motyleqq Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Aleksandra95 napisał(a): Aga,nie chce mi się hahahahahaha :D Twoja strata! :eviltong: a tak poza tym, nie ma głupich psów, wszystko co umie pies zależy od nas ;) Quote
Aleksa. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 motyleqq napisał(a):Twoja strata! :eviltong: a tak poza tym, nie ma głupich psów, wszystko co umie pies zależy od nas ;) Przeprowadz się bliżej :) Quote
motyleqq Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Przeprowadz się bliżej :) w celu robienia ciasta i herbaty czy w związku z psem? :D Quote
Yuveza Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 apropo tego odwiedzania, sama mówiłas że nasz las też byś chciała odwiedzić :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ale fajne fotki :D jej tyllko ja bym sie bala wejsc nazamarzniete jezioro ;P ile bylo stopni? a wiecie ze teraz u mnie na wsi jest -20? :O ja mam nadzieje ze do tej 11 sie ociepli bo przy -20 nie wiem ile damy rade przejsc :D Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 motyleqq napisał(a):w celu robienia ciasta i herbaty czy w związku z psem? :D Hmmm, pomyślmy :D i to i to :loveu: westie_justa napisał(a):apropo tego odwiedzania, sama mówiłas że nasz las też byś chciała odwiedzić :diabloti: bo na zdjęciach wygląda na taki ładny :loveu: betty_labrador napisał(a):Ale fajne fotki :D jej tyllko ja bym sie bala wejsc nazamarzniete jezioro ;P ile bylo stopni? a wiecie ze teraz u mnie na wsi jest -20? :O ja mam nadzieje ze do tej 11 sie ociepli bo przy -20 nie wiem ile damy rade przejsc :D niech się ociepli,bo mnie mama nie puści :diabloti: Quote
taxelina Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Witamy sie w zasypana niedziele, obudzil mnie dozorca jak traktorko-plugiem odsniezal,a miala byc wiosna :mdleje: Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 deer_1987 napisał(a):Witamy sie w zasypana niedziele, obudzil mnie dozorca jak traktorko-plugiem odsniezal,a miala byc wiosna :mdleje: Witamy.:) heh, to i u Was zima.:p M&S napisał(a):Doberek, miłej niedzieli. a miła, miła jak na razie.:lol: my właśnie po 3,5 godzinnym spacerku w lesie ( Dora biegała bez smyczy :D ) spacerek z betty_labrador i jej pieskami.:loveu: dziękuję. :loveu: Quote
łamAga Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 3,5 godzinny spacerek ?? ale wam zazdroszcze :roll: Beda jakies foteczki ?? :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 To w takim razie, chcemy fotki! :) :D Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 deer_1987 napisał(a):i sa zdjecia ze spaceru? dOgLoV napisał(a):3,5 godzinny spacerek ?? ale wam zazdroszcze :roll: Beda jakies foteczki ?? :loveu: M&S napisał(a):To piękny spacer:) Silky123 napisał(a):To w takim razie, chcemy fotki! :) :D ja fotek nie mam, jak zwykle .:D :siara: ale jak zwykle trzy razy się przewaliłam.:evil_lol: Quote
vaness Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ja fotek nie mam, jak zwykle .:D :siara: ale jak zwykle trzy razy się przewaliłam.:evil_lol: myślisz , że za brak fotek , będziemy żałować ,że się przewróciłaś ?:roll::evil_lol: Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 vaness napisał(a):myślisz , że za brak fotek , będziemy żałować ,że się przewróciłaś ?:roll::evil_lol: spokojnie, ale będą. :D ale nie mojego autorstwa.:lol: Quote
Molowe Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 to czekamy na foteczki z długiego zimowego spaceru :loveu: Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Molowe napisał(a):to czekamy na foteczki z długiego zimowego spaceru :loveu: takie długie są super, ale jak ma się towarzystwo.:loveu: Quote
vaness Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Aleksandra95 napisał(a):takie długie są super, ale jak ma się towarzystwo.:loveu: prawda ;);) Quote
M&S Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Aleksandra95 napisał(a):takie długie są super, ale jak ma się towarzystwo.:loveu: Ba, to zrozumiałe;) Quote
Talucha Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No to Dorka poszalała :D Czemkamy na fotki ;) Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='vaness']prawda ;);) [quote name='wikikoniki']My również czekamy na fotki ! :D [quote name='M&S']Ba, to zrozumiałe;) [quote name='Talucha']No to Dorka poszalała :D Czemkamy na fotki ;) hehe :) ja też poczekam, ale na spokojnie.;) a dzisiaj większość spaceru testowałam te smaki - http://www.krakvet.pl/brit-care-lets-bite-chicken-sandwich-p-14393.html jak się serek skończył, a psiakom bardzo smakują.:) ogólnie Dora dzisiaj nie była jakoś tragicznie niegrzeczna. :D w miarę się słuchała. :p Quote
motyleqq Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ja zamiast takich smaków sama suszę/piekę/gotuję mięso ;) Quote
Recommended Posts