Aimez_moi Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Jak Ramzio wyjdzie super na zdjeciach to ogloszenia trza robic....... Ile sie da i gdzie sie da...... Quote
Aimez_moi Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Wplata na Ramzia....... 12.12.2010...........Zofija.......10 zl. Bardzo..bardzo serdecznie dziekujemy......:):) Quote
daśka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 ja poproszę zdjęcia na maila Ramzia zrobię allegro....mój mail [email protected] Quote
kama210 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 yumanji - doszła karma dla Ramzesa ? i jak chłopaczyna po tych zabiegach łazienkowych ?? ... chyba od dziewczyn się nie może odpędzić ..:) Quote
yumanji Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 kama210 napisał(a):yumanji - doszła karma dla Ramzesa ? i jak chłopaczyna po tych zabiegach łazienkowych ?? ... chyba od dziewczyn się nie może odpędzić ..:) Karma doszla dzisiaj,a Ramzes pachnacy.Czekamy na zdjecia od Bonsai,jak sie kobita ogarnie,bo ciezki dzien ponoc dzis miala.Wysle Tobie i wkleisz. Quote
Lolalola Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 no to czekamy na te foty modela............. Quote
Bonsai Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 O, znalazłam wątek. :) Fotki postaram się wkleić jeszcze dziś - jak nie, to jutro ostatecznie. Tak średnio wyszły, bo robiłam je w domu, a nie wzięłam lampy. Ale jak wstawię, to same zweryfikujecie czy nadadzą sie do ogłoszeń. ;) Quote
yumanji Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Bonsai napisał(a):O, znalazłam wątek. :) Fotki postaram się wkleić jeszcze dziś - jak nie, to jutro ostatecznie. Tak średnio wyszły, bo robiłam je w domu, a nie wzięłam lampy. Ale jak wstawię, to same zweryfikujecie czy nadadzą sie do ogłoszeń. ;) Zweryfikuj. Quote
kama210 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='Bonsai']O, znalazłam wątek. :) Fotki postaram się wkleić jeszcze dziś - jak nie, to jutro ostatecznie. Tak średnio wyszły, bo robiłam je w domu, a nie wzięłam lampy. Ale jak wstawię, to same zweryfikujecie czy nadadzą sie do ogłoszeń. ;) jak ci będzie wygodniej ... to możesz mi wysłać [email protected] ... dziękujemy za zdjęcia :) Quote
yumanji Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Byl dzis wet,obejrzal Ramzesa i stw ,ze wyglada zdecydowanie chudziej niz pzred wyjazdem.Wrocilismy do punktu wyjscia.Hill'sa je,a Ariona,duze kulki,wydlubuje,skubaniutki. Quote
Betson Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 hej fanki Ramzesika:-) szkoda psiaka, ale tak jak już ktoś wcześniej napisał dobrze że wrócił do dobrych ludzi:-) właśnie zrobiłam przelew na konto Agnieszki, moją miesięczną deklarację 100 zł. mam nadzieję, że to trochę pomoże kochanemu Ramziowi. ucałujcie go ode mnie i mocno wyściskajcie:-) Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Ramzio Cwaniak.......:):) Hills mu lepiej smakuje........ a co z tym Arionem? Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Betson napisał(a):hej fanki Ramzesika:-) szkoda psiaka, ale tak jak już ktoś wcześniej napisał dobrze że wrócił do dobrych ludzi:-) właśnie zrobiłam przelew na konto Agnieszki, moją miesięczną deklarację 100 zł. mam nadzieję, że to trochę pomoże kochanemu Ramziowi. ucałujcie go ode mnie i mocno wyściskajcie:-) Boziu.....czy pomoze?......Kochana ...:):) bardzo pomoze ..widzisz co chlopak wyrabia z karma..... Quote
yumanji Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Aimez_moi napisał(a):Ramzio Cwaniak.......:):) Hills mu lepiej smakuje........ a co z tym Arionem? Ty sie tak,moja droga,nie denerwuj.Powoli Mu Arion wchodzi,ale wejdzie,spoko. Quote
Bonsai Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Na razie dwa zdjęcia (będę jeszcze ze trzy) - przepraszam, że tak na raty, ale powinnam się uczyć prawa publicznego gospodarczego, w czwartek mam kolokwium i jeszcze masa nauki! Ale znając życie, będę sobie jeszcze robiła sporo przerw, więc jeszcze dziś powinnam wstawić resztę Ramzesika. :razz: Arystokrata Gapcio Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Boziu.......jaki On jest cudny...... Jumanji.....:):) to bardzo piekny pies......:):) A jak se poradzisz z wciskaniem Mu Ariona? Quote
yumanji Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Aimez_moi napisał(a):Boziu.......jaki On jest cudny...... Jumanji.....:):) to bardzo piekny pies......:):) A jak se poradzisz z wciskaniem Mu Ariona? Aimez szybka ,jak blyskawica.Nie boj sie,jak mowi moj ex-maz,wcisne i on nawet to pzrezyje. Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 O ja Cie........:):) dobrze... to wciskaj...:) wciskaj....:):) A moze chlopakowi kupie na Gwiazdke obroze i smyczke?......:):) Quote
yumanji Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Aimez_moi napisał(a):O ja Cie........:):) dobrze... to wciskaj...:) wciskaj....:):) A moze chlopakowi kupie na Gwiazdke obroze i smyczke?......:):) Kup sobie perfumy lepiej:lol:on i tak lata po podworku,a na spacerki to na razie sa smycze. Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 E nie...... mam kilka sztuk...... Jak beda jutro w jedynym sklepie w miescie to Mu zakupie...... Quote
kama210 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 zdjęcia śliczne .... dziękujemy ... Aimez ja mam namiary na śliczne obroże ze skóry w Radomiu i smycze różne ... dzisiaj kupowałam Ricie i naszej małej z cieczką ... taniutko i fachowa robota ... myślałam o Ramzesie ale mi kasy dziś nie starczyło ... RITA dostała taką czerwoną http://allegro.pl/obroza-skorzana-3cm-producent-i1363276916.html, Lilka mniejszą ... Quote
Lolalola Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Wyglada bardzo dostojnie na tych fotach............piekny pies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
IVV Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 przepiekny!!! ma tyle klasy w sobie !!! prawdziwy Ramzes ;) jak mozna bylo takiego psa oddac ...ehhh Quote
Bonsai Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 No to jeszcze dwa: w pełnej okazałości i portret Quote
Recommended Posts