Karro Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Może i mało do nadrobienia, ale jak się nie ma zbytnio czasu to i 4 strony to dużo :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='dOgLoV']wyglada mało apetycznie ale widac ze Dora zachwycona :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Silky123']haha, okeej. :) [quote name='vaness']najczęściej to co wygląda mało apetycznie psom smakuje najbardziej ;) [quote name='deer_1987']http://img513.imageshack.us/img513/2581/p1130209.jpg mniam pyszne :loveu: Dorze smakuje :multi: a więc musze Was na jakis czas opuścić.. nie wiem na ile.. kilka dni może tydzień.. musze załatwić parę spraw a dogo za dużo czasu mi zabiera.. :shake: także na razie paa ;) Quote
Aleksa. Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Przypomniało mi się,że prowadzę bazarek :p więc muszę jeszcze zostać,ale mniej będę siedziała na dogo :D Quote
wikikoniki Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 W takim razie z utęsknieniem będziemy czekać ! Quote
Paula03 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Super, że idzie wam lepiej z przywoływaniem! Cały czas wam kibicujemy, żeby było jeszcze lepiej :multi: Quote
motyleqq Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 fajnie, że gwizdanie przynosi rezultaty :) co do podgryzania ręki- widocznie Dora się wtedy pobudza ;) pamiętam jak dobre kilka miesięcy temu kiedy biegłam z Etną to ta łapała mnie za sznurówki... :lol: w ogóle często to robiła. ja się wtedy 'obrażałam', a właściwie to przerywałam to co robiłyśmy, mówiąc 'nie', jak jej przechodziło to wracałam do czynności :) jak się coś nie opłaca, to pies tego nie robi. Etna łapie smycz jak biegniemy na smyczy, rzadko to robimy i zwykle z jakiegoś ważnego powodu i nie mam czasu by się zatrzymać, więc robi to ciągle i nic się nie zmienia ;) Quote
Aleksa. Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 M&S napisał(a):To miło...... Dobrego dnia:) powiedzmy, że był...;) na pewno lepszy niż wczoraj.:smile: wikikoniki napisał(a):W takim razie z utęsknieniem będziemy czekać ! jestem, ale fot na razie nie będzie Paula03 napisał(a):Super, że idzie wam lepiej z przywoływaniem! Cały czas wam kibicujemy, żeby było jeszcze lepiej :multi: dziękujemy !!:loveu: miło.:) M&S napisał(a):Hello wieczorkiem:) motyleqq napisał(a):fajnie, że gwizdanie przynosi rezultaty :) co do podgryzania ręki- widocznie Dora się wtedy pobudza ;) pamiętam jak dobre kilka miesięcy temu kiedy biegłam z Etną to ta łapała mnie za sznurówki... :lol: w ogóle często to robiła. ja się wtedy 'obrażałam', a właściwie to przerywałam to co robiłyśmy, mówiąc 'nie', jak jej przechodziło to wracałam do czynności :) jak się coś nie opłaca, to pies tego nie robi. Etna łapie smycz jak biegniemy na smyczy, rzadko to robimy i zwykle z jakiegoś ważnego powodu i nie mam czasu by się zatrzymać, więc robi to ciągle i nic się nie zmienia ;) może i masz racje.;) ona dziwna jest.:D co ja mam za psa.:hmmmm: Quote
betty_labrador Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a): może i masz racje.;) ona dziwna jest.:D co ja mam za psa.:hmmmm: nie jest dziwna - poprostu tak działa psychika psa ;) Quote
Aleksa. Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 betty_labrador napisał(a):nie jest dziwna - poprostu tak działa psychika psa ;) Oj tam oj tam :D Quote
betty_labrador Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Oj tam oj tam :D oj masz psią kosmitkę :D zapomniałam :lol: a u mnie nowe zdjecia :eviltong: Quote
Aleksa. Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 betty_labrador napisał(a):oj masz psią kosmitkę :D zapomniałam :lol: a u mnie nowe zdjecia :eviltong: Wiem,byłam :smile: Quote
betty_labrador Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Wiem,byłam :smile: fajnie. widzialam :) Quote
betty_labrador Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 M&S napisał(a):Hello, miłego wieczoru:) unikatowydiament napisał(a):miłego popołudnia życzymy :) to najpierw jest wieczór , a później popołudnie? :hmmmm: :lol: Quote
M&S Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 betty_labrador napisał(a):to najpierw jest wieczór , a później popołudnie? :hmmmm: :lol: Na to wygląda;) Quote
vaness Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 M&S napisał(a):Na to wygląda;) to my życzymy miłego ranka :D Quote
betty_labrador Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 vaness napisał(a):to my życzymy miłego ranka :D o tej godzinie już prawie południe :lol: Quote
vaness Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 betty_labrador napisał(a):o tej godzinie już prawie południe :lol: hehe jeszcze 2 minuty ! :D Quote
Recommended Posts