ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Jaka stylowa Frania:loveu::loveu: Jeszcze butki jej załóż:diabloti: Quote
paniMysza Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 jeszcze ma na to derkę, w razie wielkich mrózów;) przeurocza, prawda?:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Cudna:loveu: Ale poważnie masz butki? Ja się zastanawiam nad kombinezonikiem pełnym z bucikami :lol: Quote
paniMysza Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Cudna:loveu: Ale poważnie masz butki? Ja się zastanawiam nad kombinezonikiem pełnym z bucikami :lol: a to taki gdzies można kupić/uszyć?:) nie mam butów. zastanawiałam się w tamtym roku nad nimi, ale w końcu zrezygnowałam. ponoc spadaja i psom jest w nich niewygodnie. a na moim zadupiu mam kilka kroków do łąki, gdzie nie sypia soli, wiec tragedii nie ma. ale jakbym mieszkała w centrum, na pewno bym im sprawiła na posypane sola chodniki. u nas wystarczy posmarowac łapinki wazeliną:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Na zamówienie można;) Właśnie mi też te buciki nie bardzo się widzą, więc pomyślałam o takim full kombinezoniku na mroźne spacery:) Quote
paniMysza Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Na zamówienie można;) Właśnie mi też te buciki nie bardzo się widzą, więc pomyślałam o takim full kombinezoniku na mroźne spacery:) nie wiem, czy to będzie wygodne:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ja też nie...;) ale mam nadzieję, że tak, bo w innym wypadku ze spacerków nici.. Quote
Korenia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Nagi peruwiańczyk dziewczyny z dogo nosi buciki i sobie chwali ;) Tzn. ona, ale on też nie narzeka ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Tylko, że takiego rozmiaru bucików nie robią :D moje mają nóżki chudsze od moich palców;) i muszę kombinować;) Quote
paniMysza Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Tylko, że takiego rozmiaru bucików nie robią :D moje mają nóżki chudsze od moich palców;) i muszę kombinować;) dywanik przed nimi rzkładaj, albo z łopata chodź na spacery i odgarniaj śnieg;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 No, mają mnie już za wariatkę, to co dopiero wtedy :D Quote
oliva Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 paniMysza napisał(a):franulka w zimowych kreacjach:) Ale ślicznie wygląda w takich soczystych kolorach :loveu: I cieszę się bardzo, ze wyniki ok :) Quote
paniMysza Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 oliva napisał(a):Ale ślicznie wygląda w takich soczystych kolorach :loveu: I cieszę się bardzo, ze wyniki ok :) dziękujemy:) Quote
paniMysza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Co tam u dziewczynek?;) dobrze, do czwartku mam tymczasowo tymczasowiczkę;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Jakie słodkie pyszczysko!!! :D a jak dobrze się u Ciebie czuje ;) mów mi zaraz co to za cudeńko?:) Quote
paniMysza Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Jakie słodkie pyszczysko!!! :D a jak dobrze się u Ciebie czuje ;) mów mi zaraz co to za cudeńko?:) to jest pchełka z naszego schroniska. wzięła ja na tymczas moja znajoma. teraz musiała na kilka dni wyjechac i mała jest u mnie:) pchełka była najprawdopodobniej katowana. bardzo sie boi ludzi. ale nas juz polubiła. dzisiaj w nocy spała juz z nami w łózku, bardzo wylewnie przywitała nas na dzień dobry:) Quote
wieso Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 witam pania, Pani Myszo, caly czas podczytuje watek i zychwycam sie psinkami......dzisiaj jednak przyszlam po porade....tutaj na watku http://www.dogomania.pl/threads/218213-Maleńka-kudłata-starowinka-ze-schroniska-pilnie-szuka-choćby-DT jest suczka, czy ona wyglada na grzywacza albo mixa? niestety watek powoli sie zabrudza a psinki szkoda.... Quote
Basia1244 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Zapiszę się :) - Pchełka się zadomawia ? ;) Quote
paniMysza Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 wieso napisał(a):witam pania, Pani Myszo, caly czas podczytuje watek i zychwycam sie psinkami......dzisiaj jednak przyszlam po porade....tutaj na watku http://www.dogomania.pl/threads/218213-Maleńka-kudłata-starowinka-ze-schroniska-pilnie-szuka-choćby-DT jest suczka, czy ona wyglada na grzywacza albo mixa? niestety watek powoli sie zabrudza a psinki szkoda.... widziałam wczoraj tego psiaka na facebooku. bidulinka. moim zdaniem pod grzywke mozna podciagnąć. ale ma tak oryginalną urodę, że w sumie to psiak dla konesera, niekoniecznie grzywaczolubnego:) jakby ja ładnie ostrzyc, wykapać... tylko ten wiek. ale mi szkoda tych wsyztskich psiaków, szczególnie stareńkich:( Quote
paniMysza Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 w ogóle to ona podobna jest do shiba inu:) Quote
Recommended Posts