Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pandora przebywa w krakowskim schronisku od 3 miesięcy.
Charakterem w 100% odpowiada swojej rasie, jest niezależna.
"Możliwe problemy z przedstawicielem rasy shar pei:
Lubi ścigać poruszające się obiekty.
Może być agresywny w stosunku do innych psów.
Rasa tylko dla doświadczonych właścicieli."

Przyprowadzili ją do schroniska młodzi ludzie, którzy zabrali psa z działek, wycieńczonego i chorego
(zapalenie górnych dróg oddechowych)
Pandora jest już zdrowa :)
Sunia nie zgadza się z niektórymi psami, ale obecnie przebywa w boksie z koleżanką, z którą żyje w zgodzie.
Ewakuacja schroniska nie wyszła jej na dobre.
Wzięli ją ludzie, którzy nie potrafili się nią opiekować i nie radzili sobie z nią.
Sunia wróciła do schroniska bardzo zestresowana i z wysoką gorączką.
Jej opiekunka p. Ewa ma z nią bardzo dobry kontakt i bardzo na sercu leży jej dobro tego psa.
"Obie z córką głaskaliśmy ją, uczestniczyliśmy w spacerze, dawaliśmy jej z ręki smakołyki.
Sunia jest fajnym psiakiem."
Pandora jest wysterylizowana, jej wiek oceniono na 2-4 lata. Nie ma tatuażu.
Jest bardzo żywiołowa, ruchliwa, oczywiście to wszystko trwa krótko i potem dopiero interesuje się ludźmi.
Tak jak każdy sharpei ;)
Nie nadaje się do dzieci i starszych ludzi!
Osoba odpowiedzialna i znająca rasę bez problemu będzie miała w niej dozgonnego przyjaciela.
Kontakt do opiekuna: p.Ewa 504-188-672

Oto Pandora:

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, że Pandora już zdrowa.

Kiedy pomagałam w podwiezieniu innego utopka - Dextera - i czekałam z Jego nową właścicielką i Nim w poczekalni w schronisku, w kolejce stała właśnie min. Pandora.

Wyglądała bardzo źle, widać było, że źle się czuje.
Martwiłam się, że to jakaś poważna choroba.

Widziałam, że opiekunowie zdecydowali się Ją zostawić, bo mówili, że nie będa mogli wozic ą na zastrzyki codziennie na Rybną

Trzymam kciuki!!!

Posted

Pandora w czwartek była na spacerze,razem ze swoim kolegą z boksu ,starszym mix On o imieniu Wafel,pięknie kręciła pupiną ,cała szczęśliwa.Jest kapitalna!!!Poprawiam Pandora jest w boksie z psem ,z suczkami nie dogaduje się,ale to nie problem ,takich jak ona w schronisku jest wiele.
Liczę ,że ktoś odpowiedzialny zakocha się w niej ,może odezwą się miłośnicy i znawcy rasy???

Posted

Witam Was i oczywiście śliczną pandorkę:p Jak stoicie z ogłoszeniami typu ale gratka itp. Możecie zrobić takie ogłoszenia? Jak nie to poproszę kogoś, wiem że to dużo daje, dużo ludzi się odzywa na ogłoszenie, a szczególnie wtedy kiedy sunia jest zdrowa.
Porozsyłam lik Pandorki

Posted

[quote name='Jola+Rani+Sari']Napiszę zaraz do Owczarkowej i poproszę ją o zrobienie banerku![/QUOTE]

Owczarkowa poinformowana! Może macie jakieś jeszcze foty? Przydadzą się.

Posted

Nie mam więcej zdjęć.Zrobię w przyszłym tygodniu,w tym nie dam rady(przykro) i załatwię wszystkie zaległości(goldek).
Wszystkim bardzo dziękuję.JOLA:lol::lol::lol::lol::lol::lol: