paniMysza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 słodziak wykastrowany i zachipowany - odpoczywa:) a lolka ma pojedyncze włoski na plecach? frania ma kilka;) ale one są fajoskie w takich samych koszulkach:) Quote
oliva Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='paniMysza']słodziak wykastrowany i zachipowany - odpoczywa:)No to już tylko fantastyczni ludzie sa mu potrzebni. [quote name='paniMysza']a lolka ma pojedyncze włoski na plecach? frania ma kilka;)Tak, jakieś tam zabłąkane biedaki można znaleźc, jak się dobrze przypatrzeć :lol: [quote name='paniMysza']ale one są fajoskie w takich samych koszulkach:) fakt, fajnie wyglądają, ale ja najbardziej lubię golasy na golasa. Czy Franka też już się opaliła? Su jest przyciemniona, ale Klocik robi się czarna, naprawdę widać, że jest czarna :loveu: A taka szara była.... i jeszcze Su, rozbrykana jak zwykle Pozdrawiamy i życzymy Wam i sobie ;) słonecznego, ciepłego weekendu. I w ogóle juz porządnej wiosny! Quote
paniMysza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 no właśnie się zdziwiłam, bo długo spacerowalismy na słoneczki i frania nadal blada... a ona opala sie na bardzo ciemny szary. myślałam, ze te kilka godzin na dworze i będzie opalona, a tu nic:) miłego i ciepłego dla was również!:) a dziewczynki z charalteru podobne? Quote
oliva Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='paniMysza'] a dziewczynki z charalteru podobne?Nie, róznią się bardzo. Obie uwielbiają się przytulać, bawić, siedzieć na ludziach, są radosne i niezwykle przyjacielskie, chociaż nie dla obcych. Ale jest wiele różnic. Su jest wybitnie inteligentna, skupiona na człowieku, spokojna jak na łysola, jest moim ukochaniem a ja jestem jej światem, Locia też sprawny rozumek ma, ale to postrzeleniec i iskierka, najpierw się cieszy, potem zastanawia, z czego :lol: kocha wszystkich w domu bez wyjątku. Moja córka trafnie to podsumowała. Jak przyjechała Lotunia, po kilku dniach powiedziała: w końcu mamy piesku, bo Su to człowieczek z ogonkiem. I tak właśnie jest :) Quote
paniMysza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 :):):) ja takiego człowieczka z ogonkiem miałam - pana edka:) a locia to chyba w takim razie podobna do franki:) Quote
oliva Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 paniMysza napisał(a): ja takiego człowieczka z ogonkiem miałam - pana edka:)Musi Ci go bardzo brakować.... paniMysza napisał(a):a locia to chyba w takim razie podobna do franki:) Też mi się tak wydaje. Trochę Ci zazdrościłam tego wariactwa radosnego, ale już nie muszę, mam swoje :lol: Cieszy mnie to, że dziewczynki są rózne, dzieki temu łatwiej kazdej z nich dac to, czego potrzebuje :) Zresztą Pani Lola i Frania też się róznią, prawda? Quote
paniMysza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 one sa całkiem inne;) lola to chyba jest inna generalnie, taki buc mały:) a tu karolek: w końcu ktos lezy w tym łóżeczku. tylko edek w nim spał w sumie. frania to co najwyzej na nie sika;) no edka mi brakuje bardzo. tak samo marcelka. w kwietniu i czerwcu będzie druga rocznica ich odejścia. Quote
oliva Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='paniMysza'] :) Jaki ma nochal słodki. Fajna jest ta jej dwukolorowa grzyweczka, moje obie dziewczyny mają przesiane grzywki, u Frani widać wyraźnie b&w. W sobotę i w niedzielny popołudniowy spacer moje dziewczyny ganiały goło :cool1: ale wieczorem zrobiło się zimno, a rano mróz. Mogło by się już w końcu zrobic naprawdę ciepło. Lubię ten czas, kiedy nie trzeba golasa ubierać :p Quote
paniMysza Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='oliva'] ale wieczorem zrobiło się zimno, a rano mróz. Mogło by się już w końcu zrobic naprawdę ciepło. Lubię ten czas, kiedy nie trzeba golasa ubierać :p jeju, locia wyglada z mordki jak franek:) w ten weekend frania była ubrana, ale lżej. jak na nia to było troche jeszcze za zimno. na golasa jej nie wypusciłam. Quote
oliva Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Cześć Pani Myszo. A kto Ci tak wątek przyciął z postów? :crazyeye: Żeby odrobić straty, zostawiam Ci walki psów :cool3: Pozdrawiamy, buziaki dla suń :kiss_2: Quote
paniMysza Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='oliva']Cześć Pani Myszo. A kto Ci tak wątek przyciął z postów? :crazyeye: Żeby odrobić straty, zostawiam Ci walki psów :cool3: Pozdrawiamy, buziaki dla suń :kiss_2: jakie fajoskie grożne psy!:) moje tez sie tak leją;) a przycięła dogomania, mięli jakąś awarię i zniknęły na wszytskiech wątkach posty z kilku dni. dlatego bardzo dziękuje za nowe zdjęcie:) pozdrawiam serdecznie! PS odkąd zrobiło sie ciepło, codziennie z suniami wedrujemy do naszego osiedlowego lasku i spacerujemy i spacerujemy i spacerujemy:) uwielbiam wiosnę!:) Quote
Issa Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Śliczne łyse dupki :D Moje też się uwielbiają tak mordować :loveu: Quote
oliva Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='Issa']Śliczne łyse dupki :D Moje też się uwielbiają tak mordować :loveu:Najlepsza zabawa :diabloti: Co u Was słychac Pani Myszo? U nas już wiosna na całego :loveu: Quote
paniMysza Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 u nas lato;) spacerujemy sobie opalajac sie przy okazji;) tylko te kleszcze... wczoraj po loli łaziły 3:| bleh Quote
oliva Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 paniMysza napisał(a):u nas lato;) spacerujemy sobie opalajac sie przy okazji;) tylko te kleszcze... wczoraj po loli łaziły 3:| blehNo tak, u nas dzisiaj też bardziej lato ;) Kleszczy jest masa w tym roku :angryy: Zakrapiam dziewczynki i mam nadzieje, że to wystarczy, chociaż zaklaplanie golasa to masakra :diabloti: zresztą pewnie sama wiesz ;) Quote
paniMysza Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 oj tak:) ja tez kropię i tez mam nadzieje, że to działa. w każdym razie kiedyś wkręcił sie w lole i nie przyuwazyłam tego, mimo, ze po każdym spacerze przegladam dokładnie, ale umarł zanim się napił. więc jest nadzieja;) Quote
oliva Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 paniMysza napisał(a): ja tez kropię i tez mam nadzieje, że to działa. w każdym razie kiedyś wkręcił sie w lole i nie przyuwazyłam tego, mimo, ze po każdym spacerze przegladam dokładnie, ale umarł zanim się napił. więc jest nadzieja;)Działa.. podobno niebezpiecznie jest, jeśłi kleszcze siedzi długo, a po zakropieniu wszystko, co się wkręci zdycha od razu, tez wyciągałam w zeszłym roku takie zaschnięte minipaskudy :mad: Zasypuję Cię naszymi fotkami paniMyszo :oops: ale chciałam Ci pokazać, z jakim zaangażowanie Su pracowała na agilitowym seminarium :D Pozdrawiamy serdecznie ;) Quote
paniMysza Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 wstawiaj fotki bez skrępowania:) uwielbiam je oglądać:) ja mam kilka fajnych majówkowych, niebawiem wkleję:) Quote
magdola Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 ale fajne fotki....szkoda, że ja się nie mogę takowymi pochwalić:( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226795-Chod%C5%BA-na-piwko-naprzeciwko-Dla-Mi%C5%9Bka[/url] Quote
oliva Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='magdola']ale fajne fotki....szkoda, że ja się nie mogę takowymi pochwalić:( [/QUOTE]Dziękuję. Doczytałam o Dejzi, przykro mi :( PaniMyszo, my po majówce mamy mase zdjęć ;) Lociunia [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-3A1SKweUbeY/T56qF2iQl3I/AAAAAAAAYdI/IQYwkbaRsUA/s640/084.jpg[/IMG] Su [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-uDCB1g4NC_Y/T6KzxBZNMkI/AAAAAAAAYn4/fPCt67bVmQ4/s512/028.jpg[/IMG] Razem :evil_lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-2ceX0XZzwtQ/T6AChAXKtOI/AAAAAAAAYiE/zflUSs7iBeg/s512/797.jpg[/IMG] i całe mnóstwo tutaj: [URL]https://picasaweb.google.com/110149414222406595772/SuLo#[/URL] Tymczasem czekam na obiecane fotki z waszej majówki :p Quote
magdola Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Ale to zdjęcie ostatnie wymiata :D Przepraszam za off ale jesteśmy pod ściana... Misiek co prawda nie grzywacz, ale strasznie zadłużony... Zapraszam na bazarek cegielkowyo- piwny, tylko 2 zł. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226795-Chodź-na-piwko-naprzeciwko-Dla-Miśka[/url] Quote
paniMysza Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='oliva'] Razem :evil_lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-2ceX0XZzwtQ/T6AChAXKtOI/AAAAAAAAYiE/zflUSs7iBeg/s512/797.jpg[/IMG] [/QUOTE] kung fu:) świetne:):):) jak sie ogarnę to powstawiam fotki, ale takich fajnych to nie mam:) Quote
Recommended Posts