Betson Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 szkoda Ramzesika:-( już myślałam, że znalazł dom...ja też wpłacę na niego swoją deklarację - 100 zł, tylko w piątek lub poniedziałek, ok? na to konto co zwykle? Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Betson']szkoda Ramzesika:-( już myślałam, że znalazł dom...ja też wpłacę na niego swoją deklarację - 100 zł, tylko w piątek lub poniedziałek, ok? na to konto co zwykle?[/QUOTE] Kochana......:) dzieki wielkie.....:):) konto to samo. Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Rodzinkowo....:):) witamy.....:):) Ramzes jest w polowie drogi..... bardzo grzeczny, spi albo udaje, ze spi....:) od czasu do czasu wyglada oknem..... troszke stoja w korku poniewaz byl wypadek..... Quote
Lolalola Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Witamy Cie na starych smieciach Ramzesku kochany..........................ciotkom smutno:( Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Smutno......becza caly dzien.....:( Quote
Lu_Gosiak Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 biedny pies....zabawka sie znudzila, wiec musi wrocic...szkoda słów:angryy: Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Ramzio przez jakis czas moze jesc karme Hillsa zmieszana z Arionem..... lepiej byloby gdyby jadl samego Hillsa bo okres zimowy a On tluszczyku nie ma nic a nic .... ale przy Jego apetycie nie damy rady finansowo na dwa worki 14kg Hillsa ID po 210 zl na miesiac..... Quote
Rodzinkowo Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Bardzo szkoda Ramzia ale mówią, że nic nie dzieje się bez przyczyny. To nie była rodzina dla niego, jeszcze się chłopak doczeka szczęśliwych lat u boku ukochanego państwa. Poczekamy a czas pokaże co szykuje dla niego los. Pozdrawiamy wszystkie cioteczki i wujostwo ;-) Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Oj.....aby tak bylo..... aby trafil sie domek, ktory pokocha Ramzia...... Juz niedlugo powinien dojechac do hotelu...... Quote
yumanji Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Rodzinkowo']Bardzo szkoda Ramzia ale mówią, że nic nie dzieje się bez przyczyny. To nie była rodzina dla niego, jeszcze się chłopak doczeka szczęśliwych lat u boku ukochanego państwa. Poczekamy a czas pokaże co szykuje dla niego los. Pozdrawiamy wszystkie cioteczki i wujostwo ;-)[/QUOTE] Witamy Szanownych Panstwa.... Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Samochod z Ramzesem wlasnie przebija sie na druga strone Wisly i zaraz beda sie kierowac w strone hotelu...... trafili na paskudna pogode.... Ramzes wyspal sie za wszytskie czasy i powolutku zaczyna sie nudzic....... na razie zajal sie ogladaniem kurtki kierowcy...... Quote
yumanji Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Wlasnie sie zastanawialam,co sie z Nimi dzieje... Quote
Lolalola Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 cos mi zdaje,ze Ramzes przyjedzie w tej kurtce...........:)wiem,ze zle sie stalo,to straszne i w ogole,ale wiem tez ze Ramzes na pewno sie ucieszy,w koncu wroci do kumpli i yumanji a ze psie serce kocha na zawsze to pewnie mu radosnie bedzie.............mam nadzieje,ze odpowiedzialny dom znajdzie sie dla niego w niedlugiej przyszlosci,po prostu to byli nie ci ludzie i koniec.....................:razz::mad: Quote
anita_happy Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='anita_happy']juz ma odepchaną!:) a ja wpadam z informacją...Ramzes ma sponsorke... na jego konto wpłynie [B]+300zł od Agnieszki W /fb/[/B] pudzina..musisz na konto pójść:) [B]yumanji, kama miała do ciebie dzwonić - chodzi o imienny rachunek za bude... jak bedziemy mieli imienny rachunek za bude na Stowarzyszenie to bedzie zwort KASY za zakup... SPRAWA PILNA...[/B] druga sprawa Aimez, jak pudzian potwierdzi wpłate Agnieszki +300zł trzeba chudzielcowi kupic karmę... worek Hilsa - 210zł worek innej karmy TRZEBA BEDZIE RAMZESOWi mieszac karmę... nie stać nas na 400zł za karmę! nie ma mowy..szczególnie, ze na ulicy sa juz 3 suki cięzarne! 2 astki, która zaginęly i nowa ruda kundlica!plus suka co kima w schronie-do odebrania na JUZ...bo miał byc pare dni..a jest juz miesiąc[/QUOTE] pudzian sprawdził +300 u Ramzesa...od Agnieszki W z fb jak sprawa imiennego rachunku? Quote
kama210 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 yumanji - wyślij mi dokładną nazwę tego Ariona, z którym będziemy mieszać Hillsa ... bo jutro zamówię .... Quote
kama210 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 pudzian zamówi karmę ... np. Hills i/d - [URL]http://allegro.pl/hill-s-hills-pd-canine-i-d-12kg-dostawa-i1357884838.html[/URL] + Arion /ale nie wiem jaką konkretnie / adres do yumanji , faktura na stowarzyszenie ... Quote
yumanji Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='kama210']yumanji - wyślij mi dokładną nazwę tego Ariona, z którym będziemy mieszać Hillsa ... bo jutro zamówię ....[/QUOTE] Kupcie mu jakakolwiek karme z sredniej polki,ktora ma sporo bialka i malo tluszczu.Tego Ariona,ktorego jadl nie moge znalezc w sklepach internetowych.Sa tylko worki po 15 kg za ponad 100 zl. Quote
kama210 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 .. mogłabyś wybrać jakąś od nich - [URL]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12211947[/URL] ja się nie znam zbytnio na karmach suchych ... to niech ktoś coś wybierze ... bo trzeba zamówić jutro .. bo szczupak nie ma karmy ... ... dojechał już ??? Quote
anita_happy Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 ja sie będę dopominac o rachunek imienny na bude..bo to ważna sprawa... to 450 zł - i taki rachunek by nas ratował - bo buda była by sfinansowana z wpłat na Stowarzyszenia..bez faktur/rachunków imiennych nie dostaniemy tych pieniędzy! Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Maja 15 km do hotelu........ Boziu.... jeszcze chwila..... Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Kochane a moze taka...[url]http://allegro.pl/arion-adult-maintenance-large-15kg-dostawa-i1345329912.html[/url] ja sie nie znam ale tam pisza cos bialku....... Quote
yumanji Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Aimez_moi']Kochane a moze taka...[url]http://allegro.pl/arion-adult-maintenance-large-15kg-dostawa-i1345329912.html[/url] ja sie nie znam ale tam pisza cos bialku.......[/QUOTE] Bedzie ok.Ma 25 proc bialka,malo tluszczu,duze rasy,cena przyzwoita. Quote
anita_happy Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [B]info z fb od Joanny J z Poznania /ta od TOŚKI:)/[/B] Przed adopcja Ramzesa deklarowałam nad nim wirtualną opiekę i chcę do tego wrócić. Przed chwilą przelałam pieniążki na konto Kacpra (jak poprzednio). Quote
Lolalola Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 czyli jednak nie jest tak zle.......jakis aniolek czuwa nad Ramzesem............... Quote
yumanji Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Wrocil,ucieszyl sie bardzo,przywital z moim starszym synem,obsikal sciane,dostal po uszach...Troche byl wystraszony ,jak go wpuscilam na podworko i zaczelo go obwachiwac 10 psow,ale po chwili juz bylo ok.Inaczej pachnie,ale swojak.A w domu mi na kolana prawie wlazil. W torbie z ktora pzryjechal nie ma,niestety,ksiazeczki zdrowia.Prosze spytac Panstwa R,moze zapomnieli i dosla. Dzis spi w lazience. Quote
Recommended Posts