Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paniMysza']słodziak wykastrowany i zachipowany - odpoczywa:)No to już tylko fantastyczni ludzie sa mu potrzebni.

[quote name='paniMysza']a lolka ma pojedyncze włoski na plecach? frania ma kilka;)Tak, jakieś tam zabłąkane biedaki można znaleźc, jak się dobrze przypatrzeć :lol:

[quote name='paniMysza']ale one są fajoskie w takich samych koszulkach:)
fakt, fajnie wyglądają, ale ja najbardziej lubię golasy na golasa.
Czy Franka też już się opaliła? Su jest przyciemniona, ale Klocik robi się czarna, naprawdę widać, że jest czarna :loveu:
A taka szara była....

i jeszcze Su, rozbrykana jak zwykle

Pozdrawiamy i życzymy Wam i sobie ;) słonecznego, ciepłego weekendu.
I w ogóle juz porządnej wiosny!

Posted

no właśnie się zdziwiłam, bo długo spacerowalismy na słoneczki i frania nadal blada... a ona opala sie na bardzo ciemny szary. myślałam, ze te kilka godzin na dworze i będzie opalona, a tu nic:)

miłego i ciepłego dla was również!:)

a dziewczynki z charalteru podobne?

Posted

[quote name='paniMysza']
a dziewczynki z charalteru podobne?Nie, róznią się bardzo.
Obie uwielbiają się przytulać, bawić, siedzieć na ludziach, są radosne i niezwykle przyjacielskie, chociaż nie dla obcych.
Ale jest wiele różnic.
Su jest wybitnie inteligentna, skupiona na człowieku, spokojna jak na łysola, jest moim ukochaniem a ja jestem jej światem, Locia też sprawny rozumek ma, ale to postrzeleniec i iskierka, najpierw się cieszy, potem zastanawia, z czego :lol: kocha wszystkich w domu bez wyjątku.
Moja córka trafnie to podsumowała.
Jak przyjechała Lotunia, po kilku dniach powiedziała: w końcu mamy piesku, bo Su to człowieczek z ogonkiem.
I tak właśnie jest :)

Posted

paniMysza napisał(a):

ja takiego człowieczka z ogonkiem miałam - pana edka:)
Musi Ci go bardzo brakować....

paniMysza napisał(a):
a locia to chyba w takim razie podobna do franki:)

Też mi się tak wydaje. Trochę Ci zazdrościłam tego wariactwa radosnego, ale już nie muszę, mam swoje :lol:
Cieszy mnie to, że dziewczynki są rózne, dzieki temu łatwiej kazdej z nich dac to, czego potrzebuje :)
Zresztą Pani Lola i Frania też się róznią, prawda?

Posted

one sa całkiem inne;) lola to chyba jest inna generalnie, taki buc mały:)

a tu karolek:

w końcu ktos lezy w tym łóżeczku. tylko edek w nim spał w sumie. frania to co najwyzej na nie sika;)

no edka mi brakuje bardzo. tak samo marcelka. w kwietniu i czerwcu będzie druga rocznica ich odejścia.

Posted

[quote name='paniMysza']

:)
Jaki ma nochal słodki. Fajna jest ta jej dwukolorowa grzyweczka, moje obie dziewczyny mają przesiane grzywki, u Frani widać wyraźnie b&w.

W sobotę i w niedzielny popołudniowy spacer moje dziewczyny ganiały goło :cool1:

ale wieczorem zrobiło się zimno, a rano mróz.
Mogło by się już w końcu zrobic naprawdę ciepło.
Lubię ten czas, kiedy nie trzeba golasa ubierać :p

Posted

[quote name='oliva']

ale wieczorem zrobiło się zimno, a rano mróz.
Mogło by się już w końcu zrobic naprawdę ciepło.
Lubię ten czas, kiedy nie trzeba golasa ubierać :p

jeju, locia wyglada z mordki jak franek:)
w ten weekend frania była ubrana, ale lżej. jak na nia to było troche jeszcze za zimno. na golasa jej nie wypusciłam.

• 3 weeks later...
Posted

Cześć Pani Myszo. A kto Ci tak wątek przyciął z postów? :crazyeye:
Żeby odrobić straty, zostawiam Ci walki psów :cool3:

Pozdrawiamy, buziaki dla suń :kiss_2:

Posted

[quote name='oliva']Cześć Pani Myszo. A kto Ci tak wątek przyciął z postów? :crazyeye:
Żeby odrobić straty, zostawiam Ci walki psów :cool3:

Pozdrawiamy, buziaki dla suń :kiss_2:

jakie fajoskie grożne psy!:) moje tez sie tak leją;)

a przycięła dogomania, mięli jakąś awarię i zniknęły na wszytskiech wątkach posty z kilku dni. dlatego bardzo dziękuje za nowe zdjęcie:)

pozdrawiam serdecznie!

PS odkąd zrobiło sie ciepło, codziennie z suniami wedrujemy do naszego osiedlowego lasku i spacerujemy i spacerujemy i spacerujemy:) uwielbiam wiosnę!:)

Posted

[quote name='Issa']Śliczne łyse dupki :D
Moje też się uwielbiają tak mordować :loveu:Najlepsza zabawa :diabloti:

Co u Was słychac Pani Myszo?
U nas już wiosna na całego :loveu:

Posted

paniMysza napisał(a):
u nas lato;)

spacerujemy sobie opalajac sie przy okazji;)

tylko te kleszcze... wczoraj po loli łaziły 3:| bleh
No tak, u nas dzisiaj też bardziej lato ;)

Kleszczy jest masa w tym roku :angryy: Zakrapiam dziewczynki i mam nadzieje, że to wystarczy, chociaż zaklaplanie golasa to masakra :diabloti: zresztą pewnie sama wiesz ;)

Posted

oj tak:)

ja tez kropię i tez mam nadzieje, że to działa. w każdym razie kiedyś wkręcił sie w lole i nie przyuwazyłam tego, mimo, ze po każdym spacerze przegladam dokładnie, ale umarł zanim się napił. więc jest nadzieja;)

Posted

paniMysza napisał(a):

ja tez kropię i tez mam nadzieje, że to działa. w każdym razie kiedyś wkręcił sie w lole i nie przyuwazyłam tego, mimo, ze po każdym spacerze przegladam dokładnie, ale umarł zanim się napił. więc jest nadzieja;)
Działa.. podobno niebezpiecznie jest, jeśłi kleszcze siedzi długo, a po zakropieniu wszystko, co się wkręci zdycha od razu, tez wyciągałam w zeszłym roku takie zaschnięte minipaskudy :mad:

Zasypuję Cię naszymi fotkami paniMyszo :oops: ale chciałam Ci pokazać, z jakim zaangażowanie Su pracowała na agilitowym seminarium :D

Pozdrawiamy serdecznie ;)

• 2 weeks later...
Posted

ale fajne fotki....szkoda, że ja się nie mogę takowymi pochwalić:(

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226795-Chod%C5%BA-na-piwko-naprzeciwko-Dla-Mi%C5%9Bka[/url]

Posted

[quote name='magdola']ale fajne fotki....szkoda, że ja się nie mogę takowymi pochwalić:(
[/QUOTE]Dziękuję. Doczytałam o Dejzi, przykro mi :(

PaniMyszo, my po majówce mamy mase zdjęć ;)

Lociunia
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-3A1SKweUbeY/T56qF2iQl3I/AAAAAAAAYdI/IQYwkbaRsUA/s640/084.jpg[/IMG]

Su
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-uDCB1g4NC_Y/T6KzxBZNMkI/AAAAAAAAYn4/fPCt67bVmQ4/s512/028.jpg[/IMG]

Razem :evil_lol:
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-2ceX0XZzwtQ/T6AChAXKtOI/AAAAAAAAYiE/zflUSs7iBeg/s512/797.jpg[/IMG]

i całe mnóstwo tutaj: [URL]https://picasaweb.google.com/110149414222406595772/SuLo#[/URL]

Tymczasem czekam na obiecane fotki z waszej majówki :p

Posted

Ale to zdjęcie ostatnie wymiata :D

Przepraszam za off ale jesteśmy pod ściana... Misiek co prawda nie grzywacz, ale strasznie zadłużony... Zapraszam na bazarek cegielkowyo- piwny, tylko 2 zł.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226795-Chodź-na-piwko-naprzeciwko-Dla-Miśka[/url]

Posted

[quote name='oliva']
Razem :evil_lol:
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-2ceX0XZzwtQ/T6AChAXKtOI/AAAAAAAAYiE/zflUSs7iBeg/s512/797.jpg[/IMG]

[/QUOTE]

kung fu:) świetne:):):) jak sie ogarnę to powstawiam fotki, ale takich fajnych to nie mam:)