Javena Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ja też się cieszę. Może uda mi sie coś dołożyc w przyszłym tygodniu. Córka przyjeżdza ,to moze coś mamie odpali?;) Majusia ,zdrowiej dziecinko. Quote
Lolalola Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 kochana malutka tak trzymac:)zdrowiej lobuziaku:) Quote
bela51 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 I ja sie ciesze, ze maleństwo juz ma sie lepiej.:lol: Quote
Javena Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 W góre maleństwo. Domek czeka,woła z daleka.......:) Quote
Lolalola Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 jak sie masz Kruszynko???????????? cioteczki czy moje pieniazki doszly?? Quote
mikoada Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Mam nadzieję, że doszły :) Na pewno jak Klaudus_ znajdzie wolną chwilkę zaktualizuje pierwszy post ;) Quote
mikoada Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Bardzo prosimy o pomoc, na samo leczenie Majeczki na chwilę obecną wydaliśmy 305 zł nie wspominam już o innych kosztach :shake: Quote
Javena Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Wysłałam malutkiej troszke grosza. Mam nadzieję ,ze doszły.? Quote
mikoada Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Moi drodzy pragnę Was poinformować, że Majeczka od wczoraj jest już w nowym domku :) Mała pojechała do Rybnika do super domku z którym jestem w stałym kontakcie :) Na dniach otrzymam zdjęcia z nowego domku i zaraz tutaj wkleję ;) Rozmawiałam dzisiaj z Panią Majki i tak: wczoraj Majka musiała zwiedzić każdy kąt mieszkania (a wierzcie miała co zwiedzać), przy zwiedzaniu stwierdziła, że nie podoba jej się firanka i zerwała ją razem z karniszem ;) ogólnie to żywe srebro cały czas by się bawiła albo jadła :) po tym co przesła jakoś mnie to nie dziwi, Pani powiedziała też, że Majka jest ogromną pieszczochą i że boi się odkurzacza dzisiaj jak go tylko uszłyszała schowała się pod szafkami w kuchni :) Jeszcze najmniej miła sprawa finanse Maji: na jej konto wpłynęło 335 zł, wydatki: 36,60 zł wyciągnięcie z Punktu, 320 zł leczenie, 50 zł paliwo. Konto Majki zostało z debetem -71,60 zł. Quote
kopciuszek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Cieszę się, że Majczka już w nowym domku :multi: Emi też firanek nie lubi i też je zrywa :loveu: Quote
mikoada Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 kopciuszek napisał(a):Cieszę się, że Majczka już w nowym domku :multi: Emi też firanek nie lubi i też je zrywa :loveu: Chyba mają to we krwi :) Quote
kopciuszek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 ZAdziory małe ... co im te firanki zrobiły :) Quote
Javena Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Bardzo się cieszę. Lezała mi na sercu ta mała. Napewno jeszcze nie jedno z psoci ,jak to szczeniak.Kable ,kapcie,chodniki dywany(znam ten ból) tylko żeby pani była wyrozumiała. Jesli chodzi o chodniki i dywany , dobrze jest posmarowac brzegi woda zmieszaną z papryką ostrą. Faktycznie pies raz poliże i wiecej nie tknie. Przy okazji nie zapomniec o wodzie w misce:) Podrzuce jeszcze pare groszy ,jak coś mi przybędzie do kieszeni. Powodzenie malizno. Bądz grzeczna. Quote
mikoada Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Javena napisał(a):Bardzo się cieszę. Lezała mi na sercu ta mała. Napewno jeszcze nie jedno z psoci ,jak to szczeniak.Kable ,kapcie,chodniki dywany(znam ten ból) tylko żeby pani była wyrozumiała. Jesli chodzi o chodniki i dywany , dobrze jest posmarowac brzegi woda zmieszaną z papryką ostrą. Faktycznie pies raz poliże i wiecej nie tknie. Przy okazji nie zapomniec o wodzie w misce:) Podrzuce jeszcze pare groszy ,jak coś mi przybędzie do kieszeni. Powodzenie malizno. Bądz grzeczna. W nowym domku wszyscy są zakochani w Majce :) myślę, że będą również wyrozumiali, zdają sobie sprawę z tego, że szczeniak może sporo nabroić :) Javena chciałam Ci bardzo podziękować za pomoc i wsparcie :) Najważniejsze jest to, że mała żyje i ma się bardzo dobrze ;) Quote
mikoada Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 A to zdjęcia małej zrobione przed wyjazdem do DS :) Quote
mikoada Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 a teraz najlepsze ;) i pozostało nam czekać na zdjęcia z nowego domku ;) Quote
Lolalola Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 looooooooooooooo Bozie rozplynelam sie:iloveyou::iloveyou::iloveyou: sliczne ,spiace dziecko:lol: Quote
shani Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Majeczko dobrze, że Ci się udało. Piękna z Ciebie kluseczka śpioszku. Powodzenia w nowym domku :loveu: Quote
kopciuszek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Normalnie miałam pisać czy na dwóch ostatnich fotkach to Emi ;) hihihihi Piękna z niej dziewczynka Quote
laikinia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 :loveu:Prosze jak urosla slicznotka:loveu: Quote
mikoada Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Oj tak wyrosła dziewczynka :) I faktycznie widać, że Majka i Emi to siostrzyczki są niemal identyczne ;) Quote
kopciuszek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ale Emi to się już tak nie rozwala .... teraz sypia zazwyczaj przytulona do tatusia .... Quote
mikoada Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 kopciuszek napisał(a):Ale Emi to się już tak nie rozwala .... teraz sypia zazwyczaj przytulona do tatusia .... Jak widać Majeczka potrzebuje jeszcze dużo miejsca...najlepiej się czuła na dużym posłaniu :) Tatuś do którego przytula się Emi to rozumiem Twój psiaczek?? Quote
Recommended Posts