kajkoowa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Melduję, że fotki z przyjemnością obejrzane :) Ale nie mogę się doszukać filmiku :niewiem::splat: Quote
Aleksa. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 darii_iia napisał(a):Aale fajnie. Ja też bym się tak chciała poślizgać. :evil_lol: Śliczna Dorcia. :loveu: :loveu: hehe :p Kaja10014 napisał(a):Melduję, że fotki z przyjemnością obejrzane :) Ale nie mogę się doszukać filmiku :niewiem::splat: [video=youtube;cmEYilsaWDQ]http://www.youtube.com/watch?v=cmEYilsaWDQ&context=C371c155ADOEgsToPDskJQbEVThozs3QrWdOwly9PG[/video] Quote
wikikoniki Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Słooooooooodka ! :loveu: Fajnie mieć tak dużego psa w domu ? Ja nie wiem... Quote
Aleksa. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 wikikoniki napisał(a):Słooooooooodka ! :loveu: Fajnie mieć tak dużego psa w domu ? Ja nie wiem... :loveu: no a dlaczego nie ? :D Quote
kajkoowa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Jaaka ona szybka :D I mądra :) Szajbus totalny :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Kaja10014 napisał(a):Jaaka ona szybka :D I mądra :) Szajbus totalny :evil_lol: mądra ? hahahah :grin::grin::grin::grin::grin::megagrin::shock: vaness napisał(a):ładne zdjęcia ;) :loveu::loveu: Quote
motyleqq Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 ale Dora zasuwa, powinnyście przyjechać do naszego lasu ;) Quote
Aleksa. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 motyleqq napisał(a):ale Dora zasuwa, powinnyście przyjechać do naszego lasu ;) ee tam, mamy swój.:lol: Quote
motyleqq Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ee tam, mamy swój.:lol: ale w Waszym nie ma nas! ;) a po wizycie w lesie pyszna kawa i ciasto u mnie w mieszkanku ;) Quote
Aleksa. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 motyleqq napisał(a):ale w Waszym nie ma nas! ;) a po wizycie w lesie pyszna kawa i ciasto u mnie w mieszkanku ;) Albo na odwrót :evil_lol: wy do nas. :D Quote
paulaa. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ola, jak już się będziesz wybierała z Dorą do wawy to możesz i do nas wpaść. :D Też mamy fajny las młociński. :razz: Quote
Aleksa. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 paulaa. napisał(a):Ola, jak już się będziesz wybierała z Dorą do wawy to możesz i do nas wpaść. :D Też mamy fajny las młociński. :razz: Spadać! :siara: to Wy do nas przyjeżdżajcie! ;D Quote
motyleqq Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Albo na odwrót :evil_lol: wy do nas. :D a umiesz zrobić pyszną kawę i ciasto? :cool3: Quote
Aleksa. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 motyleqq napisał(a):a umiesz zrobić pyszną kawę i ciasto? :cool3: Wiesz u mnie dobra kawę zrobi ekspres-dużo osób go chwali w tym ja ;) ciasto hmmm,lubię piec :D zależy co lubisz jest cukiernia jeszcze.:p Quote
motyleqq Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Wiesz u mnie dobra kawę zrobi ekspres-dużo osób go chwali w tym ja ;) ciasto hmmm,lubię piec :D zależy co lubisz jest cukiernia jeszcze.:p ja jestem wybredna w kwestii kawy:cool3: lubię słodką, karmelową, z bitą śmietaną najlepiej :cool3: a ciasto najbardziej lubię czekoladowe :lol: Quote
paulaa. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ale mi smaka teraz narobiłyście na kawe i ciasto pisząc, ide do kuchni. :D Quote
Paula03 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Filmik obejrzałam i jestem pod wrażeniem :) Dora ma w sobie tyle energii i do tego naprawdę jest mądra :) Z przyjemnością oglądałam wasze agi i sztuczki i to nawet parę razy :D Brawo dziewczyny, oby tak dalej :multi: Quote
Aleksa. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 motyleqq napisał(a):ja jestem wybredna w kwestii kawy:cool3: lubię słodką, karmelową, z bitą śmietaną najlepiej :cool3: a ciasto najbardziej lubię czekoladowe :lol: A idź Ty,mój nie robi takiej :p paulaa. napisał(a):Ale mi smaka teraz narobiłyście na kawe i ciasto pisząc, ide do kuchni. :D Hahaha ;) Quote
Aleksa. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Paula03 napisał(a):Filmik obejrzałam i jestem pod wrażeniem :) Dora ma w sobie tyle energii i do tego naprawdę jest mądra :) Z przyjemnością oglądałam wasze agi i sztuczki i to nawet parę razy :D Brawo dziewczyny, oby tak dalej :multi: Dobra,biegać to ona lubi.. a szczególnie luzem.;) tam jest głupawka, a gdzie tu coś madrego? :p hahaha :D Quote
motyleqq Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 paulaa. napisał(a):Ale mi smaka teraz narobiłyście na kawe i ciasto pisząc, ide do kuchni. :D ale chyba nie na kawę o tej godzinie? :D Aleksandra95 napisał(a):A idź Ty,mój nie robi takiej :p to kiedy do mnie przyjeżdżasz? :lol: Quote
paulaa. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Też uważam, że Dora jest mądra, nie doceniasz jej. :smile: A na agi w sierpniu będzie najlepsza, zobaczysz. :D Quote
Aleksa. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 paulaa. napisał(a):Też uważam, że Dora jest mądra, nie doceniasz jej. :smile: A na agi w sierpniu będzie najlepsza, zobaczysz. :D Najlepsza w uciekaniu :p Aga,nie chce mi się hahahahahaha :D Quote
paulaa. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Oj tam, oj tam. Tam będzie pod dobrą opieką, obudzą w niej rządze pokonywania torów agility, haha. Zamiast tej wolności. :D Quote
Aleksa. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 paulaa. napisał(a):Oj tam, oj tam. Tam będzie pod dobrą opieką, obudzą w niej rządze pokonywania torów agility, haha. Zamiast tej wolności. :D Hahaha,na pewno :p Quote
Recommended Posts