Jazzy Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Na Majuske mi tu nie jechac :) Z mojej winy nie ma zdjec, bo nie moglem znalezc kabla od telefonu.... Juz zgralem zdjecia i wysylam na e-maila Majuski. Juz 4 raz probuje wyslac i nie wiem czy pojdzie :P Jesli chodzi o Jazzy i wieści o niej: ofkoz łocieć nadal stabilny (ruchomość naturalna), jedyne co, to pojawił się jakiś stan zapalny i zbiera się "płyn" pod skórą (nic powaznego). Codziennie oczyszczam rane i za kilka dni będzie po sprawie. Quote
araman Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 majuska napisał(a):Mamy juz uzbierana całą kwotę Asiu, serdecznie wszystkim darczyńcom dziękujemy!! Teraz tylko sprawy papierkowe są do zrobienia i pieniążki trafia do Justynki. Mało co piszę bo dogo mi świruje, nic nie mogę chwilami zrobić... Renatko, czekamy na fakturę, żeby puścić kasiorkę :cool3: Quote
sylwija Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Jazzy napisał(a):Na Majuske mi tu nie jechac :) Z mojej winy nie ma zdjec, bo nie moglem znalezc kabla od telefonu.... Juz zgralem zdjecia i wysylam na e-maila Majuski. Juz 4 raz probuje wyslac i nie wiem czy pojdzie :P Jesli chodzi o Jazzy i wieści o niej: ofkoz łocieć nadal stabilny (ruchomość naturalna), jedyne co, to pojawił się jakiś stan zapalny i zbiera się "płyn" pod skórą (nic powaznego). Codziennie oczyszczam rane i za kilka dni będzie po sprawie. czekamy z niecierpliwością na zdjęcia :) Super, że ma Ciebie, że się nią troskliwie zajmujesz Quote
Becia66 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Musicie jeszcze niestety poczekać i na zdjęcia i na fakturkę bo majuska sie wczasuje daleko i wraca dopiero 28 lipca, Quote
aganela Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 tym razem ja prsze o pomoc osobiście.....husky i york...http://www.dogomania.pl/threads/190325-Znalazłam-znależiono-psy-husky-i-york-(yorka)?p=15132941#post15132941 bardzo pilne !!!! Quote
Vlk Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 no i jak ze zdjęciami Jazzy? :mad::mad::mad: :razz: Quote
Becia66 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ale wyrosła ślicznota....:crazyeye: i kumpel jaki fajny. Nie wiesz majuska co z jej łapką ? Quote
Dzika_Figa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Widać że suczysko szczęśliwe. Piękne to zdjęcie, jak razem wyją! Łapa przednia widzę podwinięta cały czas... Quote
majuska Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 To dwie suczki są. Z łapą nie ma rewelacji, operacji było w sumie kilka, stan pogruchotania w łokciu był tragiczny, ona używa tej łapy ale ją oszczędza, wiem tyle, że jest bardzo kochana :) Quote
Jazzy Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Witam serdecznie. Jazzy super sobie radzi (biega, kopie nory, dokazuje). Dopiero teraz przeżywa swoje czasy szczeniaczka- zjada nam pantofle :P Co do łapki- dopiero teraz widzę jakiekolwiek szanse na używanie jej, bo jak się zapomni to jak stoi, łapka prawie dotyka ziemi. Trzeba tylko rozruszać Jej nadgarstek (przykurcz). W łokciu nie ma żadnej ruchomości, niestety zabardzo był pogruchotany. Jazzy czeka już ostatnia operacja wyciągnięcia blachy z łapki za około miesiąc i mamy nadzieje, że odtąd już wszystko będzie dobrze :) I na koniec TAK zdecydowanie jest kochana... pieszczoch jakich mało :D Tak by ją tylko głaskać i najlepiej kilka godzin bez przerwy. Pozdrawiamy z Łańcuta. Quote
Florentynka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Gwiazdka się zbliża, kup suce kilka par pantofli... Fajne takie odzyskane szczenięctwo - lepiej późno niż wcale. Ucałuj małą w nos! Quote
majuska Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Dzięki Jazzy za odwiedziny na wątku suni. Zdecydowanie Mikołaj musi jakiś kapci dokupić. Strasznie się ciesze że w ogromie tych psich nieszczęść zdarzają sie takie historie jak tutaj, że sa jeszcze tacy ludzie, którzy dają z siebie wszystko żeby uratowac niechcianego psiaka i dac mu kochający dom:loveu: Widac że łobuziara ma u Was cudownie. Serdecznie pozdrawiamy!!! Życzymy przede wszystkim zdrowia i udanej operacji Jazzy i wogóle wszystkiego naj!!! Quote
Recommended Posts