Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To fajnie. :) Ja jutro poszukam wszystkiego co by się nadawało. Ale właśnie jakiego typu mają być te rzeczy? Tzn. widziałam na bazarku, że są ubrania i jakieś świeczki, kubki itp. czyli może być wszystko?
A co do zaangażowania to tak :) Przynajmniej w jakiś mały sposób mogę im pomóc. Ostatnio nawet myślę, co mogę zrobić by znaleźć im dom. Może coś wymyśle, popytam czy ktoś by nie chciał któregoś z psów.

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania102']Jasne Eliza:loveu: Widzę,ż e sie naprawdę zaangażowałyście w pomoc psiakom:lol:

Prado jak tam odzywasz się już do Jamora?[/QUOTE]
juz dzis Ok. wszystko wróciło do normy.

Posted

Wiesz Eliza co do Prado to musi być naprawdę bardzo odpowiedzialny dom, bo jego już nie można zawieść!
Praduś znajdziemy Ci dobry domek...mam nadzieję że sie uda.
Kleję tekst do ogłoszeń.
Monday zrobisz Pradusiowi kolejne allegro?

Posted

Nadal nie wpłynęła deklaracja od kleojoanna...

Za Aresika 220 zł po odliczeniu kastracji, paliwa i tabletek Pradusiowa reszta to 20 zł:)

Piszę tekst do ogłoszeń i mam pustkę w głowie:shake:

Posted

[quote name='Ania102']
Monday zrobisz Pradusiowi kolejne allegro?[/QUOTE]

Aniu, allegro ma cały czas aktualne...pilnuję tego.
[URL]http://allegro.pl/prado-wilczasty-super-pies-naprawde-piekkny-i1192644165.html[/URL]

Robię również ogłoszenia na gumtree bardzo często, żeby były jak najświeższe...
[URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-PRADO-wspanialy-wilczasty-pies-Moze-usmiechnie-sie-do-niego-los-W0QQAdIdZ225496088[/URL]
na innych portalach to tak raz 2 tygodnie robię ogłoszenia - z nich chyba stosunkowo mały odzew, więc nie ma co tracić czasu na nie.

Co do Elizka, jak pośledzisz bazarki to natkniesz się na rzeczy które do głowy by ci nie przyszły...(np. ciasta, imiona dla psów, ogłoszenia, bielizna czy sadzonki itp)

Posted

Zapisuję wątek i dziękuję za zaproszenie,jednak niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc.Postaram się choć nieoco rozeslac wątek czy podnieść go czasem.

Posted

Dziękuję wszystkim za pojawienie się na wątku. Każda pomoc jest mile widziana, rozsyłanie wątku jak najbardziej:lol:
Bico nr konta w pierwszym poście ale już wysyłam na PW.

Posted

Bazarki się pokończyły i ja zaraz biorę się za następne i oczywiście wrzucę, wcześniej o tym nie pomyślałam...
Robię właśnie plakaty ogłoszeniowe dla Pradusia:)

Posted

[quote name='sonek666']
[INDENT]Wstępnie przesłałam 50zł z bazarku. Później doślę resztę , jak zbiorę znowu na koncie :lol:[/INDENT]
[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo:Rose:
A to Ty sonek to Beata Z.? Bo dostałam przelew 50 zł od Beaty Z. ale nie ma nicku i nie wiem od kogo?

Posted

[quote name='Maruda666']Przelew od sonek666 dopiero co poszedł - napisała, że od sonek666 i będzie z mojego konta ( Danuta R).[/QUOTE]

Aha...w takim razie bardzo proszę Beatę Z. o ujawnienie się. I ogromnie Ci dziękuję w imieniu Pradusia!
Dzięki wam może spokojnie czekać na szczęście u Jamora:)

Posted

[quote name='Monday']Przeczytajcie
[URL]http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,12611106,wiadomosc.html[/URL][/QUOTE]

to jest oczywiście straszne ale wiesz co jest gorsze ,że dokładnie to samo robi się z psami w Starachowicach i jakoś nikogo to nie przeraża. Oczywiście nie jest to tak ogromna ilość psów ale skala uśmiercania jest nie wiem czy nie większa. Patrz:raport śTOZ z miasta Starachowice z okresu 6 miesięcy- odłowiono 96 psów ,przeprowadzono 93 eutanazje (po trzy szybko zgłosili się właściciele)
A VIVA ma np. nagrany film ukrytą kamerą w UM St-ce jaka jest procedura postępowania z odłowionym psem ,jest uśmiercany w ciągu 48 godzin, no i co?
NASZE PSY TEŻ SĄ ZABIJANE zgodnie z prawem i z przywoleniem prezydenta miasta !

Posted

Zaglądam do Pradusia. Jutro zaczyna mi się urlop to bede miala mnóstwo czasu na kminienie jak dalej zbierać pieniądze. Tekst do ogłoszeń mam tylko zamówię jakiś pakiecik.
Doszły nam nowe psiaki, szczeniaki na terenie constaru. Może ktoś tu zagląda z okolic starachowic i mógłby pomóc w ich lapaniu, są ukryte w płytach betonowych w lesie i bardzo ciężko je złapać.