Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najgorsze jest to ,że psiaki trafiają na ulice przez cały rok. No i coraz więcej jest psów w typie rasy.
Moja kuzynka ma ON-ka z Palucha tak pięknego,że na wystawach zbierałby nagrody. Nikt go nie szukał.

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

IVV jestem na zaproszenie.
ciotki, napiszcie do _bubu_, choć nie wiem, czy to jeszcze aktualne, ale może akurat, ja jej robiłam ogłoszenia dla ONki imieniem Mała, zgłosiło się tam trochę domków, ale niektóre były nie odpowiednie dla niej, ponieważ Mała miała poważną operację łapy,czy biodra nie pamiętam i nie mogła po schodach chodzić...
może jeszcze mogłaby podesłać tego ONka ludziom dzwoniącym w sprawie Małej, która już w ds siedzi :)

Posted

Straszna z niej zazdrosnica. Tak to siedzi spokojnie w kojcu, ale mnie widzi to skacze na kojec, ujada, rzuca sie na te sciane kojca graniczaca z drugim kojcem. Az piany ostaje. Bobik sie jej boi..

Na spacerze juz szczesliwa że jest sama ...:) rece mam z 15 centymetrów dłuższe ;)

Mysza ogłaszamy wszystkie suczki.

Posted

[quote name='beka']Straszna z niej zazdrosnica. Tak to siedzi spokojnie w kojcu, ale mnie widzi to skacze na kojec, ujada, rzuca sie na te sciane kojca graniczaca z drugim kojcem. Az piany ostaje. Bobik sie jej boi..

Na spacerze juz szczesliwa że jest sama ...:) rece mam z 15 centymetrów dłuższe ;)

Mysza ogłaszamy wszystkie suczki.[/QUOTE]

Dobrych rąk nigdy za wiele !!!!

Posted

[quote name='beka']Straszna z niej zazdrosnica. Tak to siedzi spokojnie w kojcu, ale mnie widzi to skacze na kojec, ujada, rzuca sie na te sciane kojca graniczaca z drugim kojcem. Az piany ostaje. Bobik sie jej boi..

Mysza ogłaszamy wszystkie suczki.[/QUOTE]
To teraz jeszcze więcej ONków będziesz mogła zgarnąć :evil_lol:, tymi długimi rękami:cool3: