marysia55 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 a ja jak zawsze straszę nocną porą. Mimo to pomiziam słodziaka delikatnie za uszkiem 'coby' nie obudzić :lol: i życzę szybkiego znalezienia domku :cool3: leć nocką późną psiaku na pierwsza stronę ... może zaglądnie w końcu do ciebie jakaś dobra dusza, która cie pokocha :loveu: Quote
Aimez_moi Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 marysia55 napisał(a):a ja jak zawsze straszę nocną porą. Mimo to pomiziam słodziaka delikatnie za uszkiem 'coby' nie obudzić :lol: i życzę szybkiego znalezienia domku :cool3: leć nocką późną psiaku na pierwsza stronę ... może zaglądnie w końcu do ciebie jakaś dobra dusza, która cie pokocha :loveu: acha...:) nocka piszesz....:) jakbys za oceanem mieszkala.......:) Quote
rita60 Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Aimez_moi napisał(a):acha...:) nocka piszesz....:) jakbys za oceanem mieszkala.......:) Za oceanem cioteczka nie mieszka....tylko to nocna marysia jest:evil_lol: Co tam u ciebie skarbie szorstki ? Quote
marysia55 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Aimez_moi napisał(a):Nocna Marysia....:):):) super...:) dobrze, że nie 'nocna mara' :evil_lol: no to żeby raz było inaczej zaglądam do naszego Szczotka o 'ludzkiej porze' :diabloti:. Szczotuś ... cieszysz się :lol::lol: Quote
Aimez_moi Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Szczotus na pewno sie cieszy..... ale my bardziej, ze jestes dzis wczesniej.....:):) Quote
marysia55 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 o matko jak ja bym chciała kiedyś tutaj wejść i tak wybałuszyć oczy :crazyeye: widząc, że Szczotek już we własnym domku siedzi :loveu:. Czy mnie się tylko zdaje czy już trochę czasu nie było informacji z DT :roll:. Wiem, że pewnie nic nowego się nie dzieje ale jakoś tak lubię jak mamy kontakt z domkiem :lol: Quote
rita60 Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Masz racje nie było info z DT,nie było wpłat, rozliczenia:roll: Quote
marysia55 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 rita60 napisał(a):Masz racje nie było info z DT,nie było wpłat, rozliczenia:roll: mam nadzieję, że wpadnie tu niebawem Cajus i zrobi piękne rozliczenie jak na skarbnika przystało:lol:. Quote
Cajus JB Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Miałem zrobić dwa tygodnie temu, ale nie udało mi się. Trochę wpłat doszło, ale to wciąż za mało. Za dwie trzy godzinki będzie gotowe. Muszę uporządkować komputer bo mi muli. Arktyka ma sporo pracy z przeprowadzką i pewnie pracami organizacyjnymi więc na pewno jak tylko będzie miała chwilę da znać co i jak. [quote name='Cajus JB']Doszły wpłaty: kama210 - 20 zł ( 28.09 ) z bazarku Aimez_moi - 20 zł ( 30.09 ) rita60 - 10 zł ( 04.10 ) Cajus JB - 10 zł ( 08.10 ) Razem: 60 zł Zaniosłem za DT Amorka ( od 02.10 do 15.10 ) 112 zł ( 03.10 ) Na koncie Amorka pozostaje 14 zł Do zapłacenia za transport pozostaje 40 zł Doszły wpłaty: Aimez_moi - 20 zł ( 11.10 ) marysia55 - 10 zł ( 12.10 ) rita60 - 10 zł ( 27.10 ) Razem 40 zł Zapłaciłem za DT Amorka ( od 16.10 do 30.10 ) 112 zł ( 25.10 ) Na koncie Amorka pozostaje -58 zł Do zapłacenia za transport pozostaje 40 zł Jeśli doszły nowe wpłaty to uzupełnię. Jestem solidnie obciążony i coraz ciężej mi zakładać. A teraz będę zakładał 112 zł. Jestem w trakcie pisania pw na swoje. Może ktoś znajdzie czas na pisanie o deklaracje dla Amorka? Quote
marysia55 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Kurczę, nie wiedziałam że takie 'minusy' ma nasz chłopak. Może zacznijmy prosić o wpłaty jednorazowe. Z własnego doświadczenia wiem, że czasami ciężko zdecydować się na stałe deklaracje. Sama ostatnio z uwagi na swoją sytuacje finansową proponuję na wątkach na które dostaje prośby o pomoc tylko deklaracje jednorazowe. Może to by pomogło w sytuacji finansowej Szczotka. Quote
marysia55 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ciotki nie widzą bo śpią w najlepsze:diabloti: więc ja znowu zakradam się do Szczotka nocną porą:evil_lol: jako 'nocna Mery' nie mylić z 'nocną marą' :cool3: Quote
Cajus JB Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Tylko, ja w tej chwili nie dam rady o nie prosić. Quote
marysia55 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Cajus JB napisał(a):Tylko, ja w tej chwili nie dam rady o nie prosić. wiem, w takim razie ja spróbuje i ciotki, które jutro pokażą się na wątku bardzo o to proszę :) Quote
Aimez_moi Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Kurcze.....Szczotus....trzeba o kaske prosic....... Quote
rita60 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Dzieki Jacku. Porozsyłam troche watek z prosba o wpłaty....... Quote
marysia55 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Nie wiem do kogo zwrócić się z tą prośbą, ale ewidentnie brakuje na pierwszej stronie zestawienia osób ze stałymi deklaracjami na Szczotka, to bardzo ułatwiło by sprawę jeśli chodzi o orientację w sprawach finansów ... czyli konkretnie ile nam brakuje stałych deklaracji. Quote
Lolalola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 a czy dla Szczotusia robi ktos bazarek moze z klamotami???jestem trochce wyplukana finansowo,ale moglabym wyslac jakies rzeczy dla psiaka...........co Wy na to? Quote
kama210 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 zaniedbałam trochę Szczotusia więc na przeprosiny: 1. - allegro - wyróżnione i pogrubione /opłacone z naszych szydłowieckich bazarków / - http://allegro.pl/przyjacielski-sznaucer-terier-szuka-domu-i1301393173.html 2 - kolejny pakiet ogłoszeń - od wiadreci - taki pakiet już miał, ale siedzi chłopak dalej w DT, więc pakiet kolejny /opłacony z naszych bazarków / - pakiecik niebawem będzie realizowany - http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-og%C5%82oszen-za-10-z%C5%82!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-)?p=15651662&viewfull=1#post15651662 ... przelałam swoją deklarację zaległą za X i na XI jeżeli chodzi o bazarek - mogę zrobić bazarek dla Szczotka ... mam kilka ciuszków przesłanych przez Gosia121 dla naszych psów, - przeznaczę je dla Szczotka , ale przydałoby się więcej... jakby coś to można podesłać mi np. tylko zdjęcia ciuszków a ja wystawię bazarek cmok w nos dla Szczotka ...:p - Arktyka - miałabym prośbę - masz możliwość zrobienia lepszych zdjęć dla Szczotka, takich wyraźniejszych ... do ogłoszeń, bo on w sumie nie ma takich ładnych zdjęć... Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Kurcze.......szkoda, ze nie ma zadnych telefonow o cudowniaka...... Quote
rita60 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 marysia55 napisał(a):Nie wiem do kogo zwrócić się z tą prośbą, ale ewidentnie brakuje na pierwszej stronie zestawienia osób ze stałymi deklaracjami na Szczotka, to bardzo ułatwiło by sprawę jeśli chodzi o orientację w sprawach finansów ... czyli konkretnie ile nam brakuje stałych deklaracji. "Siostrzyczko " na pierwszej sa deklaracje i wpłaty:roll:jesli nie sa zbyt czytelne,to w wolnej chwili ogarnij prosze swoim ksiegowym okiem:lol:bede wdzieczna. Kama dziekuje w imieniu małego:lol: Quote
marysia55 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 rita60 napisał(a):"Siostrzyczko " na pierwszej sa deklaracje i wpłaty:roll:jesli nie sa zbyt czytelne,to w wolnej chwili ogarnij prosze swoim ksiegowym okiem:lol:bede wdzieczna. Kama dziekuje w imieniu małego:lol: OK :lol: Spróbuję to ogarnąć 'księgowym okiem' :evil_lol: ponieważ niby deklaracje są wpisane, ale wszystko w 'jednym worku' tzn. i deklaracje stałe i jednorazowe. Ponadto brakuje podsumowania tych deklaracji oraz informacji ile płacimy za hotel tak żeby od razu na pierwszy rzut oka było widać różnicę/brak (chociaż potem, dużo niżej na stronie można to wyliczyć z informacji Cajusa). Ponadto w zestawieniu deklaracji np. brak jest mojej ( we wpłatach są ujmowane) ale to trochę gmatwa faktyczny obraz stanu finansowego Szczotka :razz:. A może jeszcze nam umknął jakiś deklarowicz :mad::mad:, który się nie ujawnia :diabloti: No ale żeby to wszystko 'przelecieć' :evil_lol: potrzebuje trochę czasu :lol::lol: (wątek ma juz ponad 70 stron) aaa ... i jeszcze jedno pytanko,czy jeżeli przy nazwisku na 1 stronie jest napisane ( 2 m-ce ) tzn., że ta osoba zadeklarowała się tylko na 2 miesiące ... jak to odczytać?? Quote
rita60 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Dziekuje marysiu:calus:tak,to jest deklaracja na dwa miesiace,jedna osoba zadeklarowała i zginela z watku:cool3: Quote
marysia55 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 wiesz Rita :loveu: jak to jest w rodzinie nawet tej "adopcyjnej":lol::lol: ' trza' SE pomagać :p:p Quote
Cajus JB Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 marysia55 daj spokój. Szkoda czasu. Mnie będzie łatwiej bo wpłaty mam w bilingu. Jutro rano będzie porządna rozpiska. Edit Doszła jeszcze wpłata: Ewa&Duffel - 10 zł ( 29.10 ) Quote
Recommended Posts