Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

motyleqq napisał(a):
ja zamiast takich smaków sama suszę/piekę/gotuję mięso ;)

no to już wiem.:lol:
vaness napisał(a):
ona na pewno zawsze słucha tylko ty tak na nią brzydko mówisz ;)

hahaha, jasne :p

Posted

westie_justa napisał(a):
mieliśmy je :D! smaczne są :) (dla Doti of kors :P) ale ostatnio jedziemy na parówkach i żółtym serze;)

Nom, Dora też takie rzeczy lubi.:lol:

Posted

cześć :D dopiero dorwałam sie do dogo ;P spacerek udany, również dziękujemy :loveu: zdjęcia będą of course :D tylko nie mam sily ich teraz zgrywać :)
właśnie-szkoda ze nie zrobiłam zdjęć jak upadasz :eviltong:
myślisz ze moje psy sie nie obrażą jak nie pójdę z nimi na wieczorny spacer? :eviltong:

jak tam odpoczynek wieczorny?

Posted

vaness napisał(a):
Toffik lubi wszystko :D

Dora chyba też0-jeśli chodzi o smaki ;)

wikikoniki napisał(a):
Neska też :D A Max zaczął też większość moich smaków jeść : DD

fajnie :multi:
betty_labrador napisał(a):
cześć :D dopiero dorwałam sie do dogo ;P spacerek udany, również dziękujemy :loveu: zdjęcia będą of course :D tylko nie mam sily ich teraz zgrywać :)
właśnie-szkoda ze nie zrobiłam zdjęć jak upadasz :eviltong:
myślisz ze moje psy sie nie obrażą jak nie pójdę z nimi na wieczorny spacer? :eviltong:

jak tam odpoczynek wieczorny?

cześć :lol: dobraa, poczekamy. :loveu: a wiem, że warto :loveu: myślę, że się nie obrażą :diabloti:

a mnie wszystko boli :evil_lol: ii mam sinika na kolanie :evil_lol: chyba zmieniam buty ahaha :megagrin::megagrin:

vaness napisał(a):
i my problemu ze smakami i wybrzydzaniem nie mamy ;)

:loveu::loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

cześć :lol: dobraa, poczekamy. :loveu: a wiem, że warto :loveu: myślę, że się nie obrażą :diabloti:

a mnie wszystko boli :evil_lol: ii mam sinika na kolanie :evil_lol: chyba zmieniam buty ahaha :megagrin::megagrin:

:loveu::loveu:

zmień te buciska :D bo cieplo to nie pełnia szczęścia :P i pomyśleć.. to wszystko przez kundle :D

Posted

zmień te buciska :D bo cieplo to nie pełnia szczęścia :P i pomyśleć.. to wszystko przez kundle :D

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
Smaki z tej firmy sa i u nas polecane, ale poprobuj innych tez :D

dzięki :lol: będziemy :loveu:

Posted

My kiedyś mieliśmy takie same smaki, tylko chyba kurczaka. :D
U nas też nie ma problemu z wyborem smaków. Chociaż mogę powiedzieć, że Cody nie lubi jagnięciny. Na siłe mu można tylko wciskać, chociaż wtedy i tak nie zje. ;p
Kiedy będą zdjęcia? :cool3:

Posted

Silky123 napisał(a):
My kiedyś mieliśmy takie same smaki, tylko chyba kurczaka. :D
U nas też nie ma problemu z wyborem smaków. Chociaż mogę powiedzieć, że Cody nie lubi jagnięciny. Na siłe mu można tylko wciskać, chociaż wtedy i tak nie zje. ;p
Kiedy będą zdjęcia? :cool3:

pewnie pod koniec tygodnia,bo betty_labrador ma urlop i odpoczywa u rodziców.:loveu: ale zrobię Dorce jakieś ;)

Posted

perrito , rinti sa ekstra- pełnomięsne ! wiele smaków do wyboru :) oraz ostatni hit to rybki owinięte mięsem kurczaka :) psy i koty za tym szaleją :) firma czeska PZ, nazwa produktu FineDog.

fajnie te rybki brzmią! moja Etna świruje na punkcie ryb, jak wyjmuję takie filety mrożone, to tańczy z radości, chociaż to wcale nie dla niej :lol: gdzie można to kupić?

Posted

paulaa. napisał(a):
3,5 h ? Ja byłam dzisiaj ze Scoobym pół godziny w lesie i zamarzłam. :D

musisz do nas przyjść to Cię nauczymy spacerów !!:evil_lol: prawda betty ? :diabloti:
Paula03 napisał(a):
Dobrze, że ja też nie mam problemu z Kati, jeśli chodzi o smakołyki to raczej nie wybrzydza :D

no pewnie. :D
motyleqq napisał(a):
fajnie te rybki brzmią! moja Etna świruje na punkcie ryb, jak wyjmuję takie filety mrożone, to tańczy z radości, chociaż to wcale nie dla niej :lol: gdzie można to kupić?

:)

Posted

motyleqq napisał(a):

u mnie w sklepie na Pulawskiej :) dokladnie Pulawska 54/56 -wejscie w ulice Odolańska(na rogu). Przystanek morskie oko :) czynne 11-19. :) zapraszam.

spacer pol godziny? co to jest ? :P to starcza jedynie na wejscie do lasu :diabloti: za slabo sie kolezanko ubralas :P ja mialam dwie pary spodni na sobie, trzy swetry ,, porzadne buty i zero uczucia zimna :)

Posted

u mnie w sklepie na Pulawskiej :) dokladnie Pulawska 54/56 -wejscie w ulice Odolańska(na rogu). Przystanek morskie oko :) czynne 11-19. :) zapraszam.

a masz otwarte też w soboty? powiedz proszę że masz, bo w tygodniu ciężko mi będzie :D

Posted

motyleqq napisał(a):
PRZYJŚĆ? jak ona po pół godziny ma dość spacerowania? :D

oj cicho.:D przyjechać :D
motyleqq napisał(a):
a masz otwarte też w soboty? powiedz proszę że masz, bo w tygodniu ciężko mi będzie :D

w soboty czynne ! :D

Posted

motyleqq napisał(a):
PRZYJŚĆ? jak ona po pół godziny ma dość spacerowania? :D

a to przepraszam-myslalam ze Ty mialas dość :D

motyleqq napisał(a):

mam :) 10-14 :) gdzie mieszkasz?

Silky123 napisał(a):
No to poczekamy. ;p
Ja jeszcze kiedyś kupiłam w osiedlowym zoologicznym kurczaka ze szpinakiem. Szło to jak ciepłe bułeczki. :D

a tego nie znam. Jaka firma? i jak to wyglada?