Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szkoda Ramzesika:-( już myślałam, że znalazł dom...ja też wpłacę na niego swoją deklarację - 100 zł, tylko w piątek lub poniedziałek, ok? na to konto co zwykle?

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Betson']szkoda Ramzesika:-( już myślałam, że znalazł dom...ja też wpłacę na niego swoją deklarację - 100 zł, tylko w piątek lub poniedziałek, ok? na to konto co zwykle?[/QUOTE]

Kochana......:) dzieki wielkie.....:):)
konto to samo.

Posted

Rodzinkowo....:):) witamy.....:):)
Ramzes jest w polowie drogi..... bardzo grzeczny, spi albo udaje, ze spi....:) od czasu do czasu wyglada oknem.....
troszke stoja w korku poniewaz byl wypadek.....

Posted

Ramzio przez jakis czas moze jesc karme Hillsa zmieszana z Arionem..... lepiej byloby gdyby jadl samego Hillsa bo okres zimowy a On tluszczyku nie ma nic a nic .... ale przy Jego apetycie nie damy rady finansowo na dwa worki 14kg Hillsa ID po 210 zl na miesiac.....

Posted

Bardzo szkoda Ramzia ale mówią, że nic nie dzieje się bez przyczyny. To nie była rodzina dla niego, jeszcze się chłopak doczeka szczęśliwych lat u boku ukochanego państwa. Poczekamy a czas pokaże co szykuje dla niego los. Pozdrawiamy wszystkie cioteczki i wujostwo ;-)

Posted

[quote name='Rodzinkowo']Bardzo szkoda Ramzia ale mówią, że nic nie dzieje się bez przyczyny. To nie była rodzina dla niego, jeszcze się chłopak doczeka szczęśliwych lat u boku ukochanego państwa. Poczekamy a czas pokaże co szykuje dla niego los. Pozdrawiamy wszystkie cioteczki i wujostwo ;-)[/QUOTE]

Witamy Szanownych Panstwa....

Posted

Samochod z Ramzesem wlasnie przebija sie na druga strone Wisly i zaraz beda sie kierowac w strone hotelu...... trafili na paskudna pogode.... Ramzes wyspal sie za wszytskie czasy i powolutku zaczyna sie nudzic....... na razie zajal sie ogladaniem kurtki kierowcy......

Posted

cos mi zdaje,ze Ramzes przyjedzie w tej kurtce...........:)wiem,ze zle sie stalo,to straszne i w ogole,ale wiem tez ze Ramzes na pewno sie ucieszy,w koncu wroci do kumpli i yumanji a ze psie serce kocha na zawsze to pewnie mu radosnie bedzie.............mam nadzieje,ze odpowiedzialny dom znajdzie sie dla niego w niedlugiej przyszlosci,po prostu to byli nie ci ludzie i koniec.....................:razz::mad:

Posted

[quote name='anita_happy']juz ma odepchaną!:)

a ja wpadam z informacją...Ramzes ma sponsorke...
na jego konto wpłynie [B]+300zł od Agnieszki W /fb/[/B]

pudzina..musisz na konto pójść:)

[B]yumanji, kama miała do ciebie dzwonić - chodzi o imienny rachunek za bude...
jak bedziemy mieli imienny rachunek za bude na Stowarzyszenie to bedzie zwort KASY za zakup...
SPRAWA PILNA...[/B]

druga sprawa Aimez, jak pudzian potwierdzi wpłate Agnieszki +300zł
trzeba chudzielcowi kupic karmę...
worek Hilsa - 210zł
worek innej karmy
TRZEBA BEDZIE RAMZESOWi mieszac karmę...
nie stać nas na 400zł za karmę! nie ma mowy..szczególnie, ze na ulicy sa juz 3 suki cięzarne!
2 astki, która zaginęly i nowa ruda kundlica!plus suka co kima w schronie-do odebrania na JUZ...bo miał byc pare dni..a jest juz miesiąc[/QUOTE]

pudzian sprawdził +300 u Ramzesa...od Agnieszki W z fb

jak sprawa imiennego rachunku?

Posted

pudzian zamówi karmę ... np. Hills i/d - [URL]http://allegro.pl/hill-s-hills-pd-canine-i-d-12kg-dostawa-i1357884838.html[/URL]
+ Arion /ale nie wiem jaką konkretnie /

adres do yumanji , faktura na stowarzyszenie ...

Posted

[quote name='kama210']yumanji - wyślij mi dokładną nazwę tego Ariona, z którym będziemy mieszać Hillsa ... bo jutro zamówię ....[/QUOTE]

Kupcie mu jakakolwiek karme z sredniej polki,ktora ma sporo bialka i malo tluszczu.Tego Ariona,ktorego jadl nie moge znalezc w sklepach internetowych.Sa tylko worki po 15 kg
za ponad 100 zl.

Posted

.. mogłabyś wybrać jakąś od nich - [URL]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12211947[/URL]

ja się nie znam zbytnio na karmach suchych ...

to niech ktoś coś wybierze ... bo trzeba zamówić jutro .. bo szczupak nie ma karmy ...

... dojechał już ???

Posted

ja sie będę dopominac o rachunek imienny na bude..bo to ważna sprawa...
to 450 zł - i taki rachunek by nas ratował - bo buda była by sfinansowana z wpłat na Stowarzyszenia..bez faktur/rachunków imiennych nie dostaniemy tych pieniędzy!

Posted

[quote name='Aimez_moi']Kochane a moze taka...[url]http://allegro.pl/arion-adult-maintenance-large-15kg-dostawa-i1345329912.html[/url]
ja sie nie znam ale tam pisza cos bialku.......[/QUOTE]

Bedzie ok.Ma 25 proc bialka,malo tluszczu,duze rasy,cena przyzwoita.

Posted

[B]info z fb od Joanny J z Poznania /ta od TOŚKI:)/[/B]

Przed adopcja Ramzesa deklarowałam nad nim wirtualną opiekę i chcę do tego wrócić. Przed chwilą przelałam pieniążki na konto Kacpra (jak poprzednio).

Posted

Wrocil,ucieszyl sie bardzo,przywital z moim starszym synem,obsikal sciane,dostal po uszach...Troche byl wystraszony ,jak go wpuscilam na podworko i zaczelo go obwachiwac 10 psow,ale
po chwili juz bylo ok.Inaczej pachnie,ale swojak.A w domu mi na kolana prawie wlazil.
W torbie z ktora pzryjechal nie ma,niestety,ksiazeczki zdrowia.Prosze spytac Panstwa R,moze zapomnieli i dosla.
Dzis spi w lazience.