vaness Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ona na pewno zawsze słucha tylko ty tak na nią brzydko mówisz ;) Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 motyleqq napisał(a):ja zamiast takich smaków sama suszę/piekę/gotuję mięso ;) no to już wiem.:lol: vaness napisał(a):ona na pewno zawsze słucha tylko ty tak na nią brzydko mówisz ;) hahaha, jasne :p Quote
Yuveza Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Aleksandra95']hehe :) ja też poczekam, ale na spokojnie.;) a dzisiaj większość spaceru testowałam te smaki - http://www.krakvet.pl/brit-care-lets-bite-chicken-sandwich-p-14393.html mieliśmy je :D! smaczne są :) (dla Doti of kors :P) ale ostatnio jedziemy na parówkach i żółtym serze;) Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 westie_justa napisał(a):mieliśmy je :D! smaczne są :) (dla Doti of kors :P) ale ostatnio jedziemy na parówkach i żółtym serze;) Nom, Dora też takie rzeczy lubi.:lol: Quote
vaness Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Nom, Dora też takie rzeczy lubi.:lol: Toffik lubi wszystko :D Quote
wikikoniki Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 vaness napisał(a):Toffik lubi wszystko :D Neska też :D A Max zaczął też większość moich smaków jeść : DD Quote
betty_labrador Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 cześć :D dopiero dorwałam sie do dogo ;P spacerek udany, również dziękujemy :loveu: zdjęcia będą of course :D tylko nie mam sily ich teraz zgrywać :) właśnie-szkoda ze nie zrobiłam zdjęć jak upadasz :eviltong: myślisz ze moje psy sie nie obrażą jak nie pójdę z nimi na wieczorny spacer? :eviltong: jak tam odpoczynek wieczorny? Quote
vaness Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 wikikoniki napisał(a):Neska też :D A Max zaczął też większość moich smaków jeść : DD i my problemu ze smakami i wybrzydzaniem nie mamy ;) Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 vaness napisał(a):Toffik lubi wszystko :D Dora chyba też0-jeśli chodzi o smaki ;) wikikoniki napisał(a):Neska też :D A Max zaczął też większość moich smaków jeść : DD fajnie :multi: betty_labrador napisał(a):cześć :D dopiero dorwałam sie do dogo ;P spacerek udany, również dziękujemy :loveu: zdjęcia będą of course :D tylko nie mam sily ich teraz zgrywać :) właśnie-szkoda ze nie zrobiłam zdjęć jak upadasz :eviltong: myślisz ze moje psy sie nie obrażą jak nie pójdę z nimi na wieczorny spacer? :eviltong: jak tam odpoczynek wieczorny? cześć :lol: dobraa, poczekamy. :loveu: a wiem, że warto :loveu: myślę, że się nie obrażą :diabloti: a mnie wszystko boli :evil_lol: ii mam sinika na kolanie :evil_lol: chyba zmieniam buty ahaha :megagrin::megagrin: vaness napisał(a):i my problemu ze smakami i wybrzydzaniem nie mamy ;) :loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Aleksandra95 napisał(a): cześć :lol: dobraa, poczekamy. :loveu: a wiem, że warto :loveu: myślę, że się nie obrażą :diabloti: a mnie wszystko boli :evil_lol: ii mam sinika na kolanie :evil_lol: chyba zmieniam buty ahaha :megagrin::megagrin: :loveu::loveu: zmień te buciska :D bo cieplo to nie pełnia szczęścia :P i pomyśleć.. to wszystko przez kundle :D Quote
taxelina Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Smaki z tej firmy sa i u nas polecane, ale poprobuj innych tez :D Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 betty_labrador napisał(a):zmień te buciska :D bo cieplo to nie pełnia szczęścia :P i pomyśleć.. to wszystko przez kundle :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: deer_1987 napisał(a):Smaki z tej firmy sa i u nas polecane, ale poprobuj innych tez :D dzięki :lol: będziemy :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 My kiedyś mieliśmy takie same smaki, tylko chyba kurczaka. :D U nas też nie ma problemu z wyborem smaków. Chociaż mogę powiedzieć, że Cody nie lubi jagnięciny. Na siłe mu można tylko wciskać, chociaż wtedy i tak nie zje. ;p Kiedy będą zdjęcia? :cool3: Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Silky123 napisał(a):My kiedyś mieliśmy takie same smaki, tylko chyba kurczaka. :D U nas też nie ma problemu z wyborem smaków. Chociaż mogę powiedzieć, że Cody nie lubi jagnięciny. Na siłe mu można tylko wciskać, chociaż wtedy i tak nie zje. ;p Kiedy będą zdjęcia? :cool3: pewnie pod koniec tygodnia,bo betty_labrador ma urlop i odpoczywa u rodziców.:loveu: ale zrobię Dorce jakieś ;) Quote
betty_labrador Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 perrito , rinti sa ekstra- pełnomięsne ! wiele smaków do wyboru :) oraz ostatni hit to rybki owinięte mięsem kurczaka :) psy i koty za tym szaleją :) firma czeska PZ, nazwa produktu FineDog. Quote
paulaa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 3,5 h ? Ja byłam dzisiaj ze Scoobym pół godziny w lesie i zamarzłam. :D Quote
Paula03 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Dobrze, że ja też nie mam problemu z Kati, jeśli chodzi o smakołyki to raczej nie wybrzydza :D Quote
motyleqq Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 betty_labrador napisał(a):perrito , rinti sa ekstra- pełnomięsne ! wiele smaków do wyboru :) oraz ostatni hit to rybki owinięte mięsem kurczaka :) psy i koty za tym szaleją :) firma czeska PZ, nazwa produktu FineDog. fajnie te rybki brzmią! moja Etna świruje na punkcie ryb, jak wyjmuję takie filety mrożone, to tańczy z radości, chociaż to wcale nie dla niej :lol: gdzie można to kupić? Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 paulaa. napisał(a):3,5 h ? Ja byłam dzisiaj ze Scoobym pół godziny w lesie i zamarzłam. :D musisz do nas przyjść to Cię nauczymy spacerów !!:evil_lol: prawda betty ? :diabloti: Paula03 napisał(a):Dobrze, że ja też nie mam problemu z Kati, jeśli chodzi o smakołyki to raczej nie wybrzydza :D no pewnie. :D motyleqq napisał(a):fajnie te rybki brzmią! moja Etna świruje na punkcie ryb, jak wyjmuję takie filety mrożone, to tańczy z radości, chociaż to wcale nie dla niej :lol: gdzie można to kupić? :) Quote
betty_labrador Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 motyleqq napisał(a):fajnie te rybki brzmią! moja Etna świruje na punkcie ryb, jak wyjmuję takie filety mrożone, to tańczy z radości, chociaż to wcale nie dla niej :lol: gdzie można to kupić? u mnie w sklepie na Pulawskiej :) dokladnie Pulawska 54/56 -wejscie w ulice Odolańska(na rogu). Przystanek morskie oko :) czynne 11-19. :) zapraszam. spacer pol godziny? co to jest ? :P to starcza jedynie na wejscie do lasu :diabloti: za slabo sie kolezanko ubralas :P ja mialam dwie pary spodni na sobie, trzy swetry ,, porzadne buty i zero uczucia zimna :) Quote
motyleqq Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Aleksandra95 napisał(a):musisz do nas przyjść to Cię nauczymy spacerów !!:evil_lol: prawda betty ? :diabloti: PRZYJŚĆ? jak ona po pół godziny ma dość spacerowania? :D Quote
motyleqq Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 betty_labrador napisał(a):u mnie w sklepie na Pulawskiej :) dokladnie Pulawska 54/56 -wejscie w ulice Odolańska(na rogu). Przystanek morskie oko :) czynne 11-19. :) zapraszam. a masz otwarte też w soboty? powiedz proszę że masz, bo w tygodniu ciężko mi będzie :D Quote
Natalia&Cody Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No to poczekamy. ;p Ja jeszcze kiedyś kupiłam w osiedlowym zoologicznym kurczaka ze szpinakiem. Szło to jak ciepłe bułeczki. :D Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 motyleqq napisał(a):PRZYJŚĆ? jak ona po pół godziny ma dość spacerowania? :D oj cicho.:D przyjechać :D motyleqq napisał(a):a masz otwarte też w soboty? powiedz proszę że masz, bo w tygodniu ciężko mi będzie :D w soboty czynne ! :D Quote
betty_labrador Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 motyleqq napisał(a):PRZYJŚĆ? jak ona po pół godziny ma dość spacerowania? :D a to przepraszam-myslalam ze Ty mialas dość :D motyleqq napisał(a):a masz otwarte też w soboty? powiedz proszę że masz, bo w tygodniu ciężko mi będzie :D mam :) 10-14 :) gdzie mieszkasz? Silky123 napisał(a):No to poczekamy. ;p Ja jeszcze kiedyś kupiłam w osiedlowym zoologicznym kurczaka ze szpinakiem. Szło to jak ciepłe bułeczki. :D a tego nie znam. Jaka firma? i jak to wyglada? Quote
Recommended Posts