oliva Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 paniMysza napisał(a):świetna jest!:) strasznie mi sie podoba:) Dziękuję :bye: Locia jest obecnie na etapie patyczakowatego nastolatka, ale sądzę, że będzie z niej ładna dziewczynka. Jest niesamowicie słodka i urocza, ma o wiele żywszy temperament niż Su, która jest myślącą, przegrzeczną księżniczką. Lo skacze, biega, wszystkich zaczepia do zabawy, motorek w tej gołej doopince ma. Tak więc mam nierozważną i romantyczną :lol: i są super parą. Quote
paniMysza Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 czyli bardziej podobna do franulki:) jak możesz to wstaw więcej fotek dziewczynek:) Quote
oliva Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Na razie fotek za bardzo nie mam, ale oczywiście jak porobię to pokażę :) Teraz mam taki mix śpiących przytulaków ;) Quote
paniMysza Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='oliva']Na razie fotek za bardzo nie mam, ale oczywiście jak porobię to pokażę :) Teraz mam taki mix śpiących przytulaków ;) ha! świetne są!:) lotek podobnej wielkości do su, prawda? i chyba bardziej towarzyska;) Quote
oliva Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 paniMysza napisał(a):ha! świetne są!:) lotek podobnej wielkości do su, prawda? i chyba bardziej towarzyska;)Locia jest innej budowy, szczuplejsza, nieco wyższa i dłuższa. I rzeczywiście jest atrakcją dla kociąt, jako nowość w domu :lol: Ale sympatia kotów rozkłada się równo na obie dziewczyny. Quote
oliva Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Zgodnie z obietnicą pokazuję moje dziewczęta z wczoraj :) Quote
paniMysza Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='oliva']Zgodnie z obietnicą pokazuję moje dziewczęta z wczoraj :) :) sliczności! lubia sie chyba bardzo:) a ja w piątek chyba bedę miała tymczasowiczkę. nie chce, ale chyba muszę;) zapraszam do niej: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3052392066636&id=1168308628#!/events/315008778558509/ Quote
oliva Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Dzięki dziewczyny :) Tymczasowiczka śliczna, oby szybko dom znalazła! Quote
paniMysza Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 oby, bo bedzie mi sie trudno z nia rozstać. jesli nikt jej nie weżmie do piątku ze schroniska, będzie u nas, aż znajdziemy dla niej kogoś idealnego:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jaka piękna!! Taki okruszek za kratami schroniska... ludzie są podli. Quote
oliva Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='paniMysza'] :) A cóż to? Panna Frania zjada ludzi żywcem? :lol: Fryzurka zawadiacka i mordka elegancko wygolona, cudo :loveu: Moje dziewczyny w ostatni weekend już biegały na golasa :cool3: Pod linkiem Su treningowa: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/416830_364058696949877_100000372505810_1235987_1436839951_n.jpg A zdjęcie podrzucam z czwartku, jak jeszcze chłodno było... Frania zmarźlaczek pewnie jeszcze się ubiera? Pozdrawiamy serdecznie całą trójką ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ale świetne zdjęcia:) Frania jaka groźna:D Quote
paniMysza Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ha! jakie śliczne panienki:) frania w weekend też śmigała na golasa:) było bardzo ciepło! a franula ostatnio właśnie często napada na moga reke i gryzie, nie zwracajac uwagi na to, ze boli;) fryzurke ma juz wiosenna, ale ogolona krzywo na mordziachu, bo ona bardzo nie lubi golenia. kurcze, oliva, nie poznaje która jest która na zdjęciu:) Quote
paniMysza Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 mój tymczasowy tymczasowicz: http://www.dogomania.pl/threads/224983-Pan-Karolek-przeuroczy-łobuz-do-adopcji-) :) Quote
oliva Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='paniMysza'] wygląda, jakby chciała odlecieć na tych uszyskach :loveu: niesamowicie urocza jest Franeczka :iloveyou: [quote name='paniMysza'] kurcze, oliva, nie poznaje która jest która na zdjęciu:smile:Su ma grzywę i włochate kopyta i ogon, jest nieco mniejsza i mocniej zbudowana. No i Su ma sliczny, ciemny ogonek a Locia biały pędzelek :lol: Lociunia jest też z dnia na dzień czarniejsza, wystarczy godzina na słońcu i ciemnieje :crazyeye: Tymczasek śliczny, jorkowaty trochę, pewnie za długo u Ciebie nie posiedzi, masz dobrą rękę do adopcji :thumbs: Quote
paniMysza Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='oliva'] :thumbs: na tym zdjęciu rozpoznaje - własnie po grzywkach i ogonkach:) a locia ma takie krótkie włoski, czy jej podcinasz? ja franulce gole maszynką na 9 mm;) i ogonek tez podcinam i ma taki jak locia:) karolek juz jest po sterylizacji. chetni na niego są, ale muszą byc wyjątkowi, zebysmy im przekazali malucha;) Quote
oliva Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 paniMysza napisał(a):na tym zdjęciu rozpoznaje - własnie po grzywkach i ogonkach:) a locia ma takie krótkie włoski, czy jej podcinasz? ja franulce gole maszynką na 9 mm;) i ogonek tez podcinam i ma taki jak locia:)Nie podcinam, sama z siebie jest takim golasem :p paniMysza napisał(a):chetni na niego są, ale muszą byc wyjątkowi, zebysmy im przekazali malucha;)taki słodziak to pewnie może przebierać w chętnych ;) Quote
Recommended Posts