zadra Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Aż dziw bierze że tak piękny pies nie znalazł jeszcze swojego miejsca na ziemi. Ona musi trafić na swojego człowieka!! Quote
bela51 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Mam juz częśc pieniędzy z bazarku Cantadorry, ale poniewaz reszta bardzo powoli spływa, to chciałabym wplacic dla Tary 100 zł tytułem zaliczki. Prosze o podanie mi konta. Quote
agada Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Czy "małej" nadal dopisuje humorek :cool3::lol:? Quote
bela51 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Przelalam dzisiaj zaliczkowo 120 zl dla Tary z bazarku Cantadorry. Gdy spłynie reszła wpłat, przeleje druga cześć. Trzymaj sie Taruniu. Quote
beka Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Cantadora, bela 51 dziękujmy bardzo za kase. kupie jej karme i doszczepie wirusówki bo nie ma. Tareczce dopisuje humor a jakze. Gorzej z je wspóltowarzyszami niedoli z kojca obok. ona non stop ujada na psy :( jak jest sama to super, ładnie chodzi na smyczy, nie ciagnie ale pies w polu widzenia i dostaje małpiego rozumu Quote
Akrum Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Tara a ty nadal ślicznoto bez swojego domku jesteś? Quote
agada Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 beka napisał(a):Cantadora, bela 51 dziękujmy bardzo za kase. kupie jej karme i doszczepie wirusówki bo nie ma. Tareczce dopisuje humor a jakze. Gorzej z je wspóltowarzyszami niedoli z kojca obok. ona non stop ujada na psy :( jak jest sama to super, ładnie chodzi na smyczy, nie ciagnie ale pies w polu widzenia i dostaje małpiego rozumu To ona jakaś polująca, czy pies morderca :cool3:? Quote
anawa Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Beka, a co z tym domkiem na Bielanach? Pasja nie wspominała Ci o nim? Państwo nie załapali się na naszą znajdę...... Poza tym ktoś w Raszynie szuka podobno ON-ka. Nie jestem za bardzo w temacie, może to juz przerabialiście..... Quote
beka Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Zdjęcia wysłane, czekamy. A tara to tylko do domu z ogrodem albo kogos b. odpowiedzialnego. Na bielanach chyba są dzieci i nie wyobra zam sobie spaceru z ta panna z ADHd zwłaszcza jak zobaczy psa lub kota... Nie no da się ja opanowac ale trzeba trosże siły.. W mojej obecnosci nie prezstaje szczekać na Kiarę. Tamta dla odmiany popiskuje, a ja wg mojej rodziny głuchnę Quote
bela51 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Przelalam druga cześc kasy z bazarku Cantadorry - 80 zł. Bedzie jeszcze trzecia, ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
anawa Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 beka napisał(a):Zdjęcia wysłane, czekamy. A tara to tylko do domu z ogrodem albo kogos b. odpowiedzialnego. Na bielanach chyba są dzieci i nie wyobra zam sobie spaceru z ta panna z ADHd zwłaszcza jak zobaczy psa lub kota... Nie no da się ja opanowac ale trzeba trosże siły.. W mojej obecnosci nie prezstaje szczekać na Kiarę. Tamta dla odmiany popiskuje, a ja wg mojej rodziny głuchnę Bielany to faktycznie mieszkanie i małe dziecko ale Pasja ma namiar na Raszyn. Tam na pewno jest domek, bo bloków tam nie ma..... Quote
beka Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Pan z Bielan dzwonił do mnie, ja dałam Pasji namiary na niego jak walczyła z tym onkiem bonie było miejsca dla niego. Tara do tego domu sie nie nadaje. Do Raszyna wysłałam ale nie dostałam nawet info zebym sie pocałowała w d.... Quote
zadra Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 beka napisał(a):Pan z Bielan dzwonił do mnie, ja dałam Pasji namiary na niego jak walczyła z tym onkiem bonie było miejsca dla niego. Tara do tego domu sie nie nadaje. Do Raszyna wysłałam ale nie dostałam nawet info zebym sie pocałowała w d.... Tara ma charakterek!!! Quote
beka Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Tara trochę przytyła, przy głaskaniu ręka już się nie odbija od kości. Z dzisiejszego spaceru %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
bela51 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ale ładna sunia z niej jest. Domki powinny sie bic o nia. Tyle, ze niestety ONków " jak psów". Quote
beka Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Nie, no dzwonia: do kojca, przy budzie , na wies, do pilnowania. Były ze dwa fajne domki ale a to kot był a to mały pies... Quote
beka Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Aha jest kolejna onka, młodziutka w lecznicy w ktorej z Golf pomagamy w adopcjach... http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Wwą-nie-mają-czasu-co-tydzień-przepadają!-POMOCY!?p=15072128&viewfull=1#post15072128 najgorsze że u mnie full, a tę sunię i jeszcze 2 psiaki chciałybyśmy zabrać żeby nie zostały oddane na giełdzie.... Quote
bela51 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Brak mi słow. A ja Ci wysłalam PW, ale w tej sytuacji to chyba nic z tego.:-( Quote
Ewanka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Tara piękna i już zupełnie nie widać, że byla tak strasznie chudziutka . Quote
Cantadorra Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Kurcze, faktycznie onkow jak psów. Nie mam pojecia co z nimi robic :( Quote
agada Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Tara śliczna i sierść już zupełnie inna! Ta druga też śliczniutka taki szaraczek raczej ;)? Tak cioteczki wszystkiego jak psów :shake:, a moda na ONki chyba ciągle trwa wygląda na to, na haszczaki, na wszystko w czym ludzie jakikolwiek interes widzą, szkoda tylko, że tak mało widzą w tym interesie, ze to żywe istoty....:-( Quote
mysza 1 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ja już nie wiem, takie ślicznoty nie znajdują domów to co mówić o reszcie :( Quote
Recommended Posts