Angel Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 ostatnia 4 seria dzisiejszych zdjęć: teraz sunia wyglada z ta grzywa jak takie małe lwiątko :) Quote
Daga&Maks Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 cudownie się patrzy na to jaka ona teraz uśmiechnięta :) Quote
Pieseczkowo Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 I jest klasyczna westikowa żaba-to znaczy,że jej musiało być bardzo dobrze albo chciała chłodzić brzuszek :):) Quote
worty Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 SUPER SNIEZYNKA WILD WILD WEST...widac ze zyje.... Quote
alka6 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ciekawe czy w końcu uda się zidentyfikować ten tatuaż? Quote
Evelynkaa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Śliczna sunia, zadowolona, szczęśliwa :D o to chodziło. A jeśli chodzi o tatuaż to dla mnie początek to jest na bank W potem na pewno 7 ale jeszcze nad tą czwórką bym się zastanawiała czy to też czasem nie może być 6, trudno jest się zorientować jaką to czcionką jest pisane. Quote
Ewanka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Witaj Śnieżynko ... fotki dają nadzieję, że będzie już tylko lepiej, choć widać , że sunieczka jeszcze słabiutka. Trzymaj się maleńka !!!! :) Quote
Angel Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 zrobiłam nowy banerek dla śniezynki :) z ta usmiechnięta mina kto chce niech sie częśtuje! :D Quote
masuimi33 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 witam niuńka wygląda prześlicznie widać że teraz dopiero jest szczęśliwa kochani no czekam niecierpliwie na decyzję co z tym domkiem tymczasowym u pani Tereski lub ds?jakie są decyzje weta? pozdrawiam serdecznie Quote
masuimi33 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Angel']co do tego dt to sunia może do niego iść :) tylko jeszcze nie w przyszłym tygodniu myśle że gdzieś za tydzień. No chyba że do tego czasu dojdzie do siebie i bd mogla iść do ds! :) A w przyszłym tygodniu (już ustalone z wetem) bd miała robipone wszystkie badania (hormonalnr, tarczycy, krwi itp). Dziś byłam u suni-własnie przed chwilka wróciłam.. sunia była smutna ale gdy wzięłam ją na ręce odrazu ozyła zaczęła mnie lizać po rękach :) Dałam jej kroplówke z jedną pania na wzmocnienie no i miała dostac antybiotyk podskórny ale strasznie sie wyrywała i dostała tylko pół strzykawki.. po tym nizoralu ma lepszą sierść-bardziej miękką i wiadomo jest bardziej bielutka :)[/QUOTE] no to bosko bardzo się cieszę pozdrawiam Quote
Tia Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Śliczna suczka, widać że już trochę lepiej się czuje:) Quote
lika1771 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='masuimi33']witam niuńka wygląda prześlicznie widać że teraz dopiero jest szczęśliwa kochani no czekam niecierpliwie na decyzję co z tym domkiem tymczasowym u pani Tereski lub ds?jakie są decyzje weta? pozdrawiam serdecznie[/QUOTE] Wydaje mi sie ze to bardzo dobre rozwiazanie,P.Teresa jest cudotwórczynia w tych sprawach,jezeli tylko chce sunie wziasc to trzeba skorzystac. Quote
TERESA BORCZ Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 SPLENDOR, wszyscy byśmy chcieli. szukamy adresu, Trzeba wogóle zająć sie tymi pseudohodowlami, jest ich sporo i potrzebne są sankcje oficjalne, urzędowe. Citeczki wetikowe maja namiary na kilka chyba? Quote
masuimi33 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 splendor gdyby można było strzelałabym w tył głowy do takiego skur.... ale niestety sankcje ą takie małe i nawet jeśli sie złapie takiego to nie odczuje taki kary zbyt mocno.... Angel napisz co u suńki czy są jakieś nowe wiadomości od weta...jak te badania? Quote
Ewanka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Jak się miewa nasza Śniezynka :) ... jak minęła noc, jak wyniki? Quote
Angel Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 nie bylam u niej jeszcze.. postaram sie dizś pojechać ale nic nie obiecuje jest na dt i zajmują się nią dwie panie-oczywiscie ja tez :) nie wiem kiedy bd miec pobierana krew na te badania ale jak tylko sie dowiem napisze :) worty czy dowiedziałeś się już coś w sprawie tego tatuażu we Wrocławku ? Quote
Angel Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 właśnie wróciłam od sniezynki :) Droga była strasznie męczaca.. mimo że to 3 km w jedną strone to przy tym upale to uffff... ale opłacało się! Sunia jest zupełnie inna.. gdy ją zawołałam to już kukała na mnie a jak podeszłam to zaczęła merdać ogonkiem i lizać mnie po rękach.. wzięłam ja na spacer i przeżyłam szok! Sunia szła za mną bez smyczy :) a chwilami nawet biegała!! A przy jakiś nie wiem może 400 m tylko raz rozjechały się jej łapki! Z dnai na dzien jest coraz lepiej wczoraj dostała jeszcze reszte antybiotyku i kroplówke. Sunia przychodzi na zawołanie, merda ogonkiem, chodzi sama i bez smyczy i jest szczęśliwa! Gdy bawiłam sie z innymi psami to śnieżynka mały zazdrośnik kładła się przedemna zebym tylko ją głaskała a gdy wychodziłam chciała iść ze mną.. to było urocze.. i normalnie nie wiem czemu ale sie wzruszyłam... bo już sie do mnie przyzwyczaiła a przebywam z nią wcale nie długo.. chodzi za mną, cieszy sie na mój widok i wogóle normalnie sie w niej zakochałam :) gdybym tylko mogła wzięłabym ją ale niestety brak warunków i rodzice :( ale dopilnuje by miała najlepszy dom na swiecie.. Quote
Angel Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 dzisiejsza sesja: (nie zbyt wyraźne zdj bo robione telefonem) Quote
Angel Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 spójrzcie jaka szcześliwa! tutaj ja ze Śnieżynką załączam filmiki Śniezynki :) [video]http://tinypic.com/player.php?v=lwn4n&s=6[/video] Quote
lika1771 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Sliczna i ten filmik biedulka wzruszajace ze po tym co przeszła taka ufna do ludzi i merda jeszcze ogonkiem.Ulga ze juz bezpieczna Quote
lika1771 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Sliczna i ten filmik biedulka wzruszajace ze po tym co przeszła taka ufna do ludzi i merda jeszcze ogonkiem.Ulga ze juz bezpieczna:lol: Quote
Angel Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 własnie dla mnie też wzruszające... aż mi sie łzy do oczu zbierały jak szła za mną gdy wychodziłam a jak wsiadałam na rower a ona tak patrzyła sie na mnie jakbym miała ja wziąc.. kochana jest!:loveu: już chce mi sie beczec na myśl że niedługo bd musiała sie z nia rozstac :placz: kurcze niby tak krótko z nia przebywam ale obie sie do siebie już przywiązałyśmy.. moje kochanie maleńkie Quote
Recommended Posts