Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem, ja tez tak miałam ]:->
Mama wczoraj zobaczyła zdjecia i próbowała mnie utopić. Rozryczała się... Troszkę mi przykro... Nie wiedziałam, że aż tak bardzo ją polubiła i chciała dać jej dom...

Posted

BoUnTy napisał(a):
nie wiem, ja tez tak miałam ]:->
Mama wczoraj zobaczyła zdjecia i próbowała mnie utopić. Rozryczała się... Troszkę mi przykro... Nie wiedziałam, że aż tak bardzo ją polubiła i chciała dać jej dom...

rozumiem mame, ale franki już nie oddam;)

Posted

frania jest małym dogomaniakiem. boje sie, ze gdy zobaczy jakiegos psa na horyzoncie, nie będzie reagowała na wołanie. dlatego od wczoraj zaczęła się nauka przychodzenia na komendę:) bez smakołyków poczło średnio, ale ze szmakoskiem świetnie:) znów jestem z niej dumna!

Posted

melduję, że u franki wszystko w porządku:)
poznała już moich rodziców, brata, mamę michała, sąsiadów, naszych najważniejszych znajomych. wszyscy są nią zachwyceni:)
w niedzielę razem z lolą i z nami była na wycieczce za wrocławiem w ślicznej, maleńkiej wsi. dziewczynki były zachwycone! szalały do upadłego:)

a teraz tradycyjnie zdjęcia przyjaciółek:)

Posted

Po moim trupie, ona ma śliczną mordke owłosioną, Dodaje jej ona szczenięcego uroku... I te śliczne długie wąsy. Dla mnie nienaturalne jest pozbawiania psa wibrysów, w przypadku gdy to pies niewystawowy i właścicielowi to różnicy nie robi...

Posted

BoUnTy napisał(a):
Dla mnie nienaturalne jest pozbawiania psa wibrysów, w przypadku gdy to pies niewystawowy
tu dla mnie różnicy nie ma;) ale to zalezy od wlasciciela:) grzywki z bujniejszym owlosieniem 'nie lubią' zarosnietego pysia, wierz mi, i wycierają go w dywan -fajnie to wygląda;) hehe

ps. widzialas moją Lizi :D

Posted

podcięłam jej tylko koło oczu, bo jej wchodziły i łzawiła, ale mordkę zostawiam taka jaka jest (przynajmniej na razie). wąsy ma piękne, ale wczoraj jeden jej sie ułamał, albo go odgryzła i teraz jest niesymetryczna;), ale odrośnie:)
jest niesamowicie urocza!

magdola - podasz mi linka do wątki lizi? chetnie ją zobaczę:)

Posted

hmmmm... tak sie starałam, żeby być szefem dla tego małego pieska, ale ona chyba tego nie bierze pod uwagę:P
dziś rano mój chłopak chciał dać mi buziaka na dzień dobry, a to małe łyse dupsko wykonało "atak węża" i weszło między nas:) widzę, że musze trochę nad sobą popracować, bo wszystkie psy okrecają sobie mnie wokół łapy:|

Posted

wyobrażam:D
a dzisiaj, jak na chwilę wyszliśmy z domu, frania porwała mały porcelanowy wazonik. wylała z niego wodę (na laptopa między innymi), wysypała kwiatki, a wazonik turlała sobie po podłodze noskiem:) ale musiała go bardzo delikatnie zdjąć, bo się nie zbił. mały zbój!:)

Posted

Ej, no, tak się chwalicie, że aż zazdroszczę.....
Mała jest komiksowa,ak z bajki, przeurocza...
A wazonik...no, cóż, jeśli to nie miśnieńska porcelana,
to kto by się tam przejmował...:diabloti::evil_lol: