agada Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='kamilawa']Ogłaszać? :diabloti:[/QUOTE] Gdzie się da, ale dziewczyny tez miały robić ogłoszenia, nie wiem gdzie, mogą się powtarzać.... Quote
agada Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='paros']Moge zrobić jej allegro ale co napisać?[/QUOTE] Trzeba by bekę spytać o takie szczegóły ogłoszeniowe, bo zdjęcia jakieś są, ale czy wystarczające do pięknego allegro? Quote
sonia71 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 następna pierwsza wizyta u nowej ,wolnej zamojszczanki -Tara -piękne imię dla pięknej psiulki :) Quote
kamilawa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Jakiś tekścior by się przydał... ale nie wiem co o niuni napisać... Quote
paros Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='kamilawa']Jakiś tekścior by się przydał... ale nie wiem co o niuni napisać...[/QUOTE] Coś wybiorę z wątku i spróbuję napisać :cool3: Quote
kamilawa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='IVV']dzieki serdeczne paros:)[/QUOTE] Tak, ja też dziękuję :) Quote
Akrum Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 biedna psinko, jak ci pomóc... nie mam pomysłu... Quote
bela51 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Zaznaczam wątek ślicznotki, bedziemy robic bazarek. Quote
paros Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [FONT=Times New Roman]Tak napisałam: [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Tara to młoda sunia, chociaż na taką nie wygląda. Widać zły los nie oszczędzał jej. Zęby zniszczone, sierść połamana, łupież. Kosteczki można było przez skórę policzyć. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Sunia trafiła do domku tymczasowego gdzie pod troskliwą opieką odżyła. Tara jest zazdrosna o opiekuna, dlatego szuka domu w którym będzie jedynym futrzakiem. To taka typowa jedynaczka. Nie lubi też kotów. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Przebywa w domku tymczasowym i pilnie szuka nowego domu. Szuka takiego domu, w którym będzie kochanym członkiem rodziny. [/FONT] Quote
kamilawa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ok, dzięki. Zaraz porobię jej kilka ogłoszeń :) Quote
Akrum Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Tara, wskakuj na pierwszą i pokazuj się kochana psinko :) Quote
Recommended Posts