Jump to content
Dogomania

Szczotek-psi ideał szuka domku. Już znalazł !!!!!!! Powodzenia piesku !!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Arktyka napisał(a):
Szczotus wita wszystkie cioteczki i zycze cudownego dnia;) :)

Dziekujemy i wzajemnie.....:) a napisz jak tam Szczotus z jedzeniem?..... co je i czy nie grymasi?

Posted

nic z tych rzeczy z grymaszeniem...Szczotus to porzadny gosc, wcina chetnie gotowany ryzek z warzywami i kurczakiem, karma tez nie pogardzi...no i jak kazdy psiak lubi wedlinki i miecho...;) warzywek hmm..."samodzielnych" nie lubi , do ryzu trzeba mu scierac wszystko na drobniutko...bo inaczej wypadnie mu z pysia...;)moze za twarde te warzywka;):eviltong:

Posted

Arktyka napisał(a):
nic z tych rzeczy z grymaszeniem...Szczotus to porzadny gosc, wcina chetnie gotowany ryzek z warzywami i kurczakiem, karma tez nie pogardzi...no i jak kazdy psiak lubi wedlinki i miecho...;) warzywek hmm..."samodzielnych" nie lubi , do ryzu trzeba mu scierac wszystko na drobniutko...bo inaczej wypadnie mu z pysia...;)moze za twarde te warzywka;):eviltong:

Bo nasz piesio,to taki psi arystokrata jest:razz:

Posted

Arktyka napisał(a):
kurcze a ja sie zastanawiam czemu nasz Amorek nie ma szczescia do znalezienia domku...to naprawde przekochany psiak!
Madry, przystojny, mlody i nikt go nie chce...:(

Znajdzie sie cioteczko.....tylko musi go wypatrzyc odpowiedni domek.

Posted

maluszek ma sie dobrze:) nasz szczotus zrobil sie przylepa...lazi za ludziem krok w krok , uwielbia mizianka i przytulanki;)
jak sie nikt nim nie zajmuje...to i tak sledzi ludzia;) i uklada sie w poblizu by miec wszystko na oku:razz:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Cwaniaczek sie z Niego zrobil.....:):)

on taki madry juz byl;)
ja powiem szczerze caly czas jestem pod wrazeniem....az trudno mi uwierzyc ,ze to psiak ktory stal gdzies przy budzie na lancuchu...ten psiak w tej chwili zachowuje sie jak by cale zycie spedzil w mieszkaniu....w miescie. Nie jeden psiak , ktory wychowal sie przy czlowieku w mieszkaniu nie ma takich salonowych manier jak nasz Szczotus:)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Boziu.... a ja pamietam jak ukradkiem przemykal sie nisko przy ziemi przed psami i spal w tujach......

teraz Szczotus juz sie nie boji...dumnie chodzi na smyczce z kita wysoko w gorze:) a jesli jakis psi kolega rusza do Szczotka agresywnie...to szczotus tez nie jest dluzny;)