Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kama210 napisał(a):
yumanji - doszła karma dla Ramzesa ?

i jak chłopaczyna po tych zabiegach łazienkowych ?? ... chyba od dziewczyn się nie może odpędzić ..:)

Karma doszla dzisiaj,a Ramzes pachnacy.Czekamy na zdjecia od Bonsai,jak sie kobita ogarnie,bo ciezki dzien ponoc dzis miala.Wysle Tobie i wkleisz.

Posted

O, znalazłam wątek. :)
Fotki postaram się wkleić jeszcze dziś - jak nie, to jutro ostatecznie. Tak średnio wyszły, bo robiłam je w domu, a nie wzięłam lampy. Ale jak wstawię, to same zweryfikujecie czy nadadzą sie do ogłoszeń. ;)

Posted

Bonsai napisał(a):
O, znalazłam wątek. :)
Fotki postaram się wkleić jeszcze dziś - jak nie, to jutro ostatecznie. Tak średnio wyszły, bo robiłam je w domu, a nie wzięłam lampy. Ale jak wstawię, to same zweryfikujecie czy nadadzą sie do ogłoszeń. ;)

Zweryfikuj.

Posted

[quote name='Bonsai']O, znalazłam wątek. :)

jak ci będzie wygodniej ... to możesz mi wysłać [email protected] ...
dziękujemy za zdjęcia :)

Posted

hej fanki Ramzesika:-) szkoda psiaka, ale tak jak już ktoś wcześniej napisał dobrze że wrócił do dobrych ludzi:-) właśnie zrobiłam przelew na konto Agnieszki, moją miesięczną deklarację 100 zł. mam nadzieję, że to trochę pomoże kochanemu Ramziowi. ucałujcie go ode mnie i mocno wyściskajcie:-)

Posted

Betson napisał(a):
hej fanki Ramzesika:-) szkoda psiaka, ale tak jak już ktoś wcześniej napisał dobrze że wrócił do dobrych ludzi:-) właśnie zrobiłam przelew na konto Agnieszki, moją miesięczną deklarację 100 zł. mam nadzieję, że to trochę pomoże kochanemu Ramziowi. ucałujcie go ode mnie i mocno wyściskajcie:-)

Boziu.....czy pomoze?......Kochana ...:):) bardzo pomoze ..widzisz co chlopak wyrabia z karma.....

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ramzio Cwaniak.......:):) Hills mu lepiej smakuje........ a co z tym Arionem?

Ty sie tak,moja droga,nie denerwuj.Powoli Mu Arion wchodzi,ale wejdzie,spoko.

Posted

Na razie dwa zdjęcia (będę jeszcze ze trzy) - przepraszam, że tak na raty, ale powinnam się uczyć prawa publicznego gospodarczego, w czwartek mam kolokwium i jeszcze masa nauki! Ale znając życie, będę sobie jeszcze robiła sporo przerw, więc jeszcze dziś powinnam wstawić resztę Ramzesika. :razz:

Arystokrata

Gapcio

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Boziu.......jaki On jest cudny......
Jumanji.....:):) to bardzo piekny pies......:):)
A jak se poradzisz z wciskaniem Mu Ariona?

Aimez szybka ,jak blyskawica.Nie boj sie,jak mowi moj ex-maz,wcisne i on nawet to pzrezyje.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
O ja Cie........:):) dobrze... to wciskaj...:) wciskaj....:):)
A moze chlopakowi kupie na Gwiazdke obroze i smyczke?......:):)

Kup sobie perfumy lepiej:lol:on i tak lata po podworku,a na spacerki to na razie sa smycze.