Aimez_moi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 I pokazuj sie jaki jestes super.......:):) Quote
Aimez_moi Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Kurcze....nie bylo zadnych zapytan o slicznote?....... Quote
Arktyka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 tel. kontaktowy chyba jest podany na Jacka...ale chyba nie ma zadnego odzewu....bo by Jacek na pewno napisal :( Quote
rita60 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Arktyka napisał(a):tel. kontaktowy chyba jest podany na Jacka...ale chyba nie ma zadnego odzewu....bo by Jacek na pewno napisal :( CHOLERCIA CO ROBIC,MOZE WYKUPIC MU JAKIS PAKIET OGŁOSZEN:roll: Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Wierzyc sie nie chce, ze niukt takiego goscia nie wypatrzyl....... No wlasnie moze zasypac net ogloszeniami? Quote
rita60 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Witaj niedzielnie malenki.........pokazuj sie na gorze,moze ktos cie wypatrzy..... Quote
Secia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 cioteczki ogłoszenia jak najbardziej a czy Szczotek był na FB. Tam jest duży ruch i sporo psiaków z dogo znalazło domki w ten sposób Quote
rita60 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Od dawna jest na NK,teraz wrzuciłam na FC,moze sie ktos zakocha....... Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Bardzo wierze w to zakochanie........taki cudny jest.....:):) Quote
marysia55 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Wieczorkiem zaglądam niesmiało do kolegi i pozdrawiam wszystkich :) Quote
rita60 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 marysia55 napisał(a):Wieczorkiem zaglądam niesmiało do kolegi i pozdrawiam wszystkich :) To ja wpadam z samego rana.....:lol:i tez pozdrawiam wszystkich. Quote
Arktyka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 to Szczoteczek tez "wpada" i pozdrawia wszystkich:) Cioteczki kochane jesli macie jakies pomysly...to oglaszajcie naszego Szczotusia gdzie tylko sie da! Im wiecej ogloszen tym lepiej dla malego, moze jakis domek wypatrzy salonowego przystojniaka;) Quote
Aimez_moi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Arktyka napisał(a):to Szczoteczek tez "wpada" i pozdrawia wszystkich:) Cioteczki kochane jesli macie jakies pomysly...to oglaszajcie naszego Szczotusia gdzie tylko sie da! Im wiecej ogloszen tym lepiej dla malego, moze jakis domek wypatrzy salonowego przystojniaka;) Oj......:) cos mi sie zdaje, ze maluch ujal Cie za serce.....:):) Quote
Arktyka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Aimez_moi napisał(a):Oj......:) cos mi sie zdaje, ze maluch ujal Cie za serce.....:):) och...to naprawde wyjatkowy psiak...taki trafia sie jeden na ...milion:) i szkoda mi gdy taki fajny ,madry psiak i w dodatku mlodziak siedzi na dt zamiast u swojej panci na kolankach;) to jest psiak naprawde bezproblemowy...na poczatku nie ufny do ludzi....ale jesli juz zaufa to oddany do konca...ostatnio go zostawilam w samochodzie i skoczylam szybko do wetki...zostawilam mu uchylona szybe...a ze moj hmm wiekowy wehikuł ledwo stoi to Szczotkowi udalo sie jakos opuscic bardziej szybe...nie pytajcie jak bo sama nie wiem.... Gdy wrocilam po 5 min. Szczotek grzecznie siedzial...przy samochodzie i czekal na nas....oczywiscie kolo od samochodu "zaznaczyl szczylkami" jak to robi kazdy pozadny pies;) gdy go zobaczylam przy tym samochodzie juz zobaczylam oczami wyobrazni najgorsze mozliwe scenariusze....na szczescie nic sie nie stalo... a Szczotek jak zwykle wprawil mnie w zachwyt:) No i powiedz cioteczko jak mozna w nim sie nie zakochac... Quote
Aimez_moi Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Super......:) Sama nie wiem jak to sie stalo, ze maluch taki cudowny......:):) No coz.....:) Szczotus po prostu taki jest! Quote
coronaaj Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Arktyka napisał(a):teraz Szczotus juz sie nie boji...dumnie chodzi na smyczce z kita wysoko w gorze:) a jesli jakis psi kolega rusza do Szczotka agresywnie...to szczotus tez nie jest dluzny;) Zdjecia Szczotka sliczne...nie wiedzialam, ze jest u Arktyki...super ciesze sie z tego...jak Pudlis zachowuje sie do Szczotka? Quote
marysia55 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 No to ja znowu podrzucę sobie Szczotka nocna porą :ghost_2: na pierwszą stronę :multi: Quote
rita60 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Witaj mały,witam Szczotkowe cioteczki:loveu: Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Hopsaj w gorke i zapraszaj do siebie Cioteczki.......:):) Quote
rita60 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Już jestem:lol:witaj mały wieczorkowo..... Quote
marysia55 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 rita60 napisał(a):Już jestem:lol:witaj mały wieczorkowo..... a ja powiem ... witaj mały nockowo :) Quote
rita60 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Wpadam do ciebie sliczny i lete do innych psiakow........miłego dnia wszystkim. Quote
Aimez_moi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 rita60 napisał(a):Wpadam do ciebie sliczny i lete do innych psiakow........miłego dnia wszystkim. Ja takze zagladam i milego wieczorku zycze.........:):) Quote
Recommended Posts