Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tylko tak na szybko napiszę,ponieważ grudniowa praca mnie zalewa:-(
odkładam już biżuterię na Ramzia i jeszcze jedną sunię,nie wiem,czy czasowo wyrobię z robieniem zdjęć itd do świąt,ale w styczniu możecie na mnie liczyć,choć będę się starała wytargać od życia kilka chwil w grudniu:-)
Trzymaj sie Ramziu,jesteś słodziak i tyle,a państwo zapewne kupią pluszaka,ponieważ nie sadzę aby byli aż tak głui i wzięli szczeniaka!!!!! Ramzio oddany,nie udana adobcja (o bosiu już napisłam aborcja,co ja wypisuję,już mi się od pracy styli zorłączają),ale wrócił cały i zdrów i to się liczy.

Posted

[quote name='anita_happy']ten białkowy koncentrat to
1 kg suszu = 3 kg miesa+200dag smalcu

jak nie pomieszałam...[/QUOTE]

Gdzie toto mozna kupic i jak podawac Chudzinie?

Posted

[quote name='daśka']ja tylko tak na szybko napiszę,ponieważ grudniowa praca mnie zalewa:-(
odkładam już biżuterię na Ramzia i jeszcze jedną sunię,nie wiem,czy czasowo wyrobię z robieniem zdjęć itd do świąt,ale w styczniu możecie na mnie liczyć,choć będę się starała wytargać od życia kilka chwil w grudniu:-)
Trzymaj sie Ramziu,jesteś słodziak i tyle,a państwo zapewne kupią pluszaka,ponieważ nie sadzę aby byli aż tak głui i wzięli szczeniaka!!!!! Ramzio oddany,nie udana adobcja (o bosiu już napisłam aborcja,co ja wypisuję,już mi się od pracy styli zorłączają),ale wrócił cały i zdrów i to się liczy.[/QUOTE]

Super.....:) czyli bazarek sie szykuje......

Posted

[quote name='yumanji']A my z Ramzesem idziemy zrobic sobie maseczke nawilzajaca.[/QUOTE]
Zwróćcie uwagę, że po tej maseczce wczoraj już na wątek nie wróciła... :hmmmm:

PS. Ostatni dzień bazarku na bezpłatne czworonogi u yumanji, zapraszamy. Link w stopce :)