Bonsai Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Astaroth ma pełen hotelik i sporą kolejkę... można próbować wybadać jakie psiaki czekają w kolejce i być może uda się zamienić... Quote
mala3320 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 a umiesz to zrobić?? :) gdzie to wybadać?? kurcze robi się coraz trudniej a czasu coraz mniej :( Quote
Bonsai Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Napisałam do osoby, która jest pierwsza w kolejce. Tylko jak uda się zdobyć DT to pozostaje kolejny problem - mamy na tę chwilę 0 zł. ;) Żeby błagać ludzi o zwolnienie miejsca w hotelu, wolałabym by było coś już w tej kwestii wiadomo, by potem nie odkręcać wszystkiego z powodu braku kasy. Quote
mala3320 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Bonsai']Napisałam do osoby, która jest pierwsza w kolejce. Tylko jak uda się zdobyć DT to pozostaje kolejny problem - mamy na tę chwilę 0 zł. ;) Żeby błagać ludzi o zwolnienie miejsca w hotelu, wolałabym by było coś już w tej kwestii wiadomo, by potem nie odkręcać wszystkiego z powodu braku kasy.[/QUOTE] będę mogła załatwić jakieś 200 może nawet 300zł, jeśli by to starczyło na pierwszy miesiąc byłoby super postaram się jescze załatwić karmę....oczywiście poza tą co na start weźmie ze sobą ufok, jest też posłanie, trochę smakołyków problem będzie jednak z transportem, bo ja nie zmotoryzowana :( Quote
anita_happy Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 zapytajcie u yumanji...ona hotel otwiera...chłopak mógłby mieszkac z innnym psem ciapkiem i bylby happy... JESZCZE W KWESTI pozostania w domu... Próbowaliscie zostawiac terroryste w jednym pokoju..zamknietym - zamkniete rolety...albo klatka... u mnie pomagało - siedział panna ciszej...w klatce to wogóle jak trusia - ale Tekla ma padaczke i nie wpływało to na jej zdrowie dobrze :/ spróbijcie z kaltka..jak sie psu ograniczy powierzchnie to on bedzie musiał sie poddac...w katce wielka kosc do ciumkania i pare naszych ciuchów... serio u mnie działało...juz sie zastanawialm nad kupnem kabiny "malucha" - samochodu i umieszczenia go w pokoju :) w samochodzie tekla siedzi cicho i spi sobie..powyglada i spi dalej... Quote
mala3320 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 anita_happy jak można się skontaktować z yumanji, żeby dowiedzieć się czy przyjęła by go na swoje hotelowe salony?? :) Quote
Delph Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Możesz odezwać się na jej wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187399-gdzie%C5%9B-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostaj%C4%85-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-i-odzyskuj%C4%85-Wiare[/url] Albo wejdź w jej profil i kliknij po lewej stronie "wyślij wiadomość": [url]http://www.dogomania.pl/members/83905-yumanji[/url] A może dziewczyny macie do niej numer telefonu? Quote
Ninti Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Witajcie! A jakby tak zatrudnić kogoś na część przynajmniej dnia do opieki nad psem w zamian za jakąś inną pomoc, albo pieniądze, albo pokój np. ... Albo na dzień odprowadzać psa do kogoś, kto jest w domu, jakiejś starszej pani np. kochającej zwierzęta, a w zamian robić jej zakupy, sprzątnąć czy coś takiego. Na pewno ktoś taki się znajdzie, jakby dobrze poszukać. Taniej i dużo lepiej dla psa. Co o tym myślicie? Może zmienić treść ogłoszeń? Quote
Delph Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Taki był na początku plan, dlatego temat był w dziale "mają dom, ale potrzebują pomocy". Szukanie takiej osoby wcale łatwe nie jest, a do tego [B]mala3320 [/B]obawia się tego, że sytuacja może ją przerosnąć, bo wydłuży się na lata, mimo że miała być chwilowa... Zdrowie lubi płatać figle, niestety... Ale może niech jeszcze się wypowie w tym temacie, nie mnie decydować o losie psiaka :-([B] [/B] Quote
mala3320 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 na pierwszej stronie jest wszystko wyjaśnione i we wstępie i w dalszej rozmowie z dziewczynami...... mimo tego że z boku może się wydawać że chce oddać psa bo mi się znudził etc, to uwierzcie mi ze to nie jest tak jak może się wydawać....to nie była łatwa decyzja, ale przewałkowana i przemyślana na wszystkie strony przez wiele nocy :( Quote
mala3320 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 DT przepełnione, z ogłoszeń cisza a mi zostało juz tylko 5 dni :( powysyłałam zapytania do tymczasów z dogo, ale bezszansie (może dlatego ze jestem nowa) czekam już tylko na cud....... Quote
Ewanka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Dziewczyny, a pytałyście Igiełki ... ona jest chyba teraz wolna i może by się zgodzila na psiaka. Nie wiem, ale zapytać warto. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175698-Kujawy-Domowe-Zacisze-Sprawdzony-DT-za-dary-dla-małych-potrzebujących-suczek-zdjęcia[/URL] Quote
Ewanka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='mala3320']dzięki, wkleiłam jej wątek ....zobaczymy[/QUOTE] Trzymam kciuki, nie poddawaj się!!!!!!!!!!!!! ... z kazdej sytuacji jest jakies wyjście ;) Quote
Igiełka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ewanko dziękuje że o Mnie pomyślałaś a wiatr u Ciebie na koncie już nie hula? Biedny piesek ale pomóc nie mogę. A co do miejsca hmm... Quote
tripti Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='Igiełka']Ewanko dziękuje że o Mnie pomyślałaś a wiatr u Ciebie na koncie już nie hula? Biedny piesek ale pomóc nie mogę. A co do miejsca hmm...[/QUOTE] a piesek jest po kastracji? Quote
Asior Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 dziewczyny ja już podsyłam wątek Majce, może ubłagam ją o jakiś tekst, choć wątpię, ze w tej chwili będzie miała do tego głowę :( Quote
tripti Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='Asior']dziewczyny ja już podsyłam wątek Majce, może ubłagam ją o jakiś tekst, choć wątpię, ze w tej chwili będzie miała do tego głowę :([/QUOTE] a Iza to z natłoku czy coś się stało? Quote
Asior Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='tripti']a Iza to z natłoku czy coś się stało?[/QUOTE] ehhh wiele by mówić :( niestety Iza nie da rady, no nic pukam do Marysi.... ;) Quote
Recommended Posts