yumanji Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Aimez_moi napisał(a):O kurcze....... i jak sobie poradzilas? Zabilam jakimis dyktami,ale dla kaukaza to nic...musze jak najszybciej zalatwic pleksi. Quote
Aimez_moi Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Mhy.......to masz nieciekawie...... A Ramzio jak tam? Quote
yumanji Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Aimez_moi napisał(a):Mhy.......to masz nieciekawie...... A Ramzio jak tam? Ramzio ok,ma dziewczyne.Mieszkaja razem. Quote
Aimez_moi Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 No.... ja przepraszam bardzo..... ale czy to nie za szybko?.......:):):) Quote
yumanji Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Aimez_moi napisał(a):No.... ja przepraszam bardzo..... ale czy to nie za szybko?.......:):):) Aimez..nie badz zacofana,niech Cie corka uswiadomi troche...sa dorosli...a Ona jest wysterylizowana Quote
Aimez_moi Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Ok.....:) Nalezy sie chlopakowi troszke rozrywki...... Quote
sisay Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ukradam bez pytania piękne fotki Ramzesa do profilu na Facebooku :) Zapraszam, profil ma nazwę adopcjerr Quote
Aimez_moi Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 ma-ja napisał(a):Ukradam bez pytania piękne fotki Ramzesa do profilu na Facebooku :) Zapraszam, profil ma nazwę adopcjerr Super.....:) wspaniale.....:):) Quote
Aimez_moi Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Tak....Tak.....Ksieciunio......Kochany......:) Quote
Aimez_moi Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 A co Ty Ramziu dzisiaj taki samiutki....... Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Ramzes.....:) co tam u Was bo pogoda szaleje? Quote
yumanji Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Aimez_moi napisał(a):Ramzes.....:) co tam u Was bo pogoda szaleje? Wiatr,zimno.Ramzes grzeje tylek w lazience. Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 To fajnie......i jaka masz ozdobe lazienki ......:) Quote
IVV Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 dobrze ,ze ten chudzielec na dworze nie jest Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Dobrze, ze Jumanji ma duza lazienke........:):) Quote
kama210 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 kto napisze ładny tekst dla Ramzesa ?? plisss ... albo chociaż napisze jakiś szkic łatwiej będzie mi obrobić ... ja wstawię go na kilka portali z ogłoszeniami .... nabieram po mału wprawy ... Quote
yumanji Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Aimez_moi napisał(a):Dobrze, ze Jumanji ma duza lazienke........:):) On wyleci ,jak bedzie mi dalej obgryzal sztachety.To nowy plot,ktory kosztowal majatek!Powiedzcie Mu.Widzialam przez okno,ze to on. Quote
bric-a-brac Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 yumanji napisał(a):On wyleci ,jak bedzie mi dalej obgryzal sztachety.To nowy plot,ktory kosztowal majatek!Powiedzcie Mu.Widzialam przez okno,ze to on. Mówimy mu :lol: Ramzes, jesteś szlachcicem, nie wypada Ci gryźć sztachet:diabloti: A już zwłaszcza wtedy, gdy Cię podglądają! A już poważniej, może tam od wewnętrznej strony przybić jakąś sklejkę z drewna? On tylko tam przy wejściu gryzie, gdzie widziałam? Quote
yumanji Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 bric-a-brac napisał(a):Mówimy mu :lol: Ramzes, jesteś szlachcicem, nie wypada Ci gryźć sztachet:diabloti: A już zwłaszcza wtedy, gdy Cię podglądają! A już poważniej, może tam od wewnętrznej strony przybić jakąś sklejkę z drewna? On tylko tam przy wejściu gryzie, gdzie widziałam? Nie ,poszedl juz troche dalej.Lataja z Bartosem po obydwu stronach plotu i szaleja.Bartosz jest od soboty na nowych lekach i po raz pierwszy od 2 m-y zaczal uzywac tej chorej nogi.Biega caly dzien,jak wariat.A Ramzes razem z Nim. Quote
bric-a-brac Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Który Bartosz, ten z chorym kręgosłupem? Biega?:crazyeye: Quote
yumanji Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 bric-a-brac napisał(a):Który Bartosz, ten z chorym kręgosłupem? Biega?:crazyeye: Ten stary On-ek..ale to nie kregoslup jest problemem,tylko nowotwor kosci...biega,jak wsciekly..czy ja go szczepilam?:crazyeye: Quote
bric-a-brac Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 O jej, to dobra odmiana, niech ma trochę psiej radości z życia, bidulek. Nie wyglądał wtedy jakby w ogóle mógł jeszcze kiedyś biegać... Oby tak mu zostało! Quote
yumanji Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 bric-a-brac napisał(a):O jej, to dobra odmiana, niech ma trochę psiej radości z życia, bidulek. Nie wyglądał wtedy jakby w ogóle mógł jeszcze kiedyś biegać... Oby tak mu zostało! Wet jest w szoku..ale Bartosz to twardziel Quote
IVV Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ksieciunio na pierwsza :) on te sztachety moze jako wykalaczki uzywa ? maniery panskie co sie dziwic ;) Quote
Recommended Posts