ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Hehehe, taaaak;) Też sobie to nie raz powtarzam :D Quote
paniMysza Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehe, taaaak;) Też sobie to nie raz powtarzam :D ale ja mam mocne postanowienie. tyle, że wczoraj ogoliłam frani ryjek i teraz jest jeszcze bardziej urocza (jesli to mozliwe) :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Hehehehe :):):) możliwe... ;) i co teraz? Musisz być jak stronge man :D Quote
oliva Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) Wpadam w odwiedziny zobaczyć, co tam się u Panny Frani dzieje, i jak mrozy wytrzymuje. Super, że sobie radzi golasiątko. paniMysza napisał(a):ale ja mam mocne postanowienie. tyle, że wczoraj ogoliłam frani ryjek i teraz jest jeszcze bardziej urocza (jesli to mozliwe) :) Ja też bym chciała bardzo zdjęcie zobaczyć :loveu: Tymczasem Su z lubościa zagrzebuje się po uszy pod kołdrą i w kocykach :D Pozdrawiamy serdecznie! Edited February 2, 2012 by oliva literówka Quote
paniMysza Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 su jak zwykle przeurocza!:) moje dziewczynki tez zajmuja miejscówki pod kołdra, albo koło kaloryfera:) jedna i druga uwielbiaja ciepło, ale na spacery na mrozie ida chętnie i nie chcą wracac do domu:) zdjęcia zdrobie i wstawie niedługo:) a z tym wychowywaniem to ciezko u nas. niby wiemy z michałem, co robimy źle, niby denerwuje nas zachowanie psiaków, które wykorzystują to, że sa urocze i wchodza nam (dosłownie i wprzenośni) na głowę, ALE CO Z TEGO?:) przykładowa sytucja z przedwczoraj - michał lezy na kanapie, wdrapała sie na niego franai i jak tylko zobacyzła, ze sie do nich zbliżam zaczęła sie nerwowo trząść, oblizywac i powarkiwać (na mnie oczywiście, żebym nie podchodziła). michał próbuje ja strofowac i lekko spycha z siebie na kanapę, a ja mówię, zeby kazał jej zejść na podłoge, jak nie potrafi sie zachować. a on na to, że na podłodze przeciez zimno... :| no i jak tu temperować ich zachowanie? nie da się!;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Skąd ja znam ten schemat?:D cóż... ja mówię ukaraj.. a TZ: "widzisz jak ona patrzy?" hehehe i nici z kary;) Czekam na zdjęcia:) Quote
paniMysza Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 jeszcze nie zrobiłam nowych, więc wstawiam stare:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Super zdjęcia, Frania leży, ale szaleństwo w oczach ma:loveu: a Lola taka dostojna:loveu: Świetnie obrabiasz fotki, ja nie umiem:roll: Quote
paniMysza Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ja ich nie obrabiałam. telefon michała takie robi:) Quote
oliva Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='paniMysza'] a z tym wychowywaniem to ciezko u nas. [/QUOTE]Całkiem Cię rozumiem :roll: Bycie wymagającym wobec golasa jest trudne jak orka na kamienistym polu. Niemniej jednak u nas przynajmniej podstawy moresu funkcjonują, przy tylu zwierzętach, ile z nami mieszka, nie mogę sobie pozwolić na pewne rzeczy, wszyscy musza wiedzieć, że jednak rządzą ludzie ;) Franuśka jaka ciemna, chyba letnie to foto? Obie dziewczęta urocze i patrzą TYM wzrokiem, który rozpuszcza dyscyplinę :lol: Quote
paniMysza Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 tak - to letnie foto:) teraz frania jest blada:) jesli któras z was miałaby ochote, mozna zagłosować na franulkę - bierze udział w konkursie na superpsa dolnego śląska:) tutaj mozna głosować - http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1301339,wybieramy-quotsuperpsaquot-dolnego-slaska-frania-ma-dwa-lata-i-najbardziej-lubi-lobuzowac-jesc-i-ogladac-tv,galeria,2219403,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=ab95a078d74581624f87c5c7171901fd Quote
paniMysza Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='oliva']Zagłosowane :) Frania, zwyciężaj :D[/QUOTE] dziekuje:) Quote
oliva Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Też pamiętam i głosuję :p Pani Myszo, chciałam się pochwalić, że nam się rodzina powiększyła i Su ma siostrzyczkę :loveu: tak samo wygolasioną jak Frania i chyba w tym samym, lekkim typie budowy Pozdrawiamy serdecznie :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nie ma za co dziękować, Franka to moja ulubienica. Olivia gratuluję, pięknie razem wyglądają:) Quote
oliva Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Olivia gratuluję, pięknie razem wyglądają:) Dziękuję :) zawsze miałam jednego psa i nigdy nie czułam chęci posiadania drugiego, ale w tych grzywaczach naprawde coś jest, jeden to mało. Jeszcze rok temu zaklinałam się, że na pewno jeden i na pewno nie moge miec drugiego. ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Hehehe, a jak się dogadują? Ja uwielbiam mieć 3 psiaki, 2 były super, a 3 okazuje się jeszcze lepiej:D więc już się nie zapieram ile będę mieć, bo kto to wie;) Quote
oliva Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehe, a jak się dogadują? Bez problemów, mała jest tak rozkoszna, że wszyscy ją kochają i zwierzęta i ludzie. Weszła w stado jak w masło Quote
paniMysza Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 oliva napisał(a):Bez problemów, mała jest tak rozkoszna, że wszyscy ją kochają i zwierzęta i ludzie. Weszła w stado jak w masło ojej!:) a kim jest malutka? w jakim jest wieku? wyglada już na podrośnięta panne:) Quote
oliva Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ma 10 miesięcy :) http://www.chinesecrested.no/en/registry/101320/Shadow+White+Margolotta.html czarnulka dla odmiany :loveu: Quote
paniMysza Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='oliva']Ma 10 miesięcy :) http://www.chinesecrested.no/en/registry/101320/Shadow+White+Margolotta.html czarnulka dla odmiany :loveu: świetna jest!:) strasznie mi sie podoba:) Quote
Recommended Posts