeszcze cale popoludnie moze byc milo :razz: z odrabianiem lekcji :D Quote
M&S Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Aleksandra95 napisał(a):z odrabianiem lekcji :D Współczuję............ Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Aleksandra95 napisał(a):z odrabianiem lekcji :D i z zabawa z Dora ktora czekala na Ciebie caly dzien :loveu: Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 deer_1987 napisał(a):i z zabawa z Dora ktora czekala na Ciebie caly dzien :loveu: pierwsze co zrobiłam po powrocie to ja nakarmiłam, bo głodna była.: :D najadła się i poszła spać.:loveu: Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 My zaraz na spacerek idziemy :loveu: Quote
paulaa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 to zazdroszcze bo u mnie masakra, nie cierpie poniedziałków! :roll: Quote
wikikoniki Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A ja lubię, bo nie mam ani matmy, ani polskiego :D Za to we wtorek niemiecki, polski, polski, matma, matma, chemia, geografia :placz: Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 deer_1987 napisał(a):My zaraz na spacerek idziemy :loveu: :loveu: paulaa. napisał(a):to zazdroszcze bo u mnie masakra, nie cierpie poniedziałków! :roll: miałam sprawdzian z matmy, a że w tamtyn tygodniu do szkoły nie chodziłam, to nic kompletnie nie umiałam....:( jutro kartkówka z fizyki, a dzisiaj była niezapowiedziana z historii..... :/ wikikoniki napisał(a):A ja lubię, bo nie mam ani matmy, ani polskiego :D Za to we wtorek niemiecki, polski, polski, matma, matma, chemia, geografia :placz: polski i matme mam każdego dnia. ;) Quote
Recommended Posts