Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):

mam :) 10-14 :) gdzie mieszkasz?

na Woli, więc mam prawie 40min jazdy :placz: chyba jednak będzie lepiej przyjechać w tygodniu któregoś dnia prosto po pracy, bo pracuję w samym centrum :lol:

Posted

O te rybne smaczki to i mnie zainteresowały. :smile:
Przy naszym rytmie spacerów, czyli Scooby puszczony non stop w biegu nie jest źle. :smile: Byłam z tatą, z którym nie da się iść na dłuższy spacer, bo ciągle słysze 'wracamy już', ale autobusem mi się nie chciało jechać. :D
Jak było cieplej to i my chodziliśmy na 3-4 godzinne spacerki. ;)

Posted

motyleqq napisał(a):
na Woli, więc mam prawie 40min jazdy :placz: chyba jednak będzie lepiej przyjechać w tygodniu któregoś dnia prosto po pracy, bo pracuję w samym centrum :lol:

no tak to kawalek masz;) szkoda ze nie na mokotowie ;] no to chyba po pracy bedzie najbardziej korzystniej. Do ktorej pracujesz?

paulaa. napisał(a):
O te rybne smaczki to i mnie zainteresowały. :smile:
Przy naszym rytmie spacerów, czyli Scooby puszczony non stop w biegu nie jest źle. :smile: Byłam z tatą, z którym nie da się iść na dłuższy spacer, bo ciągle słysze 'wracamy już', ale autobusem mi się nie chciało jechać. :D
Jak było cieplej to i my chodziliśmy na 3-4 godzinne spacerki. ;)

to tez zapraszam :D hehe nie ma to jak zmarzniety rodzic :)

Posted

no tak to kawalek masz;) szkoda ze nie na mokotowie ;] no to chyba po pracy bedzie najbardziej korzystniej. Do ktorej pracujesz?

17-18, więc to musi być dzień, kiedy mój TŻ ma wolne i siedzi z psem ;)

Posted

motyleqq napisał(a):
17-18, więc to musi być dzień, kiedy mój TŻ ma wolne i siedzi z psem ;)

coś wykombinujesz:)

paulaa. napisał(a):
betty_lablador czyli rozumiem że ty w zoologicznym pracujesz ? Super, marze o takich pysznych smakach dla kłapoucha. :smile:

tak zgadza sie. Tzn sklep z artykułami dla zwierząt bo żywych zwierząt tam nie mam. malutki sklep :) a przysmaków fajnych mam dość sporo.

Posted

paulaa. napisał(a):
Musze wyciągnąć kiedyś tate, może z nawigacją trafimy, bo sama na pewno nie trafie. :D Chociaż narazie i tak dieta mojego psa stoi pod wielkim znakiem zapytania..

trafisz-wiesz jak latwo? od centrum kazdy tramwaj jadacy na mokotow-czyli 4,18. Do morskiego oka ;)

motyleqq napisał(a):
na pewno, jak przyjdzie taka mała, zmarznięta i wymęczona to będę ja:evil_lol:

haha :evil_lol:

Posted

Wiesz co, ja codziennie wracając ze szkoły jestem na 'Metro Ratusz Arsenał', to chyba obok centrum, ale chyba żaden z tych tramwai tam nie jeździ, tym bardziej z Bielan.. A jak się dokładnie przystanek obok ciebie nazywa ? 'Morskie oko', bo nie kojarze takiego ? :D

Posted

paulaa. napisał(a):
Wiesz co, ja codziennie wracając ze szkoły jestem na 'Metro Ratusz Arsenał', to chyba obok centrum, ale chyba żaden z tych tramwai tam nie jeździ, tym bardziej z Bielan.. A jak się dokładnie przystanek obok ciebie nazywa ? 'Morskie oko', bo nie kojarze takiego ? :D

z metra ratusz mozesz dojechac dwa przystanki do metra centrum i tam sa te tramwaje ;) tak "morskie oko".

Posted

a tego nie znam. Jaka firma? i jak to wyglada?

Już nie pamiętam. ;)
To było takie...hmm...całe zielone opakowanie, a same smakołyki były w formie takich pasków, na zewnątrz były zielone-szpinak, a w środku takie różowe, beżowe-kurczak. :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
i z zabawa z Dora ktora czekala na Ciebie caly dzien :loveu:

pierwsze co zrobiłam po powrocie to ja nakarmiłam, bo głodna była.: :D najadła się i poszła spać.:loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
My zaraz na spacerek idziemy :loveu:

:loveu:
paulaa. napisał(a):
to zazdroszcze bo u mnie masakra, nie cierpie poniedziałków! :roll:

miałam sprawdzian z matmy, a że w tamtyn tygodniu do szkoły nie chodziłam, to nic kompletnie nie umiałam....:( jutro kartkówka z fizyki, a dzisiaj była niezapowiedziana z historii..... :/
wikikoniki napisał(a):
A ja lubię, bo nie mam ani matmy, ani polskiego :D Za to we wtorek niemiecki, polski, polski, matma, matma, chemia, geografia :placz:

polski i matme mam każdego dnia. ;)