Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Hehehe, taaaak;)
Też sobie to nie raz powtarzam :D

ale ja mam mocne postanowienie. tyle, że wczoraj ogoliłam frani ryjek i teraz jest jeszcze bardziej urocza (jesli to mozliwe) :)

Posted (edited)

Wpadam w odwiedziny zobaczyć, co tam się u Panny Frani dzieje, i jak mrozy wytrzymuje.
Super, że sobie radzi golasiątko.

paniMysza napisał(a):
ale ja mam mocne postanowienie. tyle, że wczoraj ogoliłam frani ryjek i teraz jest jeszcze bardziej urocza (jesli to mozliwe) :)

Ja też bym chciała bardzo zdjęcie zobaczyć :loveu:

Tymczasem Su z lubościa zagrzebuje się po uszy pod kołdrą i w kocykach :D

Pozdrawiamy serdecznie!

Edited by oliva
literówka
Posted

su jak zwykle przeurocza!:) moje dziewczynki tez zajmuja miejscówki pod kołdra, albo koło kaloryfera:) jedna i druga uwielbiaja ciepło, ale na spacery na mrozie ida chętnie i nie chcą wracac do domu:)

zdjęcia zdrobie i wstawie niedługo:)

a z tym wychowywaniem to ciezko u nas. niby wiemy z michałem, co robimy źle, niby denerwuje nas zachowanie psiaków, które wykorzystują to, że sa urocze i wchodza nam (dosłownie i wprzenośni) na głowę, ALE CO Z TEGO?:)
przykładowa sytucja z przedwczoraj - michał lezy na kanapie, wdrapała sie na niego franai i jak tylko zobacyzła, ze sie do nich zbliżam zaczęła sie nerwowo trząść, oblizywac i powarkiwać (na mnie oczywiście, żebym nie podchodziła). michał próbuje ja strofowac i lekko spycha z siebie na kanapę, a ja mówię, zeby kazał jej zejść na podłoge, jak nie potrafi sie zachować. a on na to, że na podłodze przeciez zimno... :| no i jak tu temperować ich zachowanie? nie da się!;)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='paniMysza']
a z tym wychowywaniem to ciezko u nas. [/QUOTE]Całkiem Cię rozumiem :roll:
Bycie wymagającym wobec golasa jest trudne jak orka na kamienistym polu.
Niemniej jednak u nas przynajmniej podstawy moresu funkcjonują, przy tylu zwierzętach, ile z nami mieszka, nie mogę sobie pozwolić na pewne rzeczy, wszyscy musza wiedzieć, że jednak rządzą ludzie ;)
Franuśka jaka ciemna, chyba letnie to foto?
Obie dziewczęta urocze i patrzą TYM wzrokiem, który rozpuszcza dyscyplinę :lol:

Posted

tak - to letnie foto:) teraz frania jest blada:)

jesli któras z was miałaby ochote, mozna zagłosować na franulkę - bierze udział w konkursie na superpsa dolnego śląska:) tutaj mozna głosować - http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1301339,wybieramy-quotsuperpsaquot-dolnego-slaska-frania-ma-dwa-lata-i-najbardziej-lubi-lobuzowac-jesc-i-ogladac-tv,galeria,2219403,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=ab95a078d74581624f87c5c7171901fd

Posted

Też pamiętam i głosuję :p

Pani Myszo, chciałam się pochwalić, że nam się rodzina powiększyła i Su ma siostrzyczkę :loveu: tak samo wygolasioną jak Frania i chyba w tym samym, lekkim typie budowy

Pozdrawiamy serdecznie :)

Posted

Olivia gratuluję, pięknie razem wyglądają:)

Dziękuję :)
zawsze miałam jednego psa i nigdy nie czułam chęci posiadania drugiego, ale w tych grzywaczach naprawde coś jest, jeden to mało.
Jeszcze rok temu zaklinałam się, że na pewno jeden i na pewno nie moge miec drugiego.
;)

Posted

Hehehe, a jak się dogadują?
Bez problemów, mała jest tak rozkoszna, że wszyscy ją kochają i zwierzęta i ludzie. Weszła w stado jak w masło

Posted

oliva napisał(a):
Bez problemów, mała jest tak rozkoszna, że wszyscy ją kochają i zwierzęta i ludzie. Weszła w stado jak w masło

ojej!:) a kim jest malutka? w jakim jest wieku? wyglada już na podrośnięta panne:)