paoiii Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Julian napisał(a):Dziękuję Paoiii za zdjęcia.Bardzo ładne. Nie ma sprawy. Zrobiłabym więcej ale byłam sama a ona nie w boksie pojedynczym i bałam sie ze inne mi pouciekają pozatym nie znam jej za dobrze więc wolałam zza krat może jeszcze kiedys nadazy sie okazja to jej porobie :) Quote
paoiii Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Z przyjemnością zawiadamiam że PANDORKA opuściła dziś schronisko i znalazła nowy dom u pewnej miłej pani :)!!! Quote
Alexandra29 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Jejku jak cudownie:-) Yuppi. Czy będzie możliwość zobaczenia zdięć Pandorki z nowego domku:-)? Quote
paoiii Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 niestety pani była bardzo zabiegana i nie zdązyłam wziąsc od niej kontaktu :( wybaczcie.. ale nowa włascicielka wyglądała bardzo sympatycznie i pandora ją ewidentnie polubiła, pozatym ponoc przychodziła do niej juz od jakiegos czasu z tego co mowiła i wreszcie sie zdecydowała :D Quote
Julian Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Pandora smacznie śpi w domu swojej Pani,pilnuje drzwi aby szczęście jej nie uciekło.Kontak z nowym właścicielem jest i myślę ,że Pandora ma duuuuużo szczęścia. Wszystkim dziękujemy za trzymanie kciuków !!!! Quote
paoiii Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 http://tinypic.com/player.php?v=2qkl3pe&s=3 filmik z czwartku ze schroniska. tak pandorka płakała ale teraz jest juz jej dobrze :multi: Quote
Alexandra29 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ona taka śliczna, mam nadzieję że będzie szczęśliwa ze swoją pańcią:-) Julian jak będziesz miał jakieś wieści o Pandorce to napisz:-) Quote
Jola i Czterołapy Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Można już chyba zmienić tytuł wątku ;) Quote
paoiii Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 kilka zdjęć i info od pani suni :) : Witam, Pandora znalazła u nas dom. Już zapomnieliśmy jak w pierwszych dniach sterroryzowała wszystkich domowników. Ma charakterek ale dobrze się dogadujemy. Od samego początku zaprzyjaźniła się z Grafim też shar pei\'em. Muszę przyznać, że Pandora miała kiedyś dobry dom bo widać to po jej zachowaniu jest nauczona czystości, ładnie chodzi na spacery,potrafi kilka sztuczek, słucha i dużo rozumie. Przeszła swoje ale teraz odzyskała drugą młodość. Biega, skacze, cieszy się na każdy powrót do domu. Nie ma znaczenia czy wyszło się na 2 minuty czy 2 godziny. Broni zacięcie domu. Bo to jest jej dom w końcu. Czasem doprowadza do porządku swojego towarzysza ale to przecież kobiety rządzą światem. Kochamy ją bardzo. Załączam kilka zdjęć. Quote
_Goldenek2 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Jak miło ogladać szczęśliwą psicę, która wreszcie znalazła swoje miejsce na świecie :):):) Quote
Recommended Posts