Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja miałam dzisiaj niespodziewany sprawdzian z biologii, jak zawsze opisóweczka, zawalony i niespodzianke z geografii, na której poszło mi tak samo rewelacyjnie. suuuuper po prostu. -,-

Posted

deer_1987 napisał(a):
Spacer byl szybki bo dzis zdecydowanie nie jest Sherry dzien, przejdzie kawalek i zaczyna lapy podnosic bo szczypie i zimno :(

ehh, szkoda...:(

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ja poniedziałki i piątki mam strasznie lajtowe, w zasadzie to w te dni przychodzę do szkoły, żeby sobie posiedzieć ;)

Nie dobijaj mnie, u mnie poniedziałki i piątki zawsze najgorsze. :D

Posted

paulaa. napisał(a):
Nie dobijaj mnie, u mnie poniedziałki i piątki zawsze najgorsze. :D

Ale ja za to pozostałe dni mam zmasakrowane ;p Wtorek jeszcze da się przeżyć, ale środa i czwartek to tragedia :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
czuje ten:spam2::spam2::spam2:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj tam oj tam:)

ale narzekacie na te wasze szkoły, a wy liceum czy gimnazjum a może studia?

Posted

wikikoniki napisał(a):
Ja tam nie mam nic do zapamiętania - codziennie spacery z psem :placz:

źle Ci ???:diabloti: ja ostatnio zauważyłam że odkąd mam psa to tak naprawdę moje życie toczy się od spaceru do spaceru i dobrze mi z tym :loveu: ja jeszcze gimnazjum ale już niedługo :evil_lol:

Posted

Molowe napisał(a):
źle Ci ???:diabloti: ja ostatnio zauważyłam że odkąd mam psa to tak naprawdę moje życie toczy się od spaceru do spaceru i dobrze mi z tym :loveu: ja jeszcze gimnazjum ale już niedługo :evil_lol:

nie ciesz się za bardzo:) jak wybierzesz zobie co gorsza lepsze liceum to nie bedziesz miała na nic czasu:)

Posted

Molowe napisał(a):
wierz mi że chyba nie ma nic gorszego nic moje lekko mówiąc porąbane gimnazjum wiem że w liceum będzie jeszcze gorzej ale mimo to i tak chce już tam iść :D

ja tez w gimnazjum chciałam do szkoły wyżej :diabloti: teraz w technikum jestem i bym chciała je już kończyć :evil_lol: