Jola i Czterołapy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Teraz jest idealnie! P.S. Możesz być pewna, że będę Cię nudzić o banerki dla kolejnych psiaków, bo Twoje banerki podobaja mi się bardzo :) Quote
paoiii Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Banerek śliczny tylko nie wiem jak go dodać :(, wogóle poradzcie mi bo moja znajoma pytała czy nie chce szczeniaka i dowiedziałam sie, że jej (chyba cioci) suczka(BERNEŃSKI PIES PASTERSKI) się oszczeniła i ma 11 dzieciaków. Powiedziała tez ze jesli ich nie wydadzą szybko to chyba będą musieli je uspic ;( co o tym sądzicie, czy moze lepiej dac je do schronu to młode rasowce to moze by szybko poszły... Quote
Jola i Czterołapy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Żeby dodać banerek, kliknij "Odpowiedź z Cytatem" tego postu, w którym jest banerek i skopiuj do swojej sygnatury :) Quote
LadyK Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 paoiii, jak tutaj napiszesz może znajdą się wła. skoro są rasowe. Sama bym wzięła, gdyby nie to, że za daleko i mama by nie była zadowolona, że wielki kudłaty pies zagląda jej do garnków :D:D:D Co u Pandorki? Quote
Jola i Czterołapy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Oczywiście, że lepiej oddać do schronu! Jeszcze lepiej poszukać im domów. Ogłosić, że są do oddania na forum szwajcarów: http://www.szwajcary.com/ Możesz podać jakiś kontakt do właścicielki tych szczeniaków? Wiesz o nich coś wiecej? W jakim są wieku? Quote
Julian Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Paoii-co Ty mówisz o tych berneńczykach,daj szybko kontakt do tej Pani.Jakie uśpienie,jakie schronisko ,bernusie znajdą pomoc!!!!!! Quote
LadyK Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Postaraj się o zdjęcia. Ja coś spróbuję ogłosić tylko kontakt. Damy radę ;) Quote
paoiii Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Tzn powiem tak, narazie do tej koleżanki nie moge się dodzwonic. Jak bede sie z nią kontaktowała to podam dane wiek itd, raczej narazie bedzie to przeze mnie wszytsko bo szczerze jeszcze z włascicielami nie rozmawiałam i nie wiem jaki mają do tego stosunek, ale wszystkiego sie dowiem. Najpózniej jutro będe chciała podać konkrety by mozna było zacząc jakies działania. Postaram sie równiez o zdjecia. Nie wykluczam równiez ze państwo nie będą chcieli mojej pomocy :( lub poprostu sami wydadzą psy :) Quote
paoiii Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Narazie tak tylko chciałam zobaczyć czy bedziecie widziały jakis sens w tym, ale widze wielki angaż więc sie ciesze.. Nie chce się tym państwu tak narzucać więc poprostu porozmawiam z kolezanką ew z nimi pozniej i bede pisała na bierząco :) Quote
LadyK Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dobra. To czekamy. I nie zapominajmy, że to temat Pandory! Quote
paoiii Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 własnie ja przepraszam że tak się wcięłam z tymi szczeniakami ale poprostu wziełam temat gdzie sie udzielałam :) wybaczcie Quote
Julian Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Czekamy na wiadomość,dziękujemy i traktujemy sprawę berniątek:shake: bardzo poważnie. Quote
_Goldenek2 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 To dziwne naprawdę, że sunia nadal czeka na dom.... Quote
paoiii Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Wracam do sprawy małych berneńczyków. Niestety obawiam się że mam złe wieści, ponieważ okazało sie ze własciciele to znajomi tej "cioci" mojej koleżanki i ona miała nie aktualne wiadomości. Okazało sie ze psiaki jesli nie pojdą to wtorku(tego co był) nie znajdą domu to niestety w środe będą uśpione.. :( Napisałam dziś pilnego maila z nadzieją ze moze jest szansa jeszcze i czekam na odpowiedz od włascicieli i z niecierpliwością czekam. Jesli będzie za pozno to wielka szkoda.. mimo wszystko jestem wam wdzieczna za zainteresowanie!:loveu: Jesli czegos sie dowiem to dam znać... Quote
paoiii Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Pieski były lub mam nadzieje jeszcze są bardzo malutkie, są mieszane nie tak jak sądziłam rasowce.. Tata rasowy berneńczyk mama taka troszke inna. Jeśli dostane upragnioną wiadomość ze nie jest zapozno to wkleję zdjecia. I przede wszystkim nadal trzymam kciuki za Pandorke!!!!(jak narazie nie dostałam zadnego odzewu z ogłoszen w jej sprawie) Quote
Jola i Czterołapy Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='paoiii'] I przede wszystkim nadal trzymam kciuki za Pandorke!!!!(jak narazie nie dostałam zadnego odzewu z ogłoszen w jej sprawie)[/QUOTE] To bardzo dziwne. Wprawdzie nie jest to rasa popularna w Polsce..., ale żeby aż taka cisza? Quote
Ank@ Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 o tych szczeniakach była mowa na krakowskim wątku .... Quote
paoiii Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Ank@']o tych szczeniakach była mowa na krakowskim wątku ....[/QUOTE] jak to była???? Quote
paoiii Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Szczeniaki nie zostały naszczęscie uspione wszystkie mają nowe domki :)! Quote
paoiii Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 będzie ktos dzis w schronie koło godziny 15/16? Quote
Ank@ Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='paoiii']Szczeniaki nie zostały naszczęscie uspione wszystkie mają nowe domki :)![/QUOTE] szczerze powiedziawszy nie wierzę, 11 szczeniąt nie mogło znaleźć domów w tak szybkim tempie, szczególnie że są to kundle i wyrosną na ogromne psy. Pewnie poszły byle gdzie ... szkoda mi ich. Quote
Recommended Posts