anielica Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 To prawda - w tamtym tygodniu "kłóciłam się o niego z Maszą", a w tym Masza ze swoją mamą :evil_lol: Dzisiaj była fajna kobieta, chciała małego psiaka, pokakzywałyśmy Misia, no i niby fajnie, ale jednak nie... Pani wybrała sobie innego pieska, z kawrantanny, bardzo łądnego. Była 4 w kolejce :shake: Będzie 2 czerwca od rana czatować, żeby go dostać... Ja nie wiem... tyle psów w schronisku, a ludzie się upierają na tego jednego, i stoją w kolejce... Po boksera raz stali podobno od 4 lub 6 rano :roll: Quote
Maupa4 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Widzisz tak to już niestety jest ... o jednego się "biją" a na drugiego nawet nie spojrzą. Ale nie można się poddawać... W Gdyni była Zębatka (piszę była bo już ma dom) i przez ponad miesiąc nikt (naprawdę nikt) do niej nie zajrzał - tylko podbijałyśmy ją na zmianę (najpierw dwie osoby potem trzy) i ... nagle...cud !!! Jest dom w Krakowie, jest transport i ... nasza ogromna radość. Misiowi też znajdziemy Dom !!! Ten najlepszy !!! Quote
Tiger Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 No pewnie ,ze znajdziemy.... I to musi byc domek najlepszy ,bo to jeden z tych wyjątkowo wyjątkowych psów..... wiem ,wiem.....wszystkie są wyjątkowe , ale Misio tak troszkę bardziej...:evil_lol: Quote
Tiger Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mały, puszysty, łagodny i bardzo grzeczny piesek..... Quote
Tiger Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Niesmiały ,ale przekochany..... Taki jest właśnie nasz Misio..... Domku !!! Quote
Tiger Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nie chcę Was straszyc ,ale Misio ma na znalezienie domku już tylko 3 dni...... Potem może dojśc do bardzo nieprzyjemnych sytuacji w lubelskim schronisku.....mianowicie schronisko to może utracić wolontariuszy......ostatnim razem udało mi sie załagodzić sytuacje i rozdzieliłam dwie kłócące sie o Misia wolontariuszki ( kłóciły się,która ma go wyprowadzić na spacer), ale tym razem może sie to skonczyc tragicznie.... Tak więc sami widzicie ,ze sprawa jest bardzo powazna i pilna !!!!!! Ratujcie psy z lubelskiego schroniska !!!!!! Bez wolontariuszy te zwierzaki zginą marnie !!!!!!! Zostało mało czasu!!!! Zabierzcie Miśka stamtąd !!!!! A tak na marginesie ; to ja w tym tygodniu też chciałabym pospacerowac z Misiem......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
irma Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 aż wierzyć się nie chce, że on ciągle w schronisku toz to idealny model do przytulania Quote
anielica Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 No pokazujemy go przychodzącym osobom, właśnie jako taki ideał, na kanapę, ślicznie chodzi na smyczce, spokojny, grzeczny. Ale jakoś każdy przechodzi obok i szuka innego psa... Quote
Tiger Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Misiu , gdzie Twój domek???? Taki cudaśny piesek wciąż bez domu...... Quote
anielica Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Misio grzecznie i cichutko prosi o domek :oops: Quote
anielica Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Mały Miś znalazł dzisiaj swoją dziewczynę :loveu: Zamieszkał w Lublinie, ze starszą panią. Mieszka w domu kilkurodzinnym, z ogródkiem do biegania, będzie wyjeżdżał też na działkę. Masza wzięłą numer telefonu do nowej właścicielki, więc zadzwoni i zapyta. Ale myślę, że ta pani to właściwa Pani dla Misia. Będzie miał spokój, będzie mieszkał tylko z tą panią. Będzie miał powolne, spokojne spacerki, i miejsce na kanapie :multi: Quote
akucha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Misiulku, niech to bedzie najlepszy z mozliwych domków!!!:BIG: :BIG: :BIG: Quote
Norbitka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 No to kolejne psie nieszczescie juz szczesliwe :) Quote
Tiger Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Hi,hi dziewczynę, powiadasz ??? Dziewczyna jest dobrze po 70-tce...... ale myślę ,zę Misio będzie miał tam dobrze..... Quote
Maupa4 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Miał mieć Miś dziewczynę ? - miał. Super że MA !!! a czy pisałyśmy że ma być:"piękna, młoda i bogata" ? :) :) Najważniejsze że jest i niech żyją sobie DŁUUUGO i SZCZĘŚLIWIE !! Quote
Masza4 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 dzwoniłam dziś do nowej Pani Misia :) Miś ma tam bardzo dobrze, wszyscy bardzo go kochają, jest ulubieńcem. Wychodzi sobie przed dom na spacerki, ładnie chodzi z Panią na smyczy :) Ale nie chce jeść zupek z kaszą i mięsem-wybiera mięsko i kosteczki :evil_lol: Taki cfffaniak ;) wygląda na to, że wszystko się ułożyło. Miś wprawdzie jest jeszcze nieśmiały, ale podobno stara się przekonać do wszystkich. Quote
Recommended Posts