basiaap Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Dziewczyny, mozecie sie upewnić co do jego wieku? Quote
Masza4 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Misio ma 2-3 lata. My tak obstawiamy-schroniskowy wet daje zazwyczaj wszystkim psom 2 lata więc żadnych nowości nie będzie...Musisz zaufać nam Quote
basiaap Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 A charakter i temperament? Czy on będzie potrzebował duzo uwagi i towarzystwa, czy mógłby byc np. z osobą sporo pracującą? Quote
Masza4 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Trudno powiedzieć...Misio radzi sobi jakoś w schronisku, tam nikt się nim nie interesuje. Jedynie my gdy przychodzimy w soboty i poświęcamy psiakom uwagę. Misio wtedy bardzo garnie się do człowieka, ale tak naprawdę trudno określić jak będzie zachowywał się u osoby sporo pracującej (jak sporo?) Sądzę jednak, że Miś przyzwyczai się do dłuższej nieobecności pana. Nie może być w domu zbyt długo sam, bo przecież trzeba wyprowadzić na siusiu :) W jakich godzinach zainteresowana Misiem osoba pracuje? Quote
anielica Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Misio to cierpliwy i spokojny piesek. Na pewno mieszkał w mieszkaniu, więc wie co i jak... Na moje oko przystosuje się do nieobecności właściciela (chociaż to na 100% okaże się po ewentualnej adopcji), jeżeli tylko dostanie swoją porcję pieszczot. Bardzo lubi ludzi, chociaż troszkę się ich obawia. Quote
Tiger Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Misio..... komu słodziaka ???? Jest bardzo spragniony pieszczot..... Quote
anielica Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Dzisiaj odwiedziłyśmy Misia. Był na spacerku, pojadł trawki z łąki, pobiegał. Chciałam go uczesać, ale się biedak boi. Został też odpchlony - nie był zadowolony, ale Masza i Kotita powaliły Misia na glebę i wykonały co należy :evil_lol: Teraz foteczki Misia - żeby go znalazła JEGO dziewczyna!!! Misio na Łące... Quote
Tiger Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Misio służy do przytulania i do kochania , Misio służy jako jako wylewacz łez ,gdy smutno.... Nikt nie potrzebuje Misia ???!!!! Jest superaśny i cudaśny !!! !!! Quote
Masza4 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Komu takiego kochanego skarba? Misio przeprasza wręcz, że żyje, jest tak nieśmiały...Chcąc podejść do człowieka, czołga się po ziemi :loveu: pies-cyrkowiec, jak nic! Quote
Tiger Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Kochany Misio.... Z moją Łatą tworzyliby swietny duet cyrkowy... czołganie przez pełzanie, udawanie niewidocznej, itd..... hihihihi Quote
anielica Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Czy pw było do Maszy, czy do mnie? Ja nie dostałam... Quote
basiaap Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 anielica napisał(a):Czy pw było do Maszy, czy do mnie? Ja nie dostałam... Do Maszy. Nie doszło?? Quote
basiaap Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Masza4 napisał(a):Doszło-odpisałam :) Ale ja nie dostałam...? Quote
Tiger Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Misio jest pluszowy, Misio jest malutki, Misio jest nieśmiały, Misio troszkę się boi, ale czeka, czeka cichutko, na swojego człowieka..... i marzy...... Quote
basiaap Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Masza4 napisał(a):Doszło-odpisałam :) Ekhm... a ja nadal nie dostałam??? Quote
Tiger Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 No i jak tam z Waszą komunikacją? Doszła ta wiadomośc od Maszy??? Bo Misio nadal czeka i marzy..... Quote
Tiger Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 misio nieśmiały troszkę bojaźliwy, ale bardzo ,bardzo kochany... czeka.... Quote
anielica Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Misio jakoś nie ma szczęścia. Śliczny, miły, dobrze wychowany i wciąż czeka...:shake: Quote
Tiger Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Misio byl dzisiaj na spacerku.... Jest taki kochany, że wolontariuszki wyrywają go sobie na dworze.....każda chce z nim iść.... to bardzo łagodny i niesmiały piesek... Ma tyle nadziei w oczkach ..... Kto go przytuli ??? Quote
Recommended Posts