rita60 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Cajus JB napisał(a):Był jeden telefon , ale to nie to. Potem opiszę rozmowę. To czekamy...ale jesli stwierdziles,ze to nie to,to czekamy dalej. Quote
Cajus JB Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Pani pytała o Amorka, ale w końcu stwierdziła, że szuka suni sznaucera miniaturowego. Jej niedawno odeszła. Powiedział mi też, że szuka u wolontariuszek ( malawaszki ). Tak się złożyło, że robiłem wizytę malawaszce niedawno więc bez problemu porozmawialiśmy. Pani jest jeszcze bardzo rozchwiana emocjonalnie po stracie i jeszcze się nie odnalazła. To też wynikało poniekąd z rozmowy ze mną. Dla niej idealny byłby kilkuletni sznaucer miniaturowy. 7-8 lat i to po dokładnej wizycie i rozmowie z rodziną. Jeśli macie takiego to można spróbować. Ale Amorek nie jest odpowiednim psem dla tej Pani. Edit [quote name='Cajus JB']Na koncie Amorka było 6 zł Dziś zaniosłem opłatę na DT Amorka ( od 04.09 do 17.09 ) 112 zł Na koncie pozostaje - 106 zł Do zapłacenia za transport pozostaje 60 zł Jesteśmy do tyłu 166 zł Tak było Na koncie pozostaje - 106 zł Do zapłacenia za transport pozostaje 60 zł Jesteśmy do tyłu 166 zł Doszły wpłaty: TERESA BORCZ - 50 zł ( 06.09 ) marysia55 - 10 zł ( 07.09 ) Aimez_moi - 20 zł ( 08.09 ) rita60 - 10 zł ( 09.09 ) Cajus JB - 10 zł ( 10.09 ) Razem 100 zł Na koncie pozostaje -6 zł Do zapłacenia za transport pozostaje 60 zł Zbliża się termin następnej opłaty dla DT Amorka. A mamy minus. Quote
Aimez_moi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Szukamy dalej domku dla malucha.....:):) Quote
Secia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 no to w górę Amorka vel Szczotka, może kogoś dobrego przywieje na ten szczyt:jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
kama210 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 podskakuj w górę psiaku ... u nas jest kolejny ala Szczotek na ulicach ... cały czarny , w zniszczonej obroży z wielkim kółkiem od łańcucha którą jak mu chciałam poluzować to myślałam że się udusi tak miał zaciśniętą ... Quote
Aimez_moi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Slicznosci.....lansujemy sie .....:) Quote
Arktyka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Witajcie cioteczki co z ta dziewczyna z grudziadza...bo do mysi napisala ta dziewczyna w sprawie staruszka dziadusia...a ja mam jakies takie dziwne zle przeczucia...nie wiem czy to czasem nie ta sama osoba... cytuje ponizej watek Mysi ze strony dziadka... Mysia napisala.... Ciotki kochane, ktoś kto zrobił Allegro Dziadziusiowi wysłałam mi maila z Zapytaniem o niego, ta osoba pisze, że jest zainteresowana adopcją tylko pyta o tansport do Grudziądza. Wiadomo, że z transportem zawsze sie coś wymysli. Według mnie najlepiej będzie podać numer telefonu do Arktyki, żeby ta osoba bezpośrednio z nią sie skontaktowała i zobaczymy? W kocu teraz Arktyka jest najbardziej na bierząco w sprawach Dziadziusia.... Przepraszam, że nie udzielam się na wątku ostatnio, ale dopadło mnie jakies choróbsko, bardzo źle się czuję i dłużej jak 10 minut nie wytrzymuję przed kompem to byl watek Mysi...co o tym sadzicie... dziadek to pies wielkosci jamnika...ma 14 lat albo i wiecej, chore serce, ledwo chodzi..jest calkowicie gluchy...SZczotus wrecz przeciwnie, martwi mnie takie przeskakiwanie z psiaka na psiaka i to z dwoch roznych psiakow....jeden mlodziak pelen energi drugi dziadzius ktory ma bardzo male potrzey ruchowe....za to potrzebuje systematycznej opieki weterynaryjnej, podawania lekow, innaczej mowiac odpowiedzialnego opiekuna.... Quote
Arktyka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Cajus JB']Pani pytała o Amorka, ale w końcu stwierdziła, że szuka suni sznaucera miniaturowego. Jej niedawno odeszła. Powiedział mi też, że szuka u wolontariuszek ( malawaszki ). Tak się złożyło, że robiłem wizytę malawaszce niedawno więc bez problemu porozmawialiśmy. Pani jest jeszcze bardzo rozchwiana emocjonalnie po stracie i jeszcze się nie odnalazła. To też wynikało poniekąd z rozmowy ze mną. Dla niej idealny byłby kilkuletni sznaucer miniaturowy. 7-8 lat i to po dokładnej wizycie i rozmowie z rodziną. Jeśli macie takiego to można spróbować. Ale Amorek nie jest odpowiednim psem dla tej Pani. Edit Tak było Na koncie pozostaje - 106 zł Do zapłacenia za transport pozostaje 60 zł Jesteśmy do tyłu 166 zł Doszły wpłaty: TERESA BORCZ - 50 zł ( 06.09 ) marysia55 - 10 zł ( 07.09 ) Aimez_moi - 20 zł ( 08.09 ) rita60 - 10 zł ( 09.09 ) Cajus JB - 10 zł ( 10.09 ) Razem 100 zł Na koncie pozostaje -6 zł Do zapłacenia za transport pozostaje 60 zł Zbliża się termin następnej opłaty dla DT Amorka. A mamy minus. kurcze ,szkoda ze pani szuka miniaturke...:-(po wlasnie jedna z cioteczek podeslala mi watek dwoch duzych sznauceropodobnych biedakow mieszkajacych w schronie... Quote
Aimez_moi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Nasze cudenko dalej bez domku........ Quote
rita60 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Dziwna sprawa z ta pania z Grudziadza:roll: Mykaj na gore szorstki pycholku. Quote
kama210 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Szczotuś co tam u Ciebie ?? ... zaszczepić by Cię pasowało ... a kasy brak ... kurcze .... kastracja ... marzenie jak na razie ... ... moge na razie przekazać 20 zł z naszych bazarków na szczepienie ... trzeba uzbierać resztę ... allegro się zaraz skończy - ma 620 wejść, 1 osoba obserwuje ... Arktyka - mogę Ci podać na pw jak będziesz chciała nick osoby co się pytała o transport do Grudziądza ... może to ta sama ... Quote
Arktyka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Kama bardzo prosze o podanie inf. na pw tej osoby tez mnie martwi brak szczepien Szczotka... bo pora jesienna, choróbska zaczna sie legnac a nasz mlodziak w zaden sposob niezabezpieczony... zapytam wetke chociaz o najtansza wersje szczepien dla chlopaka, chociaz zeby parwo i nosowke mial... Quote
Cajus JB Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Dopłacę na szczepienie. Tak jak planowaliśmy. Opcja full. Quote
Arktyka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Czy ktos odzywa sie z allegro w sprawie Szczoteczki? bo Szczotkowi juz minol termin oplaty za dt , a deklaracji brak....:shake: Cajus jesli jestes zdecydowany doplacic do szczepien to w poniedzialek jade w takim razie zaszczepic Szczoteczke bo nie ma co dluzej zwlekac. Quote
marysia55 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Szczotkowy Amorku:loveu: jakoś ci daleko do swojego domku:-( Quote
Cajus JB Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Arktyka. Daj mi znać w takim razie ile to wyniesie. Jak zwykle przyniosę opłatę na DT wieczorem i za szczepienie. Wyłożę ze swoich ( tylko na DT, za szczepienie będzie 20 zł od kama210 ( tak kama? ) i reszta ode mnie ). Trzeba coś zrobić bo długo tak nie pociągniemy. Quote
Aimez_moi Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Oby jak najszybciej domek znalazl Sliczniocha...... Quote
Cajus JB Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Kto ma pomysł na bazarek lub jakiś inny? Trzeba podreperować finanse. Quote
rita60 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Witaj Amorku,nowy dzien,nowe nadzieje......... Quote
Arktyka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 oki Jacku, dzisiaj jedziemy do wetki ze slicznota, wezne od razu rachunek za szczepienia i po poludniu wpisze na watku ile co za co... Quote
Cajus JB Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Zdzwonimy się i zobaczymy wieczorem. Quote
wujek & ciocia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Cajus JB napisał(a):Dopłacę na szczepienie. Tak jak planowaliśmy. Opcja full. jaki jest koszt tego szczepienia ? Quote
Cajus JB Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ok 50 zł, ale na to będą fundusze ( kama210, ja ). Gorzej z opłatą na DT. Quote
Recommended Posts