Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tola']Tyle tych omkowatych w potrzebie, a domów brak:-(
w zamojskim schronie kiolejna młodziutka, bardzo chuda sunia w wielkiej potrzebie:-(

O Boże, jak strasznie wygląda, jaki smutek :( Ja jestem pogrążona, 7 psów w hotelach plus, bez deklaracji, długi :( ale żal mi jej strasznie. Kurde, nie macie blisko jakiegoś niedrogiego hotelu?

Posted

[quote name='mysza 1']O Boże, jak strasznie wygląda, jaki smutek :( Ja jestem pogrążona, 7 psów w hotelach plus, bez deklaracji, długi :( ale żal mi jej strasznie. Kurde, nie macie blisko jakiegoś niedrogiego hotelu?
Moze będziemy cos kombinowac z IVV, jak pojawi sie na dogo, ale to nic pewnego:roll:
Wiecej zdjęc sunki tutaj
http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukają-domów-i-miłości/page384

Posted

Przerażająca jest ta ilość bezdomnych i zaniedbanych stworzeń i ten brak mózgów u ludzi...
Ale Tarunia zapewne ma się doskonale oby tylko domek rozsądny się wreszcie znalazł!

Posted

kamilawa napisał(a):
Ciotki, poszukuje suni do 3 lat do domku z dziecmi i kotami - moze macie jakąś kandydatkę? :) O owczarka mi chodzi :)

Jak to możliwe, że nikt nie skomentował tego posta??? Nie wiem, w jakim wieku jest Tara, czy akceptuje dzieci i koty ale nie mogłam przejść obojętnie obok TAKIEJ PROPOZYCJI. To wspaniała oferta, której nie można przegapić. Jak nie Tara to szukamy innej ON-ki.....
Kamilawa, czy to aktualne?