Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ank@']szczerze powiedziawszy nie wierzę,
11 szczeniąt nie mogło znaleźć domów w tak szybkim tempie, szczególnie że są to kundle i wyrosną na ogromne psy. Pewnie poszły byle gdzie ... szkoda mi ich.[/QUOTE]

Czy ja wiem czy odrazu musimy zakładać najgorsze..? ja dowiedziałam się o nich w srode ale one juz mają z pare tygodniu wiec własciciele mieli czas na znalezienie im nowych domów pozatym pare było juz zaklepanych jak sie dowiedziałam.

Posted

Przykro mi że odezwałam się tylko dwa razy, zaglądam do kilku psiaków na raz i jeszcze prowadzę profil psiaków do adopcji z miasta którego pochodzę więc tak wyszło. Do tego na forum wielka awantura jak to zawsze bywa, ale szczerze mówiąc sama jestem zdziwiona że brak reakcji od strony ludzi z forum.
Ale mam dobre wiesci, skontaktujcie się z Barbarą. Na forum zostawiła wiadomość z numerem telefonu. Być moze kogoś będzie miała. Myslę ze chodzi o pana który chciał sharpika tyle że czarnego, ale moze Basia go przekona do Pandorki.
Koniecznie dzwońcie do niej. To bardzo miła kobietka.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Alexandra29']
Ale mam dobre wiesci, skontaktujcie się z Barbarą. Na forum zostawiła wiadomość z numerem telefonu. Być moze kogoś będzie miała. Myslę ze chodzi o pana który chciał sharpika tyle że czarnego, ale moze Basia go przekona do Pandorki.
Koniecznie dzwońcie do niej. To bardzo miła kobietka.
Pozdrawiam
Dziękujemy, Olu!!!

Julian! Widzisz to??? Dzwonisz Ty, czy Ewa? ;)

Posted

Już wczoraj rozmawiałam z P.Olą.Bardzo miło mi było poznać osobę naprawdę kompetentną.Rozmawiała także p.Ewa,z p.Olą,ale z przyszłym właścicielem niestety nie doszło do porozumienia.Dalej czekamy i szukamy!

Posted

[quote name='Julian']:shake: nie poddamy się!!!![/QUOTE]

Oczywiście, że nie wolno się poddawać. To śliczny, młody psiak. Znajdzie wspaniały dom. Gdybyśmy tak łatwo odpuszczali - to wszystkie zabiedzone, stare lub chore psy należałoby od razu uśpić... A dzięki determinacji wielu z nas - znajdują domy i są szczęśliwe :)

Posted

Wielkie dzięki za zaproszenie!:) Wysylam osobie, ktora byla kiedys zainteresowana shar peiem koniecznie suczka, poniewaz ma samca, ktory nie zgodzilby sie z innym psem. Czy sunia jest wysterylizowana?przepraszam jesli o tym gdzies pisze ale nie dam rady przeczytac..

Posted

Ogłoszenia przeglądane ponad 1000 razy,ale efektu żadnego.Może sprawiły to wakacje,może mała znajomość rasy ,a może powinnam wymyśleć jeszcze coś innego np.ogłoszenie w czasopiśmie Psy!!!

Posted

paoiii
Ja na forum pomocy shar-pei,allegro i alegratka,Jola+Reni+Sari wiele innych for,Paolii podała wcześniej w tym wątku adresy ogłoszeń.Jest już ich trochę!!!