Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
No.... ja przepraszam bardzo..... ale czy to nie za szybko?.......:):):)

Aimez..nie badz zacofana,niech Cie corka uswiadomi troche...sa dorosli...a Ona jest wysterylizowana

Posted

kto napisze ładny tekst dla Ramzesa ?? plisss ... albo chociaż napisze jakiś szkic łatwiej będzie mi obrobić ... ja wstawię go na kilka portali z ogłoszeniami .... nabieram po mału wprawy ...

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Dobrze, ze Jumanji ma duza lazienke........:):)

On wyleci ,jak bedzie mi dalej obgryzal sztachety.To nowy plot,ktory kosztowal majatek!Powiedzcie Mu.Widzialam przez okno,ze to on.

Posted

yumanji napisał(a):
On wyleci ,jak bedzie mi dalej obgryzal sztachety.To nowy plot,ktory kosztowal majatek!Powiedzcie Mu.Widzialam przez okno,ze to on.

Mówimy mu :lol:
Ramzes, jesteś szlachcicem, nie wypada Ci gryźć sztachet:diabloti: A już zwłaszcza wtedy, gdy Cię podglądają!

A już poważniej, może tam od wewnętrznej strony przybić jakąś sklejkę z drewna? On tylko tam przy wejściu gryzie, gdzie widziałam?

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Mówimy mu :lol:
Ramzes, jesteś szlachcicem, nie wypada Ci gryźć sztachet:diabloti: A już zwłaszcza wtedy, gdy Cię podglądają!

A już poważniej, może tam od wewnętrznej strony przybić jakąś sklejkę z drewna? On tylko tam przy wejściu gryzie, gdzie widziałam?

Nie ,poszedl juz troche dalej.Lataja z Bartosem po obydwu stronach plotu i szaleja.Bartosz jest od soboty na nowych lekach i po raz pierwszy od 2 m-y zaczal uzywac tej chorej nogi.Biega caly dzien,jak
wariat.A Ramzes razem z Nim.

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Który Bartosz, ten z chorym kręgosłupem? Biega?:crazyeye:

Ten stary On-ek..ale to nie kregoslup jest problemem,tylko nowotwor kosci...biega,jak wsciekly..czy ja go szczepilam?:crazyeye:

Posted

bric-a-brac napisał(a):
O jej, to dobra odmiana, niech ma trochę psiej radości z życia, bidulek. Nie wyglądał wtedy jakby w ogóle mógł jeszcze kiedyś biegać... Oby tak mu zostało!

Wet jest w szoku..ale Bartosz to twardziel