Jo37 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Najgorsze jest to ,że psiaki trafiają na ulice przez cały rok. No i coraz więcej jest psów w typie rasy. Moja kuzynka ma ON-ka z Palucha tak pięknego,że na wystawach zbierałby nagrody. Nikt go nie szukał. Quote
kamilawa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Cholera, kolejne ONki... mam nadzieje, ze do nas zaden nie trafi... za duzo tych biedakow... do gory Tara! Quote
Ewanka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Tara ... na pierwszą :) ... wysyp ONków we wszystkich rejonach kraju ... niestety :( Quote
Akrum Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 IVV jestem na zaproszenie. ciotki, napiszcie do _bubu_, choć nie wiem, czy to jeszcze aktualne, ale może akurat, ja jej robiłam ogłoszenia dla ONki imieniem Mała, zgłosiło się tam trochę domków, ale niektóre były nie odpowiednie dla niej, ponieważ Mała miała poważną operację łapy,czy biodra nie pamiętam i nie mogła po schodach chodzić... może jeszcze mogłaby podesłać tego ONka ludziom dzwoniącym w sprawie Małej, która już w ds siedzi :) Quote
Akrum Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 fajowski banerek :) a ja przy okazji zaproszę na super bazarek, w którym w dobrym humorze (dzięki dowcipom) można zrobić fajne zakupy i pomóc psiakom z szydłowieckiej ulicy. http://www.dogomania.pl/threads/188032-Eksklusive-dla-PA%C5%83-ubrania-letnie-NOWE-42-44-pierwsza-prezentacja-mozna-ogl%C4%85da%C4%87 Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Beka, ogłaszamy ją? Czy najpierw kieleckie? Czy jak ;) ? Quote
beka Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Straszna z niej zazdrosnica. Tak to siedzi spokojnie w kojcu, ale mnie widzi to skacze na kojec, ujada, rzuca sie na te sciane kojca graniczaca z drugim kojcem. Az piany ostaje. Bobik sie jej boi.. Na spacerze juz szczesliwa że jest sama ...:) rece mam z 15 centymetrów dłuższe ;) Mysza ogłaszamy wszystkie suczki. Quote
IVV Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ona tak wlasnemu szczesciu nie moze uwierzyc ....jest przeciez w najlepszych rekach (teraz nawet o wiele dluzszych ;)) Quote
zadra Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='beka']Straszna z niej zazdrosnica. Tak to siedzi spokojnie w kojcu, ale mnie widzi to skacze na kojec, ujada, rzuca sie na te sciane kojca graniczaca z drugim kojcem. Az piany ostaje. Bobik sie jej boi.. Na spacerze juz szczesliwa że jest sama ...:) rece mam z 15 centymetrów dłuższe ;) Mysza ogłaszamy wszystkie suczki.[/QUOTE] Dobrych rąk nigdy za wiele !!!! Quote
agada Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='beka']Straszna z niej zazdrosnica. Tak to siedzi spokojnie w kojcu, ale mnie widzi to skacze na kojec, ujada, rzuca sie na te sciane kojca graniczaca z drugim kojcem. Az piany ostaje. Bobik sie jej boi.. Na spacerze juz szczesliwa że jest sama ...:) rece mam z 15 centymetrów dłuższe ;) Mysza ogłaszamy wszystkie suczki.[/QUOTE] To teraz jeszcze więcej ONków będziesz mogła zgarnąć :evil_lol:, tymi długimi rękami:cool3: Quote
IVV Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 straszna tu cisza a sunia taka piekna !!!! zapraszajcie dziewczyny inne ciotki!!!! Quote
mysza 1 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Tara jest wychudzona to co powiecie o tej :( http://www.dogomania.pl/threads/188177-SZKIELET-ONka-Emi-3ma-%C5%82apami-na-tamtym-%C5%9Bwiecie.-Walczy-o-%C5%BCycie./page2 Quote
Recommended Posts