paniMysza Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 ano ciepła i łysa:) pan marcel był bardziej zarośniety, franka to golasek. ale w końcu to dziewczynka;) Quote
paniMysza Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 o, widzę, że już lokalizacja tematu zmieniona:) dzięki! i znów chwalenie: wczoraj też nie było siusiania w domu - wszystko ładnie na trawie:) Quote
paniMysza Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 chyba nie:) z takim wyglada jak szczeniaczek:) a poza tym ma śliczne, długaśne i zakręcone do góry wąsiki:) a jak tam twoja gromadka? Quote
magdola Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 moje obowiazkowo golone:D Lizi wyglada wtedy jakies 5 lat mniej;P a Aire fryzjer mi pozacinal wrrrrrrrr!!!! i teraz do weta biegamy... Quote
paniMysza Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 kolejna porcja zdjęć od panny franciszki:) moje piękności:) Quote
maciaszek Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Powiedz, całujesz ją chyba non stop, prawda? ;) Quote
paniMysza Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 maciaszek napisał(a):Powiedz, całujesz ją chyba non stop, prawda? ;) zgadza się:) ale jak tu się oprzeć?:) Quote
BoUnTy Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 nie wiem, ja tez tak miałam ]:-> Mama wczoraj zobaczyła zdjecia i próbowała mnie utopić. Rozryczała się... Troszkę mi przykro... Nie wiedziałam, że aż tak bardzo ją polubiła i chciała dać jej dom... Quote
paniMysza Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 BoUnTy napisał(a):nie wiem, ja tez tak miałam ]:-> Mama wczoraj zobaczyła zdjecia i próbowała mnie utopić. Rozryczała się... Troszkę mi przykro... Nie wiedziałam, że aż tak bardzo ją polubiła i chciała dać jej dom... rozumiem mame, ale franki już nie oddam;) Quote
paniMysza Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 frania jest małym dogomaniakiem. boje sie, ze gdy zobaczy jakiegos psa na horyzoncie, nie będzie reagowała na wołanie. dlatego od wczoraj zaczęła się nauka przychodzenia na komendę:) bez smakołyków poczło średnio, ale ze szmakoskiem świetnie:) znów jestem z niej dumna! Quote
Jasza Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Okropnie przeokropnie cudna! Liczę na kolejną porcję zdjęć Pani Myszo! Quote
paniMysza Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 melduję, że u franki wszystko w porządku:) poznała już moich rodziców, brata, mamę michała, sąsiadów, naszych najważniejszych znajomych. wszyscy są nią zachwyceni:) w niedzielę razem z lolą i z nami była na wycieczce za wrocławiem w ślicznej, maleńkiej wsi. dziewczynki były zachwycone! szalały do upadłego:) a teraz tradycyjnie zdjęcia przyjaciółek:) Quote
BoUnTy Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Po moim trupie, ona ma śliczną mordke owłosioną, Dodaje jej ona szczenięcego uroku... I te śliczne długie wąsy. Dla mnie nienaturalne jest pozbawiania psa wibrysów, w przypadku gdy to pies niewystawowy i właścicielowi to różnicy nie robi... Quote
magdola Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 BoUnTy napisał(a): Dla mnie nienaturalne jest pozbawiania psa wibrysów, w przypadku gdy to pies niewystawowytu dla mnie różnicy nie ma;) ale to zalezy od wlasciciela:) grzywki z bujniejszym owlosieniem 'nie lubią' zarosnietego pysia, wierz mi, i wycierają go w dywan -fajnie to wygląda;) hehe ps. widzialas moją Lizi :D Quote
paniMysza Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 podcięłam jej tylko koło oczu, bo jej wchodziły i łzawiła, ale mordkę zostawiam taka jaka jest (przynajmniej na razie). wąsy ma piękne, ale wczoraj jeden jej sie ułamał, albo go odgryzła i teraz jest niesymetryczna;), ale odrośnie:) jest niesamowicie urocza! magdola - podasz mi linka do wątki lizi? chetnie ją zobaczę:) Quote
paniMysza Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 hmmmm... tak sie starałam, żeby być szefem dla tego małego pieska, ale ona chyba tego nie bierze pod uwagę:P dziś rano mój chłopak chciał dać mi buziaka na dzień dobry, a to małe łyse dupsko wykonało "atak węża" i weszło między nas:) widzę, że musze trochę nad sobą popracować, bo wszystkie psy okrecają sobie mnie wokół łapy:| Quote
magdola Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 paniMysza napisał(a): a to małe łyse dupsko wykonało "atak węża" i weszło między nas:) wyobraź sobie ataki z dwoch stron :D Quote
paniMysza Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 wyobrażam:D a dzisiaj, jak na chwilę wyszliśmy z domu, frania porwała mały porcelanowy wazonik. wylała z niego wodę (na laptopa między innymi), wysypała kwiatki, a wazonik turlała sobie po podłodze noskiem:) ale musiała go bardzo delikatnie zdjąć, bo się nie zbił. mały zbój!:) Quote
magdola Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 standard ;) a jak krzycze to "tanczą" z radosci:D Quote
paniMysza Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 moja tez tańczy, skacze, pomrukuje, wymachuje łapkami, zakrywa łapami buziaka - mały cyrkowy piesek:) Quote
magdola Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 paniMysza napisał(a):moja tez tańczy, skacze, pomrukuje, wymachuje łapkami, zakrywa łapami buziaka - mały cyrkowy piesek:)EEEEEeeeee to tylko grzywacz ;) Quote
paniMysza Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 no dokładnie:) nawet całkiem grzeczny grzywacz, jak na grzywacza;) Quote
Jasza Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ej, no, tak się chwalicie, że aż zazdroszczę..... Mała jest komiksowa,ak z bajki, przeurocza... A wazonik...no, cóż, jeśli to nie miśnieńska porcelana, to kto by się tam przejmował...:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts