Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Cudna:loveu:
Ale poważnie masz butki? Ja się zastanawiam nad kombinezonikiem pełnym z bucikami :lol:

a to taki gdzies można kupić/uszyć?:)
nie mam butów. zastanawiałam się w tamtym roku nad nimi, ale w końcu zrezygnowałam. ponoc spadaja i psom jest w nich niewygodnie. a na moim zadupiu mam kilka kroków do łąki, gdzie nie sypia soli, wiec tragedii nie ma. ale jakbym mieszkała w centrum, na pewno bym im sprawiła na posypane sola chodniki. u nas wystarczy posmarowac łapinki wazeliną:)

Posted

Na zamówienie można;)
Właśnie mi też te buciki nie bardzo się widzą, więc pomyślałam o takim full kombinezoniku na mroźne spacery:)

nie wiem, czy to będzie wygodne:)

Posted

Tylko, że takiego rozmiaru bucików nie robią :D moje mają nóżki chudsze od moich palców;) i muszę kombinować;)

dywanik przed nimi rzkładaj, albo z łopata chodź na spacery i odgarniaj śnieg;)

Posted

Jakie słodkie pyszczysko!!! :D a jak dobrze się u Ciebie czuje ;) mów mi zaraz co to za cudeńko?:)

to jest pchełka z naszego schroniska. wzięła ja na tymczas moja znajoma. teraz musiała na kilka dni wyjechac i mała jest u mnie:)
pchełka była najprawdopodobniej katowana. bardzo sie boi ludzi. ale nas juz polubiła. dzisiaj w nocy spała juz z nami w łózku, bardzo wylewnie przywitała nas na dzień dobry:)

Posted

wieso napisał(a):
witam pania, Pani Myszo,
caly czas podczytuje watek i zychwycam sie psinkami......dzisiaj jednak przyszlam po porade....tutaj na watku

http://www.dogomania.pl/threads/218213-Maleńka-kudłata-starowinka-ze-schroniska-pilnie-szuka-choćby-DT
jest suczka, czy ona wyglada na grzywacza albo mixa?
niestety watek powoli sie zabrudza a psinki szkoda....

widziałam wczoraj tego psiaka na facebooku. bidulinka. moim zdaniem pod grzywke mozna podciagnąć. ale ma tak oryginalną urodę, że w sumie to psiak dla konesera, niekoniecznie grzywaczolubnego:) jakby ja ładnie ostrzyc, wykapać... tylko ten wiek. ale mi szkoda tych wsyztskich psiaków, szczególnie stareńkich:(