Arktyka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Szczotus wita wszystkie cioteczki i zycze cudownego dnia;) :) Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Arktyka napisał(a):Szczotus wita wszystkie cioteczki i zycze cudownego dnia;) :) Dziekujemy i wzajemnie.....:) a napisz jak tam Szczotus z jedzeniem?..... co je i czy nie grymasi? Quote
Arktyka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 nic z tych rzeczy z grymaszeniem...Szczotus to porzadny gosc, wcina chetnie gotowany ryzek z warzywami i kurczakiem, karma tez nie pogardzi...no i jak kazdy psiak lubi wedlinki i miecho...;) warzywek hmm..."samodzielnych" nie lubi , do ryzu trzeba mu scierac wszystko na drobniutko...bo inaczej wypadnie mu z pysia...;)moze za twarde te warzywka;):eviltong: Quote
rita60 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Arktyka napisał(a):nic z tych rzeczy z grymaszeniem...Szczotus to porzadny gosc, wcina chetnie gotowany ryzek z warzywami i kurczakiem, karma tez nie pogardzi...no i jak kazdy psiak lubi wedlinki i miecho...;) warzywek hmm..."samodzielnych" nie lubi , do ryzu trzeba mu scierac wszystko na drobniutko...bo inaczej wypadnie mu z pysia...;)moze za twarde te warzywka;):eviltong: Bo nasz piesio,to taki psi arystokrata jest:razz: Quote
marysia55 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 To ja sobie pozwolę odwiedzić Szczotusia nocna porą ... ale tak po cichutku co by go nie obudzić :) Quote
Szarotka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Przeczytalam historie Szczotka, ale mial maluch szczescie :):) Quote
Arktyka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 kurcze a ja sie zastanawiam czemu nasz Amorek nie ma szczescia do znalezienia domku...to naprawde przekochany psiak! Madry, przystojny, mlody i nikt go nie chce...:( Quote
rita60 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Arktyka napisał(a):kurcze a ja sie zastanawiam czemu nasz Amorek nie ma szczescia do znalezienia domku...to naprawde przekochany psiak! Madry, przystojny, mlody i nikt go nie chce...:( Znajdzie sie cioteczko.....tylko musi go wypatrzyc odpowiedni domek. Quote
Aimez_moi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 rita60 napisał(a):Znajdzie sie cioteczko.....tylko musi go wypatrzyc odpowiedni domek. tez tak mysle......tylko to czekanie...... Quote
Cajus JB Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Jak nie padnę to dziś zrobię rozliczenie. Z Arktyka już się umówiłem w sprawie opłaty. Quote
rita60 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Witaj nasz sliczny,co tam u ciebie słychac ? Quote
Aimez_moi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 No wlasnie....:) jak tam slicznoch sie czuje?........:):) Quote
Arktyka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 maluszek ma sie dobrze:) nasz szczotus zrobil sie przylepa...lazi za ludziem krok w krok , uwielbia mizianka i przytulanki;) jak sie nikt nim nie zajmuje...to i tak sledzi ludzia;) i uklada sie w poblizu by miec wszystko na oku:razz: Quote
Aimez_moi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Cwaniaczek sie z Niego zrobil.....:):) Quote
Arktyka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Aimez_moi napisał(a):Cwaniaczek sie z Niego zrobil.....:):) on taki madry juz byl;) ja powiem szczerze caly czas jestem pod wrazeniem....az trudno mi uwierzyc ,ze to psiak ktory stal gdzies przy budzie na lancuchu...ten psiak w tej chwili zachowuje sie jak by cale zycie spedzil w mieszkaniu....w miescie. Nie jeden psiak , ktory wychowal sie przy czlowieku w mieszkaniu nie ma takich salonowych manier jak nasz Szczotus:) Quote
rita60 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 No prosze jaki grzeczny chłopak z manierami:lol: Quote
Aimez_moi Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Boziu.... a ja pamietam jak ukradkiem przemykal sie nisko przy ziemi przed psami i spal w tujach...... Quote
Arktyka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Aimez_moi napisał(a):Boziu.... a ja pamietam jak ukradkiem przemykal sie nisko przy ziemi przed psami i spal w tujach...... teraz Szczotus juz sie nie boji...dumnie chodzi na smyczce z kita wysoko w gorze:) a jesli jakis psi kolega rusza do Szczotka agresywnie...to szczotus tez nie jest dluzny;) Quote
Aimez_moi Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 No wiesz.......mysli sobie .....mam dom ...:):) mam Pania.....:):) Quote
rita60 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Aimez_moi napisał(a):No wiesz.......mysli sobie .....mam dom ...:):) mam Pania.....:):) Własnie....coraz bardziej sie przyzwyczaja.......... Quote
marysia55 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Szczotek jest takim salonowym psem. Myślę, a właściwie jestem przekonana, że on pod te tuje to z własnego domu wyleciał 'niechcący'. Quote
rita60 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Witaj piatkowo malenki,mykaj na gore po domek....... Quote
Recommended Posts