kalyna Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Deer łączę się w bólu. bo też nie miałam :D przyszłam zobaczyć jakieś fotki, bo mnie kupa czasu nie było i plync... 3 strony się cofałam, ale więcej już mi sie nie chce :D Quote
Qeeriefire Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jak tam biologia :evil_lol: ? deer zawsze do szkoły można wrócić :diabloti: Quote
Aleksa. Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='kalyna']Deer łączę się w bólu. bo też nie miałam :D przyszłam zobaczyć jakieś fotki, bo mnie kupa czasu nie było i plync... 3 strony się cofałam, ale więcej już mi sie nie chce :D heheheheheeee. :) [quote name='Collie']Jak tam biologia :evil_lol: ? deer zawsze do szkoły można wrócić :diabloti: biologia, hmm nie było kartkówki.;) Pai była taka zła za poprzednia, która poszła fatalnie, że dzisiaj nie zrobiła i więcej nam nie będzie zapowiadać..powiedziała "teraz nie będziecie znać dnia ani godziny kiedy kartkówka będzie"... super...-,- Quote
Qeeriefire Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Aleksandra95 napisał(a): biologia, hmm nie było kartkówki.;) Pai była taka zła za poprzednia, która poszła fatalnie, że dzisiaj nie zrobiła i więcej nam nie będzie zapowiadać..powiedziała "teraz nie będziecie znać dnia ani godziny kiedy kartkówka będzie"... super...-,- Współczuję :D. A co bierzesz na biologii, masz poziom podstawowy ;) ? Quote
Aleksa. Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Collie napisał(a):Współczuję :D. A co bierzesz na biologii, masz poziom podstawowy ;) ? jak to biore ? :D nie ja jestem na biol-chemie :p Quote
Qeeriefire Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Aleksandra95 napisał(a):jak to biore ? :D nie ja jestem na biol-chemie :p Aaa :D Co bierzesz w sensie jaki materiał :evil_lol:? Jeżeli mogę po spamować:oops: Quote
paulaa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 A gdzie fotki ? :cool3: Bo ktoś tu innych upomina, a tu pustki od dawna. :mad: Quote
Aleksa. Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Collie napisał(a):Aaa :D Co bierzesz w sensie jaki materiał :evil_lol:? Jeżeli mogę po spamować:oops: Teraz mamy tkanki zwierzęce.;) paulaa. napisał(a):A gdzie fotki ? :cool3: Bo ktoś tu innych upomina, a tu pustki od dawna. :mad: nie ma fotek, ale spam jakoś mnie tak nie złości, jak Ciebie. ;) zreszta jeszcze podkreśliłaś, że to galeria, wiec mogę się upominać. :D hihi. :P Quote
paulaa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Zależy jeszcze jaki spam, czy na luzie czy 'czepliwy', że tak powiem. :D Jak nie ma to zrób. :smile: Quote
Aleksa. Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 paulaa. napisał(a):Zależy jeszcze jaki spam, czy na luzie czy 'czepliwy', że tak powiem. :D Jak nie ma to zrób. :smile: zaraz ide uczyć sie geografii, angielski. :/ mam jutro sprawdzian z geografii, kartkówkę z angielskiego, sprawdzian z T.I :/ i jeszcze z biologii może być, a jeszcze biologie odrobić trzeba. :p a co do psa, to leży rozwalona na podłodze. :D Quote
kalyna Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 ja już zapomniałam te czasy szkolne :D kartkówki itp to całkiem inna bajka :D na studiach uczysz się przez 2-3 tygodnie ostro a potem znowu laba :) przez pół roku :D Quote
paulaa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ola, nie dziw się jesteś na biol-chem, tam się rodzi elita państwa, hahaha, jak to mówi moja pani od biol. :D Ucz się, ucz. Quote
Kirinna Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nie rozumiem jak można być w ból chem. Samobójstwo:) Spamujemy Quote
paulaa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Kirinna napisał(a):Nie rozumiem jak można być w ból chem. Samobójstwo:) Spamujemy Z taką nauczycielką od chemii jak moja a i owszę i wkładem do nauki jak mój. :D Quote
Molowe Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ola jesteś na biol-chemie ? ja też chcę na ten profil :loveu: nie widzę siebie na innym :D ahh ten spam Ola polubisz go :eviltong::diabloti: Quote
Aleksa. Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Molowe napisał(a):Ola jesteś na biol-chemie ? ja też chcę na ten profil :loveu: nie widzę siebie na innym :D ahh ten spam Ola polubisz go :eviltong::diabloti: jestem i sobie nie radze :megagrin: Quote
Molowe Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 ee tam nie radzisz nie przesadzaj chyba nie jest aż tak źle ? :) Quote
Paula03 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Molowe napisał(a): ahh ten spam Ola polubisz go :eviltong::diabloti: Chyba nie ma innego wyjścia :diabloti: Quote
monika15 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 No to jak bio-chem to szacun dla Oli się należy:lol: teraz juz wiem dlaczego ciągle masz tyle nauki;) ja obecnie jestem na mat-fiz'ie:evil_lol: Quote
Molowe Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Paula03 napisał(a):Chyba nie ma innego wyjścia :diabloti: oj no gdzieś trzeba się integrować :diabloti: Quote
vaness Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Aleksandra95 napisał(a):jestem i sobie nie radze :megagrin: nie przesadzaj :razz: Quote
paulaa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 monika15 napisał(a): ja obecnie jestem na mat-fiz'ie:evil_lol: O boże, z dwojga złego już wole biol-chem. :D Quote
vaness Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 hehe :D wy widzę wszystkie liceum wybrałyście to tylko ja jestem jakaś inna :bigcool: Quote
Aleksa. Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 tragedii nie ma -chyba. :p juz się przyzwyczaiłam, ale ! jutro tu będą zdjęcia Dory ! :D Quote
Paula03 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 vaness napisał(a):hehe :D wy widzę wszystkie liceum wybrałyście to tylko ja jestem jakaś inna :bigcool: Czemu inna? Co wybrałaś? :) Quote
Recommended Posts