Aimez_moi Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Oj Lolalola.......Ty jestes niemozliwa......:):) Napisz lepiej kiedy przyjezdzasz...... Quote
yumanji Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Na razie dostal Eukanube ,ktora moje psy zdobyly wlasna krwia.... Quote
yumanji Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Lolalola']ja przyjezdzam w czwarteczek:)[/QUOTE] w ktory czwarteczek? Quote
Aimez_moi Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='Lolalola']ja przyjezdzam w czwarteczek:)[/QUOTE] To moze chociaz Cioteczka zadzwoni.........:):):) Quote
Aimez_moi Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='yumanji']Na razie dostal Eukanube ,ktora moje psy zdobyly wlasna krwia....[/QUOTE] To super.........:) smakuje chlopakowi? Quote
Lolalola Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 no jak to ????w ten co bedzie:)tzn do polandu ma sie rozumiec,a pewnie,ze zadzwonie:) Quote
yumanji Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Aimez_moi']To super.........:) smakuje chlopakowi?[/QUOTE] Smakuje...pewnie... Quote
anita_happy Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ten białkowy koncentrat to 1 kg suszu = 3 kg miesa+200dag smalcu jak nie pomieszałam... Quote
daśka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ja tylko tak na szybko napiszę,ponieważ grudniowa praca mnie zalewa:-( odkładam już biżuterię na Ramzia i jeszcze jedną sunię,nie wiem,czy czasowo wyrobię z robieniem zdjęć itd do świąt,ale w styczniu możecie na mnie liczyć,choć będę się starała wytargać od życia kilka chwil w grudniu:-) Trzymaj sie Ramziu,jesteś słodziak i tyle,a państwo zapewne kupią pluszaka,ponieważ nie sadzę aby byli aż tak głui i wzięli szczeniaka!!!!! Ramzio oddany,nie udana adobcja (o bosiu już napisłam aborcja,co ja wypisuję,już mi się od pracy styli zorłączają),ale wrócił cały i zdrów i to się liczy. Quote
Aimez_moi Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='anita_happy']ten białkowy koncentrat to 1 kg suszu = 3 kg miesa+200dag smalcu jak nie pomieszałam...[/QUOTE] Gdzie toto mozna kupic i jak podawac Chudzinie? Quote
Aimez_moi Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='daśka']ja tylko tak na szybko napiszę,ponieważ grudniowa praca mnie zalewa:-( odkładam już biżuterię na Ramzia i jeszcze jedną sunię,nie wiem,czy czasowo wyrobię z robieniem zdjęć itd do świąt,ale w styczniu możecie na mnie liczyć,choć będę się starała wytargać od życia kilka chwil w grudniu:-) Trzymaj sie Ramziu,jesteś słodziak i tyle,a państwo zapewne kupią pluszaka,ponieważ nie sadzę aby byli aż tak głui i wzięli szczeniaka!!!!! Ramzio oddany,nie udana adobcja (o bosiu już napisłam aborcja,co ja wypisuję,już mi się od pracy styli zorłączają),ale wrócił cały i zdrów i to się liczy.[/QUOTE] Super.....:) czyli bazarek sie szykuje...... Quote
anita_happy Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Aimez_moi']Gdzie toto mozna kupic i jak podawac Chudzinie?[/QUOTE] możemy kupić 1kg za 1,5 zł magi sprawdza dokładnie co to to jest.. Quote
yumanji Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='anita_happy']możemy kupić 1kg za 1,5 zł magi sprawdza dokładnie co to to jest..[/QUOTE] Producent,nazwa,sklad i weterynarz zadecyduje. Quote
Aimez_moi Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Kochane.........pustamiska,pl................wystarczy kliknac w pusta miske aby nakarmic psiaka.......:) Quote
Lolalola Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 phiiiiii:)ja juz dawno klikam i na szerloka tez klikam:) Quote
Aimez_moi Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Nom......my z corka tez........ ale wiesz.......:):) Quote
yumanji Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 A my z Ramzesem idziemy zrobic sobie maseczke nawilzajaca. Quote
Lolalola Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='yumanji']A my z Ramzesem idziemy zrobic sobie maseczke nawilzajaca.[/QUOTE] nie prowokuj ciotencja,nie prowokuj;) Quote
bric-a-brac Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='yumanji']A my z Ramzesem idziemy zrobic sobie maseczke nawilzajaca.[/QUOTE] Zwróćcie uwagę, że po tej maseczce wczoraj już na wątek nie wróciła... :hmmmm: PS. Ostatni dzień bazarku na bezpłatne czworonogi u yumanji, zapraszamy. Link w stopce :) Quote
yumanji Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Aimez_moi napisał(a):Jak tam Ramzio? Zyje.Sika.Biega.Zart...Bonsai byla rano z kumpela beda zdjecia. Quote
yumanji Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='bric-a-brac']Zwróćcie uwagę, że po tej maseczce wczoraj już na wątek nie wróciła... :hmmmm: Bric-a-brac..stuknieta istoto Quote
bric-a-brac Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 yumanji napisał(a): Bric-a-brac..stuknieta istoto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts