Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tytułu nie mogę zmienić niestety, jest przedawnione - tak mi się wydaje. Zamierzałam zrobić nowe, niestety brak czasu - goście, rodzice itp.
Dorka, tam na tym wydarzeniu jedna z uczestniczek wpłaci na Nero poprzez Vivę, daj znać pani Magdzie, zaraz wejdę na bazarek.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Dostałam 40 zł od Ingrid44 - bardzo dziękuję w imieniu Nero ... :loveu:
Muszę zapłacić za czerwiec, jak wiadomo stałych deklaracji mamy 170 zł plus bazarek 70 zł - razem 240 zł.
I tyle zapłacę za hotelik :roll:
dług wobec hoteliku wynosi 210 zł :-(
jutro odnowię ogłoszenia, a dzisiaj zrobię wydarzenie na fb i bazarek z majtaskami

Edited by Lucyna
Posted

Lucyna napisał(a):
Tytułu nie mogę zmienić niestety, jest przedawnione - tak mi się wydaje. Zamierzałam zrobić nowe, niestety brak czasu - goście, rodzice itp.
Dorka, tam na tym wydarzeniu jedna z uczestniczek wpłaci na Nero poprzez Vivę, daj znać pani Magdzie, zaraz wejdę na bazarek.

A ile wplaci? To bedzie wplata jednorazowa czy stala?
I niech napisze,ze to dla Nero,a ja napisze do p.Magdy,ze bedzie taka wplata.

Posted

Lucyna napisał(a):
Pani wpłaciła dzisiaj dla Nero 100 euro :multi::multi::multi: poprzez fundację Viva, dostałam potwierdzenie przelewu :Cool!:

To wspaniale ! :) :) :) :)

Posted

przekopiowuję z fb swój wpis :multi::multi::multi:

[h=6][FONT=arial narrow]Dostałam informację od Pani Magdy z Fundacji, że wpłynęły dwie wpłaty w wysokości 397,80 zł i d100 zł od osób, które tutaj na fb zadeklarowały swoją pomoc. Razem daje to 497,80 zł. Razem z naszymi dogomaniackimi deklaracjami Nero będzie bezpieczny przez dwa miesiące, a ja ze swojej strony postaram się dla niego o ogromny pakiet ogłoszeń oraz dodatkowe fundusze z bazarków.
Bardzo, bardzo dziękuję sponsorkom w imieniu bezdomnego Nerusia za okazane serducho oraz Pani Magdzie z Fundacji Viva "Zaginął dom" za współpracę.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc - ślę buziole
[/FONT][/h]

Posted (edited)

ostatnio było - minus 162 zł
wpływ 40 zł od Ingrid44 = - 122 zł
wpływ 75 zł z bazarku majteczkowego = - 47 zł
dodajemy wpływ na fundację 498,70 = 451,70 zł
zapłaciłam za hotelik 450 zł = 1,70 na plusie

Edited by Lucyna
Posted

tak, nie sprawdzałam - dotarła wpłata od Poker 20 zł, dzięki:loveu:
i od rutta - 20 zł również dzięki :loveu:

tak więc
wpływ 40 zł od Ingrid44 = - 122 zł
wpływ 75 zł z bazarku majteczkowego = - 47 zł
dodajemy wpływ na fundację 498,70 = 451,70 zł
zapłaciłam za hotelik 450 zł = 1,70 na plusie
wpłata 03.07 od Poker 20 zł = 21,70
wpłata 05.07 od rutta 20 zł = 41,70

Posted

z bazarków będzie 85 zł, czyli brakuje jeszcze prawie 380zł. Ja sama nie dam rady osiągnąć takiej kwoty i znowu zaczyna się problem. Lipiec leci, w piątek wyjeżdżam i po powrocie przyjdzie mi zapłacić za hotel, zapłacę tyle ile będzie na koncie Nero :p

Posted

[quote name='Lucyna']z bazarków będzie 85 zł, czyli brakuje jeszcze prawie 380zł. Ja sama nie dam rady osiągnąć takiej kwoty i znowu zaczyna się problem. Lipiec leci, w piątek wyjeżdżam i po powrocie przyjdzie mi zapłacić za hotel, zapłacę tyle ile będzie na koncie Nero :p[/QUOTE]
Czyli do zaplacenia sierpien?A czas tak szybko leci......

Posted

Ja myślę, że działa, ale tam zadeklarowały dziewczyny pieniążki, napisałam o tym. To było prawie 500 zł. Nie chcę znów prosić ... :shake: poczekam do końca miesiąca. Pani Magda z Vivy też promuje Nero ... zobaczymy. Zrobię jakieś bazarki, ale jak wrócę z wakacji, pod koniec lipca.