Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Julian napisał(a):
Dziękuję Paoiii za zdjęcia.Bardzo ładne.

Nie ma sprawy. Zrobiłabym więcej ale byłam sama a ona nie w boksie pojedynczym i bałam sie ze inne mi pouciekają pozatym nie znam jej za dobrze więc wolałam zza krat może jeszcze kiedys nadazy sie okazja to jej porobie :)

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety pani była bardzo zabiegana i nie zdązyłam wziąsc od niej kontaktu :( wybaczcie.. ale nowa włascicielka wyglądała bardzo sympatycznie i pandora ją ewidentnie polubiła, pozatym ponoc przychodziła do niej juz od jakiegos czasu z tego co mowiła i wreszcie sie zdecydowała :D

Posted

Pandora smacznie śpi w domu swojej Pani,pilnuje drzwi aby szczęście jej nie uciekło.Kontak z nowym właścicielem jest i myślę ,że Pandora ma duuuuużo szczęścia.
Wszystkim dziękujemy za trzymanie kciuków !!!!

• 2 months later...
Posted

kilka zdjęć i info od pani suni :)
:
Witam,
Pandora znalazła u nas dom. Już zapomnieliśmy jak w pierwszych dniach sterroryzowała wszystkich domowników. Ma charakterek ale dobrze się dogadujemy. Od samego początku zaprzyjaźniła się z Grafim też shar pei\'em. Muszę przyznać, że Pandora miała kiedyś dobry dom bo widać to po jej zachowaniu jest nauczona czystości, ładnie chodzi na spacery,potrafi kilka sztuczek, słucha i dużo rozumie. Przeszła swoje ale teraz odzyskała drugą młodość. Biega, skacze, cieszy się na każdy powrót do domu. Nie ma znaczenia czy wyszło się na 2 minuty czy 2 godziny. Broni zacięcie domu. Bo to jest jej dom w końcu. Czasem doprowadza do porządku swojego towarzysza ale to przecież kobiety rządzą światem. Kochamy ją bardzo.
Załączam kilka zdjęć.