Lucyna Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Niestety Jamor dostał na Nero tylko moją wpłatę, czyli nie ma już nadziei na sponsora ... :-( zaraz wkleję korespondencję z tą oszustką :mad: Quote
Lucyna Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 (edited) [FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica]Maile od Pani Elwiry na niebiesko[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica], [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica]moje uwagi na czerwono[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica]19.04.2012 wieczorem[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=helvetica]Witam,[/FONT] [FONT=helvetica]a czy byłoby rozwiazaniem pokrywanie opłat za pobyt dalej psa w hotelu?[/FONT] [FONT=helvetica]Jeśli tak, to możemy w ten sposób pomóc. Niestety nie zabiorę go do domu, gdyż mam już dwa psy.[/FONT] [FONT=helvetica]Elwira M [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Witam, [FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Calibri] Bardzo, bardzo dziękuję za zainteresowanie. Sytuacja Nero obecnie wygląda następująco [/FONT]co dwa tygodnie odnawiam mu pakiet ogłoszeń na 50-ciu portalach,[FONT=Calibri] zbieram pieniążki na fb i dogomanii wystawiając bazarki z książkami, podaję linki deklaracje stałe na pokrycie kosztów hoteliku obecnie to moje 100 zł miesięcznie i jeszcze dodatkowo od osób prywatnych 60 zł miesięcznie, razem 160 zł brakuje 300 zł co miesiąc na opłatę hoteliku, jeśli brakująca kwota się znajdzie, to oczywiście Nero może pozostać w hoteliku, a ja dalej będę go ogłaszać i płacić 100 zł co miesiąc – na taką kwotę mogę sobie pozwolić, wszystkie rozliczenia są prowadzone na jego wątku na dogomanii podaję link jeśli są Państwo w stanie pomóc to bardzo proszę, mając nadzieję, że z wiosną psiak znajdzie wreszcie wymarzony dom [/FONT][FONT=Calibri] Serdecznie pozdrawiam Ewa Sikorska[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Calibri]Witam, nie ma problemu, jesli to pomoże to będziemy przelewać brakujące 300 zł. Proszę podać jak i gdzie. Mam nadzieję, że choć trochę pomogę psiakowi I proszę go ode mnie uściskać.[FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica] Czekam na dane do przelewu. Na wszelki wypadek podaje do siebie nr kom 60. ... ... Pozdrawiam Elwira M[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Calibri][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri][FONT=Calibri]Ojej, przepraszam, ale nie mogę uwierzyć. Popłakałam się ... dziękuję w imieniu wszystkich kibicujących dogomaniaczek. Podam Pani konto do hoteliku Jamor do pana Artura Wojciechowskiego i na początku każdego miesiąca płaci się za miesiąc miniony. Czyli na początku maja płacimy za kwiecień. Będę zatem przesyłać od siebie pozostałą kwotę. Jest możliwe otrzymanie faktury za wpłacone pieniążki. [/FONT] [FONT=Calibri]Zaraz podzielę się tą niewiarygodną informacją na wątku Nero. Nie będę podawała pełnych danych, jedynie określę jako Pani Elwira lub inaczej, tak jak Pani sobie życzy.[/FONT] [FONT=Calibri]Tak się cieszę, że psiak nie będzie musiał wylądować w schronie, jeszcze raz serdeczne dzięki ... konto prześlę jutro.[/FONT] [FONT=Calibri]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Calibri]Ewa Sikorska[/FONT] [/FONT][/FONT]Bardzo Pani dziekuje za mile slowa, ale to naprawdę nic wielkiego dac pieniadze. To co Pani robi to wielka sprawa. Czekamy na nr konta i trzymam kciuki za Nero, oby jak najszybciej trafil do dobrych ludzi. Przelew zrobimy w przyszlym tygodniu wiec to bedzie za kwiecien. Serdecznie pozdrawiam. Elwira Wiadomość napisana przez jes w dniu 2012-04-20, o godz. 18:41: Pani Elwiro,[FONT=Calibri] podaję konto hoteliku, jeśli będzie potrzebna faktura to proszę dać mi znać. “Jamor” Hotel i szkolenie Psów Artur Wojciechowski ... itd. Myślę, że trafiła Pani do nas poprzez fundację Viva. Czy dobrze myślę? Pozdrawiam Ewa Sikorska[/FONT][FONT=Calibri] From: Elwira M[FONT=Calibri] Sent: Friday, April 20, 2012 6:46 PM To: jes Subject: Re: Nero Pani Ewo, trafiłam do Was z facebooka :) [FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica] [FONT=helvetica] [FONT=helvetica]W przyszłym tygodniu zrobię przelew i od razu dam znać.[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica]Przyszły tydzień to około 23-27 kwiecień moja uwaga[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica] Miłęgo weekendu. Elwira M[/FONT][FONT=helvetica].[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica]Jest 5 maja więc pytam[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Calibri][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica] [COLOR=#000000][FONT=Calibri] Witam Pani Elwiro, nieśmiało zapytam co z opłatą hoteliku za Nero. Kontaktowałam się z Panem Arturem, nie doszła żadna wpłata oprócz mojej. Czy coś się zmieniło? Pozdrawiam Ewa Sikorska [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Calibri][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Calibri] Sent: Saturday, May 05, 2012 9:44 PM To: jes Subject: Odp.: Re: Nero Pani Ewo, nie wiem co mam powiedziec...zapomnialam. W poniedzialek wracam, we wtorek ureguluje. Bardzo mi wstyd, przepraszam. Ustawie stale zlecenie-to już się nie powtorzy. Mam nadzieje że nie narobilam problemow. Elwira [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Calibri][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Calibri] [/FONT][FONT=Calibri]Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź, problemów z tego tytułu żadnych nie ma. Tak się spodziewałam, teraz jest taki bardzo, bardzo długi weekend i za wiele się nie dzieje. Pan Artur jest wyrozumiały i krzywdy psiakowi nie zrobi, ponadto ufa mi i wie, że nie zostanie z nie opłaconym psiakiem. Wszystko jasne, serdecznie pozdrawiam Ewa Sikorska [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Calibri][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Calibri]Dziękuję. Elwira [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Calibri][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Calibri] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica]ponownie pytam, ponieważ pieniądze nie dotarły[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica] Pani Ewo, jutro zaplace i ustawie już stale zlecenie. Zamykalismy numer i bylam odcieta od swiata. Pozdrawiam Elwira [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#ff0000][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica]13 maja !!!! przypominam ponownie konto do Jamora[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Calibri]Pani Elwiro, podaję konto hoteliku ... itd [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Calibri]From: Elwira M Sent: Tuesday, May 15, 2012 6:23 PM To: jes Subject: Re: Hotelik Pani Ewo, dzisiaj przelałam. Proszę dać znać jak dojdą potwierdzenie przelania pieniędzy!!!! [FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica] [FONT=helvetica] [FONT=helvetica] Elwira M [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Calibri][FONT=helvetica][FONT=helvetica][FONT=helvetica][COLOR=#000000][FONT=helvetica][COLOR=#000000][FONT=helvetica][COLOR=#000000][FONT=helvetica][COLOR=#000000][FONT=helvetica][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]Wiadomość napisana przez jes w dniu 2012-05-15, o godz. 10:05: [/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Calibri] [COLOR=#000000][FONT=Calibri] Witam Pani Elwiro, czy udało się wykonać przelew do hoteliku? Pytam, ponieważ dzisiaj mam ostatni dzień na jego zapłacenie. Jeśli nie otrzymam odpowiedzi to sama będę musiała dzisiaj uruchomić płatność. Pozdrawiam Ewa Sikorska [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Calibri][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Calibri][FONT=Calibri]jeszcze jeden mail[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Calibri][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Calibri][COLOR=#000000][FONT=Calibri] [COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica][COLOR=#000000][FONT=Helvetica]Niestety musiałam zapłacić pieniążki za Nero i chyba będzie ... Pan Artur nie otrzymał obiecanej kwoty, czy to jest jakiś żart? [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica]I NA TYM KORESPONDENCJA SIĘ URWAŁA[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Edited June 2, 2012 by Lucyna Quote
Poker Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Przedziwna sprawa.Niby wygląda wiarygodnie ,a jednak nieodpowiedzialnie. Ta kobieta pisze ciągle MY , a nie ja.Wygląda jakby miała wpłacać w imieniu kilku osób. A moze coś się stało ? Quote
Lucyna Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 (edited) ... a co się mogło stać jeśli nie odpowiada na maile, przedtem trwało to kilka minut. Podała nawet swoją komórkę pisze, że pieniądze przelała we wtorek. Do dzisiaj by już doszły. Nie wiem ... :shock: Edited May 19, 2012 by Lucyna Quote
Ingrid44 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Najbardziej jest przykre ze mielismy nadzieje a tu kicha :( Quote
Lucyna Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Będę musiała zadzwonić pod podany numer komórkowy. Szczerze mówiąc dojrzałam go wczoraj przy kopiowaniu maili. Quote
DORA1020 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Zadzwon Lucynko koniecznie,trzeba to wyjasnic.Wlasnie dlaczego ta osoba pisze my? Quote
DZIR Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Cioteczki tylko spokój nas uratuje. Przeczytałam uważnie korespondęcje p. Elwiry. Wynika z niej , że to szalenie zapracowana osoba i chwilami nie panuje nad wszystkimi zobowiązaniami. Miewałam takie chwile. Skoro pisze, ze pieniądze przelała to należy wierzyć, że przelała. Mogła pomylić nr konta -wystarczy jedna literka. Wyjaśnienie sprawy to często kilka tygodni . Nie zawsze pieniądze wracają na konto nadawcy. Dlatego proponuje telefon i wyjaśnienie sprawy w tym duchu aby jej nie urazić jeśli faktycznie pieniądze przelała. Quote
Poker Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Przypuszczam ,że Lucynka nie będzie robić awantury kobiecie tylko grzecznie sie spyta. Sytuacja jest jednak dziwna i żadne zapracowanie jej nie usprawiedliwia, bo czasu minęło sporo , nie 1 -2 dni. Quote
Lucyna Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='Poker']Przypuszczam ,że Lucynka nie będzie robić awantury kobiecie tylko grzecznie sie spyta. Sytuacja jest jednak dziwna i żadne zapracowanie jej nie usprawiedliwia, bo czasu minęło sporo , nie 1 -2 dni.[/QUOTE] tym bardziej, że wcześniej odpowiadała w 5 minut ... jeśli powiadamiam, że pieniądze nie dotarły, to dwa słowa wyjaśnią sytuację. Już dzwoniłam do redakcji wcześniej ... nie mogła ze mną rozmawiać, pomimo pozostawienia namiarów nie oddzwoniła, nie odpowiedziała na maila do dzisiaj. Szukam chętnej do rozmowy z Panią Elwirą, ja nie będę dzwonić :roll: Jeśli jest chętny to podam nr telefonu. Jestem tak nabuzowana :angryy: , że mogę położyć sprawę, sorki ...:p Quote
DZIR Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Proponuje nie dzwonić tylko czekać cierpliwie do końca tygodnia. Jęśli się nie odezwie to znaczy ,że nas po chamsku wystawiła i nie warto z nią rozmawiać. Można wtedy napisać , ze jest nie poważna itd. Quote
Lucyna Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Tak zrobię ... wyjeżdżam teraz w czwartek na tydzień i wracam 30 maja. Zobaczymy co do tego czasu się wydarzy. Quote
DORA1020 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Podaj mi numer tel o ile to jest stacjonarny. Ja zadzwonie. Quote
Lucyna Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 niestety to komórkowy ... ale podam Ci też do redakcji Quote
Lucyna Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Po rozliczeniu mojej wpłaty stan konta Nero to -93 zł i niedługo koniec maja ... rozliczę jeszcze dwa bazarki, jednak dwie osoby nie wpłaciły jeszcze kaski. To będzie około 200 zł. Wyjeżdżam na tydzień, ale dostęp do netu wieczorkami pewnie będę miała. Dorka musisz się zastanowić co dalej robimy ...:roll: Quote
Ingrid44 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Moze jeszcze raz zrobic wydarzenie (zupelnie nowe i inne) na FB. Moze to cos pomoze ? Quote
DORA1020 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 [quote name='Lucyna']Po rozliczeniu mojej wpłaty stan konta Nero to -93 zł i niedługo koniec maja ... rozliczę jeszcze dwa bazarki, jednak dwie osoby nie wpłaciły jeszcze kaski. To będzie około 200 zł. Wyjeżdżam na tydzień, ale dostęp do netu wieczorkami pewnie będę miała. Dorka musisz się zastanowić co dalej robimy ...:roll: Nie wiem co zrobimy.Sa tylko dwa wyjscia,Nero do schronu/to juz bedzie po psie/,albo na szczebrzeszynski tymczas. Tam jest tak ciasno,ze bardziej sie nie da,a Nero to duzy psiak,a jest tam jeszcze duzy Borys i zero tel. w sprawie jego adopcji i duzy staruszek Misio.Nie c hcialabym zeby Nero tutaj trafil,bo to nie miejsce dla niego.Liczylam na pomoc p.Elwiry. Pisalam do p.Magdy Buszko z Vivy,ale nie mam odpowiedzi.nie moge zadzwonic ,bo nie mam nic na karcie. Ingrid ma racje,trzeba zrobic nowe wydarzenie na FB i napisac o dramatycznej sytuacji Nero,jest duzo wrazliwych ludzi i napewno ktos pomoze,chociazby finansowo. Quote
Lucyna Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 (edited) Namów Dorka kogoś, żebyś to zrobił, ja się niestety wypaliłam ... Edited May 23, 2012 by Lucyna Quote
rutta Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Dołożę od siebie 20 zł stałej. Kropla w morzu potrzeb ale ziarnko do ziarnka :) Pieniądze przesłać na konto Lucyny? Quote
DORA1020 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 rutta napisał(a):Dołożę od siebie 20 zł stałej. Kropla w morzu potrzeb ale ziarnko do ziarnka :) Pieniądze przesłać na konto Lucyny? Bardzo dziekuje:) To prosze wyslij na konto Lucynki. Poprosze BecieLublin o zrobienie wydarzenia. bardzo martwie sie o Nero,tylko,ze Nero to nie jedyne moje zwierzece zmartwienie:( Quote
Ingrid44 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Miejmy nadzieje ze uzbiera sie troche grosza z wydarzenia. Zdecydowanie za duzo tych bezdomniakow :( Quote
DORA1020 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Dzwonilam kilka razy do tej redakcji,niestety tam chyba nikogo nie ma.Zglasza sie tylko automatyczna sekrtarka. Lucynko wyslij mi prosze jeszcze raz numer na komorke.Poprosze kogos zeby zadzwonil do tej pani. Jak mozna bylo tak zrobic.Nigdy tego nie zrozumiem. Quote
Lucyna Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Jurto wracam, wypoczeta :lol:... przed wyjazdem napisaalam maila do Pani Elwiry, zobaczymy czy sie odezwie ... Quote
DORA1020 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 No to zobaczymy,ale czarno to widze. Becia zalozy Nerusiowi nowe wydarzenie na fb i tam napisze o tej calej sytuaacji. Quote
Recommended Posts