paniMysza Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hej, hej :) co tam u moich ukochanych dziewuszek?:):)[/QUOTE] a dobrze:) piekna jesień!:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Dobrze, dobrze, Ty już Myszko nie bajeruj tylko naciesz oczka cioci jakimiś foteczkami:D Miłego dzionka ;) Quote
paniMysza Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 fotki bedą niedługo, ale najpierw musze pieknie ogolic głowe franulce i jeszcze poczekam na kombinezonik i derke, która nam szyje pani polecona przez olivę:) widziałam juz fotke i kombinezonik przesliczny! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Czekam z niecierpliwością... coraz większą:D Quote
magdola Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 paniMysza napisał(a):fotki bedą niedługo, ale najpierw musze pieknie ogolic głowe franulce i jeszcze poczekam na kombinezonik i derke, która nam szyje pani polecona przez olivę:) widziałam juz fotke i kombinezonik przesliczny!Ja też czekam na fotki w nowych ciuszkach :) Quote
magdola Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 paniMysza napisał(a):aha, czyli nie wiadomo jeszcze co jej jest? a ma jakies niepokojace objawy? dużo zdrowia życzę:) U nas nerki ok ufff.... ale jesteśmy podejrzane o inne dolegliwości (reszta info w wątku, co by nie zaśmiecać :)) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Wszyscy czekają... i czekają... zaczyna mi być smutno;) Quote
paniMysza Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Wszyscy czekają... i czekają... zaczyna mi być smutno;) niech ci nie będzie smutno:) w poniedziałek powinny przyjechac ubranzka i wtedy postaram sie ufocic cos:) ty sie lepiej ciesz kobieto, ze nie znam twojego adresu. wiki mi sie po nocach sni;) Quote
paniMysza Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 magdola napisał(a):U nas nerki ok ufff.... ale jesteśmy podejrzane o inne dolegliwości (reszta info w wątku, co by nie zaśmiecać :)) no to dobrze. zaraz zerkne do was:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Hehehhe, no słodziak z niej, więc nie dziwię się:lol: No cóż... poniedziałek coraz bliżej :loveu: Quote
paniMysza Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 po royalu frania ma piekne wyniki:) oby się utrzymały... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Hmmm.... poniedziałek już był:mad: :lol: Quote
paniMysza Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hmmm.... poniedziałek już był:mad: :lol: niby tak, ale nie moge sie zebrac zeby ja ogolic. a i ubranek jeszcze nie ma:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ble... ble... ble...:evil_lol: Quote
paniMysza Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ble... ble... ble...:evil_lol: po wielkich bólach i trudach morda ogolona:) dzisiaj moze będzie jakaś fota:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Zarąbiste to ubranko :) A ta mina powala:D:D:D Quote
paniMysza Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 fajne, prawda?:) na wszystkich fotach ma głupia minę - mój łobuz;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ehmmm... ja bym chciała ciut zaprotestować:evil_lol: Mianowicie gdzie jest Lola..??!:diabloti: Quote
paniMysza Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ehmmm... ja bym chciała ciut zaprotestować:evil_lol: Mianowicie gdzie jest Lola..??!:diabloti: lola niestety bardzo się boi nowego aparatu. ucieka, jak tylko zobaczy, ze z niego do niej "celuję":) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Jak Ty zawsze masz ładną wymówkę:evil_lol: Musisz być jak paparazzi:D Potajemnie, żeby nawet nie zauważyła:lol: Quote
Recommended Posts