Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']wyglada mało apetycznie ale widac ze Dora zachwycona :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Silky123']haha, okeej. :)

[quote name='vaness']najczęściej to co wygląda mało apetycznie psom smakuje najbardziej ;)

[quote name='deer_1987']http://img513.imageshack.us/img513/2581/p1130209.jpg
mniam pyszne :loveu:

Dorze smakuje :multi:

a więc musze Was na jakis czas opuścić.. nie wiem na ile.. kilka dni może tydzień..

musze załatwić parę spraw a dogo za dużo czasu mi zabiera.. :shake: także na razie paa ;)

Posted

fajnie, że gwizdanie przynosi rezultaty :)

co do podgryzania ręki- widocznie Dora się wtedy pobudza ;) pamiętam jak dobre kilka miesięcy temu kiedy biegłam z Etną to ta łapała mnie za sznurówki... :lol: w ogóle często to robiła. ja się wtedy 'obrażałam', a właściwie to przerywałam to co robiłyśmy, mówiąc 'nie', jak jej przechodziło to wracałam do czynności :) jak się coś nie opłaca, to pies tego nie robi. Etna łapie smycz jak biegniemy na smyczy, rzadko to robimy i zwykle z jakiegoś ważnego powodu i nie mam czasu by się zatrzymać, więc robi to ciągle i nic się nie zmienia ;)

Posted

M&S napisał(a):
To miło......

Dobrego dnia:)

powiedzmy, że był...;) na pewno lepszy niż wczoraj.:smile:

wikikoniki napisał(a):
W takim razie z utęsknieniem będziemy czekać !

jestem, ale fot na razie nie będzie

Paula03 napisał(a):
Super, że idzie wam lepiej z przywoływaniem! Cały czas wam kibicujemy, żeby było jeszcze lepiej :multi:

dziękujemy !!:loveu: miło.:)

M&S napisał(a):
Hello wieczorkiem:)

motyleqq napisał(a):
fajnie, że gwizdanie przynosi rezultaty :)

co do podgryzania ręki- widocznie Dora się wtedy pobudza ;) pamiętam jak dobre kilka miesięcy temu kiedy biegłam z Etną to ta łapała mnie za sznurówki... :lol: w ogóle często to robiła. ja się wtedy 'obrażałam', a właściwie to przerywałam to co robiłyśmy, mówiąc 'nie', jak jej przechodziło to wracałam do czynności :) jak się coś nie opłaca, to pies tego nie robi. Etna łapie smycz jak biegniemy na smyczy, rzadko to robimy i zwykle z jakiegoś ważnego powodu i nie mam czasu by się zatrzymać, więc robi to ciągle i nic się nie zmienia ;)

może i masz racje.;) ona dziwna jest.:D co ja mam za psa.:hmmmm: