Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jestem na zaproszenie P. Teresy. Dino piękny !! Trzymam kciuki, żeby los zmienił się dla niego na jeszcze lepszy. Stałej deklaracji niestety nie mogę złożyć, bo w związku z pewną inwestycją musiałam kilka deklaracji odwołać. Ale jednorazowo 50 zł. dla wielkopsa mogę dorzucić.
Poproszę o numer konta na pw.

Posted

nie dam rady wspomóc finansowo ..przykro mi

dziewczyny jak robicie bazarki , MUSICIE napisać w tytule DO KIEDY BAZAREK ...niestety , modzi bazarki bezterminowe zamykają :roll:

Posted

Ja deklaruję 5 złotych. Przepraszam, że tak nędznie, ale remontujemy dom po zalaniu w maju. Wiem, że to grosik. Cajus pomagał mi już nie raz, więc nie będę obojętna na jego apel.

Poproszę zatem o nr konta.

:)

Posted

[quote name='aka_nina']Podziękujcie użytkownikowi Viris.[/QUOTE]

Viris to moderator. Na prawdę fajna, ale może faktycznie był jakiś błąd w wystawianym bazarku? Nie ma co się wkurzać. Trzeba poprawić bazarek:)

Posted

[quote name='elmira']Viris to moderator. Na prawdę fajna, ale może faktycznie był jakiś błąd w wystawianym bazarku? Nie ma co się wkurzać. Trzeba poprawić bazarek:)[/QUOTE]
Dziś mam zły dzień. Wszędzie kłody pod nogi. Mogła wysłać mi pw, żebym poprawiła a wolała zablokować bazar.

Posted

Zaprosiła mnie Teresa , nie pomogę zbyt wiele niestety ale podnosić i rozsyłać będę .
Jeżeli Dino przez dłuższy czas nie znajdzie domu , to pod koniec lipca mogę przekazać jakieś moje prace na bazarek ale niestety ktoś by musiał go poprowadzić :( bo ja już za dużo wzięłam na siebie i nie wyrabiam się czasowo .