_Goldenek2 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Szukam pilnie kogoś kto bywa w schronisku w Olkuszu. Proszę o PW. Quote
paoiii Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Ank@']szczerze powiedziawszy nie wierzę, 11 szczeniąt nie mogło znaleźć domów w tak szybkim tempie, szczególnie że są to kundle i wyrosną na ogromne psy. Pewnie poszły byle gdzie ... szkoda mi ich.[/QUOTE] Czy ja wiem czy odrazu musimy zakładać najgorsze..? ja dowiedziałam się o nich w srode ale one juz mają z pare tygodniu wiec własciciele mieli czas na znalezienie im nowych domów pozatym pare było juz zaklepanych jak sie dowiedziałam. Quote
Alexandra29 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Jejku u suni nie ma zmian? Nikt się nie zainteresował? Macie ogłoszenie na alegratka? alegro? Dajcie znać. Quote
Julian Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Chwilkę była tu cisza,ale nie poddamy się!!! Pandora ma ogłoszenie na Allegro!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1098298523 Trzymajmy kciuli!!!! Quote
LadyK Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Na pewno pomoże! Na allegro dużo ludzi patrzy na psy rasowe nierodowodowe, co prawda raczej szczeniaki, ale może ktoś się znajdzie... Quote
Jola i Czterołapy Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Mocno trzymamy kciuki za powodzenie ogłoszenia Pandorki :) Quote
Julian Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Liczę bardzo na to ogłoszenie! Jestem rozczarowana reakcją forum Shar-pei! Quote
Jola i Czterołapy Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Wcale nie dziwię się Twojemu rozczarowaniu. Tylu uczestników forum i tylko Ola zainteresowała się na tyle, żeby napisać dwa posty :( Quote
Alexandra29 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Przykro mi że odezwałam się tylko dwa razy, zaglądam do kilku psiaków na raz i jeszcze prowadzę profil psiaków do adopcji z miasta którego pochodzę więc tak wyszło. Do tego na forum wielka awantura jak to zawsze bywa, ale szczerze mówiąc sama jestem zdziwiona że brak reakcji od strony ludzi z forum. Ale mam dobre wiesci, skontaktujcie się z Barbarą. Na forum zostawiła wiadomość z numerem telefonu. Być moze kogoś będzie miała. Myslę ze chodzi o pana który chciał sharpika tyle że czarnego, ale moze Basia go przekona do Pandorki. Koniecznie dzwońcie do niej. To bardzo miła kobietka. Pozdrawiam Quote
Jola i Czterołapy Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Alexandra29'] Ale mam dobre wiesci, skontaktujcie się z Barbarą. Na forum zostawiła wiadomość z numerem telefonu. Być moze kogoś będzie miała. Myslę ze chodzi o pana który chciał sharpika tyle że czarnego, ale moze Basia go przekona do Pandorki. Koniecznie dzwońcie do niej. To bardzo miła kobietka. Pozdrawiam Dziękujemy, Olu!!! Julian! Widzisz to??? Dzwonisz Ty, czy Ewa? ;) Quote
Julian Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Już wczoraj rozmawiałam z P.Olą.Bardzo miło mi było poznać osobę naprawdę kompetentną.Rozmawiała także p.Ewa,z p.Olą,ale z przyszłym właścicielem niestety nie doszło do porozumienia.Dalej czekamy i szukamy! Quote
Alexandra29 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Chyba z panią Basią:-) a nie z Olą. Hmm szkoda ze nie wypaliło, a taką miałam nadzieję. Miejmy nadzieję że ktoś z alegratki się odezwie Quote
Alexandra29 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Co tam ślicznoto u Ciebie? Czy coś się ruszyło? Wierzę ze znajdziesz wspaniały domek! Quote
_Goldenek2 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Julian']:shake: nie poddamy się!!!![/QUOTE] Oczywiście, że nie wolno się poddawać. To śliczny, młody psiak. Znajdzie wspaniały dom. Gdybyśmy tak łatwo odpuszczali - to wszystkie zabiedzone, stare lub chore psy należałoby od razu uśpić... A dzięki determinacji wielu z nas - znajdują domy i są szczęśliwe :) Quote
Asia_Klero Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Wielkie dzięki za zaproszenie!:) Wysylam osobie, ktora byla kiedys zainteresowana shar peiem koniecznie suczka, poniewaz ma samca, ktory nie zgodzilby sie z innym psem. Czy sunia jest wysterylizowana?przepraszam jesli o tym gdzies pisze ale nie dam rady przeczytac.. Quote
Julian Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Tak Pandora jest po sterylce ,jest zdrowa i zachowuje się bardzo dobrze Quote
Alexandra29 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Dziewczyny co u niuni? Jakieś nowe wiadomości? Był odzew z ogłoszeń? Quote
Jola i Czterołapy Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Nic nowego do mnie nie dotarło... Może Julian coś wie i napisze? ;) Quote
Julian Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ogłoszenia przeglądane ponad 1000 razy,ale efektu żadnego.Może sprawiły to wakacje,może mała znajomość rasy ,a może powinnam wymyśleć jeszcze coś innego np.ogłoszenie w czasopiśmie Psy!!! Quote
Alexandra29 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Dziewczyny a możecie mi podać dokładnie gdzie sunia jest ogłaszana? Może ja jeszcze coś wynajdę! Quote
Julian Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 paoiii Ja na forum pomocy shar-pei,allegro i alegratka,Jola+Reni+Sari wiele innych for,Paolii podała wcześniej w tym wątku adresy ogłoszeń.Jest już ich trochę!!! Quote
Jola i Czterołapy Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Alexandra29 napisał(a): Może ja jeszcze coś wynajdę! Najprościej: tam, gdzie chcesz wrzucić, wpiszw wyszukiwarkę "Pandora", jeżeli nie znajdzie - zakładaj wątek, jeżeli znajdzie - dopisz swój post (podbij) :) Quote
Recommended Posts